Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawapropozycja123

30 lecie slubu wyjazd na weekend , prezent- prosze o pomysly

Polecane posty

chcialam wykupic pobyt w jakims ladnym miejscu na weeknd z okazji rocznicy prosze o pomysly gdzie warto pojechac,

chce zrobic prezent rodzica, cala rodzina sklada sie na prezent, ojciec jest wielkim fanem motoryzacji, ciezarowek zwlaszcza, czy sa w polsce jakies miejsca zwiazane z motoryzacja wiem ze to dziwnie brzmi, moze sa teraz jakies zloty organzowane????

moze jakis hotel , kurort nadmorski z spa??? gdzies gdzie duzo sie dzieje nie ma nudy

Gość Ninim
Nie wiem dokładnie o jakie miejsce ci chodzi, ale wydaje mi się, że to ci się spodoba http://www.gleboczek.pl/ - poczytaj sobie, zastanów się. Bardzo mi się to miejsce podoba i myślę, ze idealnie nadaje się na tego typu okazje tj. jakieś rocznice, romantyczne wyjazdy, relaks. Warto, cóż mogę więcej powiedzieć

Gość malagenia
Jeżeli chodzi o Polskę, to jest sporo miejsc w które warto się wybrać. W sumie możesz sprawdzić na nextur.pl Jest tam sporo propozycji różnych wyjazdów parodniowych. Może tam znajdziesz taki, który Cię zainteresuje.

Gość My 25 lecie
Byliśmy w Bukowinie Tatrzańskiej wody termalne i wypasiony nowy hotel SPA i piękne widoki jedzenie ciut zmyślne cena nie mała ale warto.

Gość kosiarz umysłów
30 lal po slubie ? to do kostnicy jedżcie

Gość Anna-Rabczynska
Bukiet z ręczników kupiłam z mężem teściom. Tu mają fajną ofertę : http://daga-art.com

Gość gość
Jeśli wyjazd to proponuję Bielsko Białą, jest tam mały hotelik Dot Hostel, bardzo urokliwe miejsce.