Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małami 24424

kosmetyczka

Polecane posty

Gość małami 24424

dziewczyny często chodzicie do kosmetyczki? jakie zabiegi robici? widzicie poprawe? nigdy nie byłam u kosmetyczki ale chciałabym się wkońcu wybrac, oczyscić sobie twarz.... i nie wiem czego moge się spodziewać, co moge jeszcze zrobic opowiedzcie co robicie u kosmetyczki i wam robi dziękuje za cenne rady

Gość małami 24424
up

Gość małami 24424
nikt nie chodzi do kosmetyczki?

Gość _pamperapp_
chodziłam i chodzę... robię oczyszczanie, zabiegi obkurczające naczynka, zabiegi nawilżające, cera jest ładna w porównaniu do tego co było wcześniej (mam drobne problemy bo cera i mieszana i wrażliwa:() z moich doświadczeń wynika jedno, regularność zabiegów daje efekty, pójście jednorazowe na oczyszczanie jest fajne jak masz jakąś okazję ważną czy coś ale "starcza na jakiś czas", jedna rada: idź do salonu, który w standardzie ma badanie twojej skóry, powinnas na początku otrzymać informację, jaką masz cerę, jakie kosmetyczka widzi problemy, jakie zabiegi ci proponuje i jakie kosmetyki radzi ci stosować, niestety zwiedziałam kilka salonów w w-wie i jest różnie:( czasem kosmetyczka po prostu robi ci oczyszczanie i tyle, na pytania odpowiada zdawkowo