Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana bardzo

plamienia- ktoś tak miał?proszę o pomoc

Polecane posty

Gość zakłopotana bardzo

Hej mam pytanie - okres spóźnia mi się juz 18 dni, tydzien temu byłam u gina przepisał mi na 5dni po 2 tabletki dzienie Duphaston na wywołanie, również tydzień temu robiłam test - brak ciąży. odstawiłam lek po 5 dniach jak kazał gin (czyli w poniedziałek wieczorem wzięłam ostatnią tabletkę). wczoraj zaczął mnie bolec brzuch, dzis rano wystąpiła plamka a teraz juz nic mnie prawie nie boli (trochę) ani nic mi prawie "nie leci" . normalnie w pierwszy dzień okresu leje się ze mnie więcej a ból jest tak silny ze bez ibupromu nie dałabym rady. moje pytanie jest takie - czy po Duphastonie też ktos miał takie tylko plamienie? wydaje mi się ze może to dlatego ze miałam cykl bezowulacyjny i teraz prawie krew nie występuje i mnie nie boli - tak gdzies słyszałam. czy ktos tez miał takie skąpe plamienia po wywoływanie okresu Duphastonem? proszę o poważne wypowiedzi osób które mogły imec podobnie - czy okres wam normalnie przyszedł czy był takie skąpy do końca?

Gość zakłopotana bardzo
up

Gość sasasanka
Witaj! Ja tez tak miałam po tym leku. Gin powiedział,ze niektóre kobiety tak reagują-dzieje sie tak zwłaszcza u tych kobiet które biora regularnie antykoncepcję lub nigdy w zyciu nie brały nic.

Gość zakłopotana bardzo
sasanka dzięki za odpowiedź, ale rozkręcił Ci się okres czy zostały tylko plamienia? następny miałas juz normalnie?