Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojaporobiłam

Wypiłam powerade ŹLE SIĘ CZUJĘ POMOCY

Polecane posty

Gość cojaporobiłam

wypiłam pomimo że nie jestem po wysiłku, wypoczęta, teraz czuję strazny niepokój... nie czuję się dobrze, co zrobić

Gość dziumbekieczek
prowo

Gość powerade to napój izotoniczny
nic ci nie będzie

Gość kepcioldinga
jakbys sie zle czula to bys nie pisala na kafe

Gość cojaporobiłam
nie provo, ale co mam robić po karetkę dzwonić? jeszcze mi się w głowie kręci tzn nie aż tak strasznie strasznie no ale..

Gość ajajojo
wiszę na balkonie głową w dół i to nie pomaga Ludzie pomocy !!!!!

Gość powerade to napój izotoniczny
tam nie ma kofeiny :/ ani nic takiego woda, elektrolity, węglowowdany i syfy kolorowo smakowe

Gość cojaporobiłam
ja się boję, bo ostatnio koleżanka powiedziała mi, że od regularnego picia teog napoju bez potrzeby można nabawić się nerwicy (i to nieuleczalnej czy coś) a ja ostatnio piłam w nadmiarze cały czas, a dziś wzięłam tylko kilka łyków a zaczęłam się po tym źle czuć...

Gość iiiiiddiotka
achtung

Gość czerwona truskawka__
przecież pawerade nie ma w sobie kofeiny więc nie masz się po czym źle czuć !

Gość zjedz magnez, wypij melise
lub kakao, powykonuj jakies niegwaltowne cwiczenia

Gość ale z was tępaki ;D
może się źle czuć bo zaburza gospodarkę elektrolitową. to jest napój po naprawdę dużym wysiłku fizycznym gdy jesteś spocona jak dzika świnia. a autorka pije ot tak, połóż się- przejdzie ci i nie pij więcej jeżeli nie zapierdalasz jako sportowiec.

Gość LKKL
chyba ci się napoje pomyliły powerade to napój który wzbagaca organizm w elektrolity i witaminy pało !!! Może wypiłaś jakiego red bulla to jest dopiero syf który ma mase kofeiny i innych chemicznych wspomagaczy. Najpierw się dowiedz co dokładnie piłas kretynko bo ręce opadają jak się czyta takie głupoty !!!

Gość cojaporobiłam
przepraszam nie powerade, wiem co piłam ale jakoś tak napisałam bezmyślnie, przypakdiem, sorry nie powerade, inny napój piłam, bepower się nazywa, przypadkiem źle napisałam

Gość dziewczyna z butelki.
więc masz w organiźnie za dużo kofeiny ja tak się czuje po kawie, cała się trzęse, jestem niespokojna i czuje się słabo. U mnie to mija po 5 godzinach :/ a w takim napoju energetycznym jest kofeiny o wielee więcej niż w kawie, jak tak naprawdę źle się czujesz że nie możesz wytrzymać, to zawsze możesz zadzownic na pogotowie i zapytać pani co masz robić.

Gość niaboa...
o jezusie no jak czujesz niepokój to przesadziłaś z kofeiną weź się uspokój i przejdzie za jakiś czas.

Gość była ryba
to może idz po rozum do głowy i przestań pić ten syf bo się choroby nabawisz w najlepszym wypadku nerwicy...

Gość ale z was tępaki ;D
tak, na pogotowie niech dzwoni. może jeszcze niech wzywa helikopter? :D nie czuje się tak źle skoro na kafe siedzi

Gość Mariika.
ups, nie przesadzaj .. mi też raz zaszkodził - a nie pomógł. :/ ..http://tnij.org/mqnu - dzieki za odwiedziny!!

Tam nic nie ma, to dziadostwo z barwnikami. Lepiej kupić sok naturalny :]

Gość Wikaa123456
Słuchajcie, ja wczoraj też byłam taka mądra i mimo braku wysiłku fizycznego wypiłam. Normalnie kręciło mi sie w tej głowie jak nie wiem i bałam się, a od tego bania cała trzęsłam! Omg! A jak mi troszkę przeszło, to była gdzieś 23, a położyłam się o 21. A potem nie mogłam usnąć do wpół trzeciej w nocy!!!! AA i na opakowaniu pisze, że w składzie jest jakiś tam żółcień, czy coś i od tego mogą wystąpić jakieś zaburzenia!

Gość Todotoa
Ja wypiję sobie czasem puszeczkę i się dobrze czuję.

Gość gość
Ja popijam napój izotoniczny 4move, który polecany jest przez ekspertów i dietetyków. Nawet trenerzy na siłowni czy od innych sportów polecają ten izotonik. Moja ocena to 6 z duzymmm plusem

Gość gość
Ja piję BLACk który dostarcza energii potrzebnej do kontynuacji wysiłku i regeneruje , dla mnie jest extra

Gość gość
znowu kretyni mylicie napój izotoniczny z energetykiem krva:O izotonik to elektrolity z witaminami który lepiej nawadnia niż woda, a energetyki to syf może oprócz red bulla... to całkiem co innego i działa pobudzająco, a izotonik nie!

Gość Baśkabaxka
Bo to takie samo g... jak tiger od tego damskiego boksera. Jak chesz stanąć na nogi to spróbuj kawę albo blacka - mi bardzo pomaga.

Gość ___Renata
Black jest spoko, ale dla mnie osobiście 4move lepszy. No ale jak słusznie ktoś zauważył izotonik to nie to samo co energetyk. Każde ma inne zastosowanie.