Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E Bo nie wiem ... ;/

Czego to jest oznaka.?! Dziwny śluz.

Polecane posty

Witam. mam 15 lat i jestem 2 tygodnie przed miesiączką. Mój śluz jest lekko biały i galaretkowaty. Mam napuchnięte podbrzusze. co to może być.? Oznajmię też że tydzień temu (10 dc) uprawiałam petting z moim chłopakiem. Prosze od odpowiedzi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Gość rechot
Ja myśle że jesteś w ciąży i urodzisz ciasteczkowego potwora! lepiej idz sie zbadaj

ale prosze mi powiedzieć prawde bo ja mam dopiero 15 lat. jak to bd prawda to sb żyły potne i bd tyle tego. moi rodzice mi nie pomogą/! :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaqqqqqwed
masz dni płodne dlatego masz taki śluż to jest płodny śluz, po paru dniach ci zniknie. podczas owulacji (połowa cyklu) możesz mieć napięty brzuch i odczuwac kłucie jajników. wszystko jest ok. :)

dlaczego boli mnie prawa część podbrzusza.? I Dlaczego mam napuchniete podbrzusze.? ;/

Gość idz dziecko
na lekcji BIOLOGI!!!!! sie dokszlcic skąd sie biora dzieci:/ po pojecia dziecino nie masz zadnego o sexie:O

Nie mów mi co mam robić :( prosze. :( tylko powiedz mi co to może być :( .!

Gość gnoooooooooooooooo
GÓWNO TUmOKU JEDEN:o:o:o:o::o idz do lekarza bo tutaj wróżek niema :O:O:O

Jak wy ludzie lubicie dobijać ludzi. a najbardziej nastolatki :( .! postawcie sie mojej sytuacji i zobaczymy kto tu bd mądrzejszy... :( ja chce tylko wiedzieć czy to jest ciąża... moi rodzice nic nie wiedzą wiec jak mam do cholery jasnej iść do lekarza.?!

Gość gnoooooooooooooooo
tak powrózyc ci??????? albo ci do cipska dziewczyno zajrzyc???????

spotykałam chamskich ludzi ale takiej osoby jak ty to nigdy nie widziałam. czytałam tu dużo topików i jakoś ludzie dobie na wzajem pomagają. jak masz do mnie tuttaj tak pisać to lepiej idź do kogoś innego bo nie ma sensu dalsza rozmowa z Tb ;/

Gość karolinkanadiecie
takto dorosła na petting , ale jak przychodzi co do czego to ona ma dopiero 15 lat. Autorko uprawialiście pettung? W ubraniu mam rozumieć? Musisz więcej powiedzieć, ale moim zdaniem w ciąży nie jesteś. Rozsądnie i z głową, masz dopiero 15 lat. Później możesz żałować jeśli nie będzie rozważna, uważaj na siebie.

Tzn byliśmy w ubraniu ale on najpierw wsadził sb rękę w majtki by sprawdzić czy ma ten śluz no i go miał. potem wytarł rękę o koc i zrobił mi palcówkę. teraz mam napuchnięte podbrzusze i boli mnie prawa część podbrzusza.