Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleksowa9876

spotkanie z Libijczykiem

Polecane posty

Gość kleksowa9876

mam się spotkać z Libijczykiem w mieście położonym dalej o 100km od mojego miasta. Ma to być spotkanie zapoznawcze sam na sam, wynajmujemy pokój... Czy mam się czego bać? Nie znam go za bardzo bo to niedługa znajomość wirtualna... Pomóżcie

Gość znza
jesli szukasz problemów to polecam

Gość kleksowa9876
Wirtualnie nie wydawał się być złym człowiekiem, wręcz przeciwnie! A czego miałabym się bać, co mi może grozić???

Spotkanie zapoznawcze - wynajmujemy pokoj. :)))))) Autor/ka oczekuje silnej reakcji na rozwiazlosc ( egzotyczna w dodatku), a Wy tak nic? :)

Gość znza
wirtualnie to oni wszyscy sa mili. schody zaczynaja sie jak sie z nim spotkasz. Co ci grozi? gwałt hiv itp

Gość kleksowa9876
hmm no właśnie ja się boję krzywdy, a nie liczę na jakieś przyjemności... Nie chcę z nim sexu uprawiać!!!

Gość znza
miałam różne doswiadczenia z libijczykami i powiem tylko tyle, że oni spotykaja sie tylko dla seksu i jesli Ty nie bedziesz chciala to Cie zmusi albo nawet okaleczy. na drugi dzien wyjedzie z kraju i tyle go zobaczysz...

Gość kleksowa9876
On mieszka w Polsce (podobnież) od 16 lat tutaj studiował i tu żyje...

Gość znza
tak kazdy tak mowi. a potem mowi ze ma siec hoteli w swoim kraju i zebys z nim wyjechala... Powiem jedno nie chcesz miec problemów nie spotykaj sie z arabami

Gość kleksowa9876
Dodam, że jest wykształcony - pan doktor ( a przynajmniej tak mówił) że wykłada na uniwer.Gdańskim ... A pytam tutaj was, bo moi znajomi straszyli mnie, że gwałt to za mało, bo taki jak on może mnie po prostu ogłuszyć i wywieźć z kraju :/ Polubiłam go, ale ja nie chcę niczefo więcej jak tylko zwykłego spotkania zapoznawczego!

Gość znza
pan doktor? popros o imie i nazwisko.

Gość kleksowa9876
Imię znam, nazwiska nie... A imię to IBI

Gość kleksowa9876
Hehe dzięki, ale nie wiem gdzie i kiedy się urodził :P zależy mi na czasie bo na jutro już, tzn na dziś właściwie już jesteśmy umówieni

Gość bababebe
w najlepszym wypadku zarazi cie hiv, a w najgorszym wywiezie na handel. w sumie nie bedziesz stratna - seksik bedzie ;)

Gość agga usmiech
z poufnych informacji wiem, że w tym pokoju hotelowym nastąpi wymiana dziewictwa na parę sztuk cennych karabinów :classic_cool:

Gość znza
niestety nikt o imieniu ibi nie wykładał na żadnym polskim uniwersytecie... gdyby był doktorem to z pewnością byłby w spisie więc sama widzisz, że kłamie...

Gość kleksowa9876
No właśnie wszystko się rozchodzi o to że ja nie chcę żadnego sexu! Tylko chcę z nim spędzić normalny zwykły wieczór, porozmawiać... A ten sex to nieunikniony? :/ bo jak wspominalam wcześniej mamy wynajęty pokój ze względu na to że to 100km ode mnie a od niego 400km

Gość kleksowa9876
ZNZA a jest jeszcze jakaś inna uczelnia w Gdańsku poza Uniwerkiem? Bo może ja go źle zrozumiałam i jemu chodziło o zwykłą uczelnię...

Gość znza
radzę Ci nie jedz tam....

Gość kleksowa9876
Ok czyli po prostu najlepiej się nie spotkać... Szkoda bo wydawał się być fajnym człowiekiem , hehe No ale wiadomo, że pozory mogą mylić! A zdecydowałam się na to spotkanie bo jak człowiek wiecznie sam w domku siedzi, a jedyną rozrywką jest komputer i znajomi z osiedla to ma ochotę na chwilę odmiany i poznanie czegoś nowego, no ale jak widać nie warto :P

Gość znza
zadzwonilam do znajomego doktora i on sprawdzil na wszytskich polskich uczelniach. nie tylko w gdansku i nigdzie nie bylo takiej osoby.

Gość znza
Ja dużo jezdziłam po swiecie szukajac czegos nowego i powiem szczrze ze wrocilam i zwiazałam sie z polakiem. Faceci z innych krajow sa sfajni ale to nie to...

Gość kleksowa9876
Ok dzięki ZNZA za pomoc... ale i tak w sumie w grupie ustaliliśmy że nie ma sensu :P

Gość kleksowa9876
Ja nie myslałam o związaniu się z nim, a fuuuj :P:P Ale co do związku to uważam, ze nasi Polscy mężczyźni są najlepsi :)