Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfvjbvdbvhfdbvjbsdf

Chcę się wam pochwalić. Schudłam

Polecane posty

Gość nfvjbvdbvhfdbvjbsdf

Moze nie dużo, bo tylko 4 kg w ciągu dwóch miesięcy. Ale... Zaczęłam jeśc w miarę reguralnie, co 3-4 godziny niewielkie porcje. I jadłam wszystko. Schabowe, sałatki, słodycze, owoce, warzywa na surowo. Nigdy nie chodziłam głodna. No i zaczęłam się ruszać. Spacery zamiast kafe :P rower, wszystko byle nie siedzieć przed kompem. Sprzątałam dom, kosiłam trawnik, porządkowałam podwórko. I co schudłam jeden rozmiar. Mój wniosek: od kafe się tyje. Ach i jeszcze zamiast samochodem jeżdżę rowerem do pracy jak i do sklepu. I w każdą pogodę.

Gość flądercccccca
fajnie, rzeczywiście na mnie to tez działa, małe porcje kilka razy dziennie, sport, trzymaj tak dalej,nie wracaj do dawnych nawyków bo wszystko zaprzepaścisz

To bardzo ciekawe, bo ja właśnie od takiego trybu przytyłam i to sporo!! Wcześniej kiedy jadałam nieregularnie i się leniłam byłam szczupła. Od kiedy mam ostry zapieprz codziennie, tyję. Do tego jem śniadanie (zwykle miska muslie + kawa), o 12.30 kanapka z dwóch kromek chleba + coś w środku, po powrocie z pracy obiad, i to zazwyczaj mój ostatni posiłek, i tyję!! Szlag mnie trafia, zaczął mi się urlop i postanowiłam się trochę zasuszyć.

Gość specjaliści z kafeee
ale tobie te 13 zaraz wróci a jej nie bo ona rozsądnie zmieniła styl życia i będzie chudła powoli ale zdrowo, bez rozstępów i wilczych napadów jedzeniowych

nie wroci gdyz nie stosuje drastycznej diety poprostu zdrowo sie odzywiam i wiecej sie ruszam poza tym czuwa nad tym moj maz ktory jest lekarzem :) daruj sobie zlosliwosci :)

Gość agatek gagatek 29
Osoby otyłe zawsze na początku diety szybko chudną. Osoba która waży 90 kg więcej schudnie w tym samy czasie i w ten sam sposób się odchudzając od osoby która waży 60 kg. Więc jesteś spaślakiem. Daje rękę uciąć że startujesz ze stówy lub jej okolic.