Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlena1990

kobieta ochroniarz?

Polecane posty

Ja wczoraj widziałam taką babke za ochroniarza. Morda przepita, nie wiem co ona ochrania :D A moja koleżanka zatrudniła się żeby ochraniać salon samochodowy :D. Siedzi w kanciapie, z tym psem zamiast go puścić żeby chociaż on pilnował to ona się zamyka z nim i sobie razem śpią :D:D. Sama stwierdza że faktycznie jakby ktoś chciał obrabować czy coś to by nawet nie wyszła ze strachu :D:D

na zakupach w marketach widze pelno kobiet w ochronie :D i dziadkow :D wszystko mozliwe tylko tutaj, w Polsce :D

Gość Wadi
Praca jak każda inni tylko częściej można w pysk dostać , masz licencję i znasz jakieś sztuki walki ?

nie mam jeszcze żadnej licencji, i nie znam sztuk walki, choć jestem wysportowana, biegam, pływam, i raz w tygodniu chodze na siłownie. chciałam zrobić jakiś np kurs ale czy to warto? znalazłam taką szkołę bezpieczeństwa apeiron, po której ukończeniu będę miała dyplom i może większe szanse zatrudnienia, nie tylko jako ochroniarz marketu:) narazie to tylko myśli, plany..

Gość Wadi
To że jesteś wyprostowaną napewno jest zaletą ale na niewielet ci się to zda gdy będziesz musiałat dać radę pijanemu facetowi o wyglądzie byka a co do szkoły to wystarczy ci kilkumiesięczny kurs po którym będziesz miała jedynkę

Gość korreado
Szczerze mówiąc nigdy się nie spotkałem z kobietą - ochroniarzem, ale sądzę, że jest to możliwe. Bo dlaczego nie? http://apeiron.edu.pl/index.php?menu=203 - zobacz na przykładowe oferty kursów ochroniarskich. Nigdzie nie jest napisane, że to wyłącznie dla mężczyzn.

Gość fchv bmhnj
niestety w Polsce mianem ochroniaza nazywa sie ludzi z grupa inwalidzka, ktore w razie kradziezy czy wlamania, chyba zostaliby znokautowani przez przestepce jednym ciosem ;/ jesli oczywiscie wcześniej by nie uciekli. sa oczywiscie licencjonowani ochroniaze, ale za cholere nie wiem gdzie oni moga pracowac ?

Gość fchv bmhnj
*ochroniarze

nie mam nic do ochroniarzy, a co do komentarzy morda przepita to mam sąsiada który jest prezesem firmy i też ma mordę przepitą, żona od niego odeszła i właśnie ochrona bez przerwy do niego przyjeżdża bo facet napierdolony w tratw dupy włącza alarm i chodzi po domu z gołym chujem, żal patrzeć

Gość karamba 007
bo to ochroniarze mienia, pilnują cobyście nic za pazuchą nie wynieśli:P

Gość kordel0
Do korreado - fajne kursy w tym Apeironie, zwłaszcza pod względem cenowym. Chodziłeś tam? Jak było?

Gość korreado
skończyłem kurs ochrony osób, trwał 5 miesięcy, polecam każdemu

Gość defff
moim zdaniem jak najbardziej, ja sam zaczynam za miesiąc szkołę policealną 2- letnią na ochroniarza i uwazam ze dziewczyna równiez moze nim być :) po za tym marketach sie zdarza ze kobieta jest ochroniarzem juz coraz częsciej :)

Gość gość
Jak najbardziej! Widziałem już kilka kobiet pracujących w ochronie :) Ja sam właśnie przygotowuję się do testów :) Jakby ktoś był zainteresowany, to polecam http://www.odpowiedzi.com.pl/ :)

Gość Panmareczek
Myslę że kobiety mogą pracować nawet i w ochronie... a co do Apeirona to robiłem tam szkolenie na uprawnienia do ochrony imprez masowych - bardzo fajna realizacja tematyki, sporo ćwiczeń praktycznych, cenowo też ok.

Gość gość
Ja pracuję w ochronie i jest to moja pasja. Pracę przede wszystkim trzeba lubić. Kończyłam liceum o profilu mundurowym. Przeszłam szkolenia w firmie www.scat.pl w Elblągu. I co raz się doszkalam. Mają bogatą ofertę w zakresie szkoleń wojskowych. Polecam

Gość Marek

Jeśli ktoś tutaj poszukuje dobrej firmy ochroniarskiej to serdecznie polecam Akromar z Zielonej Góry