Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potwoerekciastek

jutro - KOSZMAR

Polecane posty

Gość potwoerekciastek

juz jutro bede przezywac koszmar ide na slub i wesele moze mi ktos powiedziec jakie zyczenia sie sklada parze mlodej? i czy to dlugo trwa?

Gość Monikczka84
Pierdzi koza pierdzi z dupy się jej kurzy niech nam państwo młodzi żyją jak najdłużej :) szybko i po sprawie

Gość powiem i ja ......
wcale nie musisz się wielce wysilać z tymi życzeniami ...zazwyczaj jest tak że ustawia się kolejka składających życzenia i idzie taśmowo ....wystarczy jak powiesz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia wiele miłości ucałujesz parę młodych i po sprawie myślisz że oni będą pamiętali co kto powiedział

Gość to trzeba bylo nie isc
nikt by za Tobą nie plakal... Ja pie***ole co za goscie, za takich gosci to ja dziekuje

Gość potwoerekciastek
czemu dziekujesz?

skoro slub i wesele to dla Ciebie KOSZMAR to po co by mi byli tacy goscie dla ktorych laskawe uczestnictwo w uroczystosci to męka...

Gość potwoerekciastek
nie laskawe tylko jestem niesmialy

Gość nie każdy sra z podniecenia
jak musi uczestniczyć w takiej uroczystości. A jak nie pójdziesz to sie obrażą , w najlepszym wypadku dupe obrobią !!

Gość ,....,,,
ja brałam ślub i pamietam tylko jak znajoma mówiła "nie bede ci składać,życzeń, bo i tak nic nie zapamietasz" i miała racje, haha.Tylko to co ona powiedziała zapamietałam, to jest zbyt duzy stres.Powiedz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, wręcz prezent i uciekaj. A i jeszce zapamietała typa,który dał niezapakowany prezent :/ Ludzie papier dużo nie kosztuje, torebke mozna kupić przecież :p

Wystarczy "wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia" - wszyscy są głodni, młodzi zestresowani, nie ma po co się wysilać i wygłaszać poematów, mówię to z własnego doświadczenia jako świeża małżonka ;-) Ps. Byłoby mi przykro, gdybym dowiedziała się, że ktoś z moich gości traktuje mój ślub jako koszmar... Wolałabym, żeby ten ktoś nie przyszedł, niż miałabym mieć świadomość, że męczy się na mojej uroczystości...

Gość potwoerekciastek
a czy na weselu kazdy musi tanczyc?

Niesmialosc to co innego aczkolwiek tez uwazam, ze przymusu uczestnictwa nie ma, chyba ze slubujący to naprawde baaardzo bliska osoba - brat, najlepszy przyjaciel itp. Z obrazeniem sie to nie do konca prawda, przynajmniej nie zawsze - nie obrazilam sie na nikogo kto odmowil lub odmawia ( jestem na etapie potwierdzen wsrod gosci) tym bardziej ze wyszlo nam troche wiecej gosci niz powinno. Obgadywac tez nikogo nie obgadywalam, nie lubie tylko jak goscie idą na wesele mimo ze nie mieli ochoty i siedzą pozniej ze skwaszoną miną albo kiedy nie mają zamiaru przyjsc a do konca zwodzą pare młodą. Duzo lepsza od takich sytuacji jest klarowna odmowa, nawet bez zbednych tlumaczen bo po co.

Całkowicie się zgadzam z wypowiedzią powyżej. Na naszym weselu nie zjawiły się 4 osoby. 2 z nich zarzekały się, że będą, 2 z nich do ostatniej chwili nie potwierdziły swojego przybycia - a raczej nie potwierdziły, że ich nie będą, bo z rozmowy na kilka dni przed ślubem wynikało, że będziemy razem się bawić. Jest mi przykro, nikt z tych osób, choć minął miesiąc od ślubu, nie zadzwonił, nie napisał, nie zostawił kartki z życzeniami...

Gość poniedziell
a czy jesli ktos bedzie mnie prosic do tanca to wypada odmowic?

Gość poniedziell
co?

a co ty człowieku na weselu nigdy nie byłeś???? to gdzieś ty się chował?

Gość poniedziell
w stodole. odpowie ktos'?

a no widać że w stodole... a Ty chłopak czy dziewczyna że mają ciebie do tańca prosić?

Gość poniedziell
chlopak, ale czy moja dziewczyna bedzie musiala tanczyc jak ja ktos poprosi?

nie wiem jak nie będzie chciała to nie będzie musiała a ile ona ma lat ze taka wstydliwa?

Gość poniedziell
34 czyli mozna odmawiac?

Mówisz że życzysz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) buzi buzi i po kłopocie :) aha i dwa razy mówisz osobno młodej i młodemu.

Gość poniedziell
zajefajna a kazdy musi tanczyc na weselu?

Gość poniedziell
to nie jest moja dziewczyna tylko towarzyszka na wesele nie chce tanczyc bo nie umie i nie lubi

Gość poniedziell
?

Gość DO autora22
Chłopie, czy Ty byles kiedys na jakims weselu, studniowce, balu sylwestrowym?

dla mnie było by to dziwne żeby kobieta w wieku 34 lat siedziała przy stole - na pewno ktoś ją wyrwie do tańca ! A ty ile masz lat 16? ze z tego co piszesz tak mi sie wydaje