Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę was o radę, bardzo....

Jaka koszula dla faceta?

Polecane posty

Mam kupic koszulę dla faceta na wesele do ciemnego garnituru (to nie Pan Młody) jestesmy goscmi tylko.) Dawno nie byłam na weselu i nie mam pojęcia jaki kolor wybrac. Doradzicie coś? Biały odpada, bo będzie wyglądał jak Pan młody? Czy np. bordowa to przesada?

Gość ........kropka....
jaki kolor garnituru? jaki kolor karnacji, włosów , oczu mężczyzny?

1.90 wzrostu, brunet, bardzo ciemna oprawa oczu , oczy piwne, garnitur wygląda jak czarny, ciemy grafit czy tak jakoś

Gość FDFFFDS
koszula jasno niebieska,moze byc kremowa tez,to najlepsze zestawienie do karnacji,musi byvc jasna bo on ma ciemna karnacje wiec bedzie siue super prezentowal

Gość FDFFFDS
mialam na mysli bialo-niebieska:)

Nienawidzę bordowych koszul :o Radziłabym kupić niebieską :)

Dzieki dziewczyny za rady. Myslałam o bordo, bo mam ciemnoczerwone (bordo) dodatki do czarnej sukienki (kolczyki, bransoletka) ale koszula w takim kol. to faktycznie nie najlepszy pomysł. A jaki odcień tego niebieskiego byłby najlepszy? Bo niebieskiego to teraz multum...

I co z tym niebieskim? Może taki bledziutko niebieski?Jakby wpadaj ący w szarawy, nie wiem jak taki odcień się nazywa. I czy to jest modne czy raczej tandetne,zebybysmy się dopełniali kolorystycznie. Tzn. jak on nieb. koszula to ja np. niebieskie dodatki do czarnej sukienki???Nie znam się więc pytam modowe bestie ;)

Gość FDFFFDS
jasno niebiesko-biala koszula,a raczej nie dobieraj niebieskich dodatkow pod siebie bo to fatalnie bedzie wygladalo

Dzięki wielkie!

Gość gość
Jeśli koszula w szczególności na ważną uroczystość, ale również do codziennego użytku to najlepiej taka uszyta na miarę, z dobrej jakościowo tkaniny, idealnie dopasowana i w takim fasonie jak nam pasuje. Polecam salony Evita http://evita.com.pl/r,171.html#.U2uTh6J9kkg takiego wyboru już dawno nie spotkałem w większości sklepów.

Gość gość erwin
a my szyjemy z narzeczonym koszulę,w kolorze fiołkowym,pod to idealnie dopasowane guziki,mankiety na spinki ,nawet inicjały będzie miał na rękawie wyszyte,super sprawa ,może to będzie rzecz w której będzie chodził po ślubie:-(

Gość gość
uważam że do ciemnego garnituru facet założy prawie każdy kolor koszuli ale jeśli masz problem to klasycznie biała i do tego jakiś ciekawie wywiązany krawat.. powodzenia... :-)