Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość collide

narkotyki - czy jest ktoś doświadczony? proszę o radę!

Polecane posty

Gość collide

mój brat ("były" narkoman) dziś do mnie przyjechał. martwię się, że znów powrócił do swoich nawyków. Mial dość zwężone źrenice i bardzo często korzystał z łazienki. Szukałam ale chciałam również spytać kogoś - jakie narkotyki mogą powodować chęć częstego korzystania z toalety..? do tego zwężone źrenice? Martwię się bo wracał autem. Kiedyś oskarżyłam go o to i powiedziałam rodzicom on się wypierał, złościł na mnie i obraził, więc teraz wolę nie wysuwać pochopnych wniosków.Ale boję się strasznie ;(

zwęzone źrenice- opiaty to ze był w toalecie wcale nie znaczy ze z niej korzystał- moze szukał miejsca w którym w spokoju zaaplikował sobie "działkę"

Gość collide
tak wiem, że mógł z niej nie korzystać ale był tam bardzo często. na pewno nie zażywał tyle razy. jestem przewrażliwiona na tym punkcie i już sama nie wiem co mam myśleć. :(

Po kompocie można mieć albo zatwardzenie, albo sranie. Różnie działą. W każdym razie to najgorszy z możliwych rodzaj narkotyków. Sprawdź czy cię nie okradł i nigdy więcej go nie wpuszczaj do mieszkania. VBrzmi brutalnie, ale tak się właśnie postępuje z narkomanami.

Gość collide
dziękuję za radę, jednak jak już wcześniej napisałam on był narkomanem. Okradanie i te sprawy przerabiałam niestety z nim 5 lata temu. Leczył się w ośrodku. Mieszkamy w innych miastach i po prostu martwię się, że do tego wrócił. :(

Gość ile on ma lat???
pracuje? co robi w zyciu?

Gość collide
30. niestety jest zawodowym kierowcą. martwię się bardzo.:(

Gość ile on ma lat???
moze pogadaj z nim, bo co innego mozesz zrobic?

Gość Maniek20
Łatwo w nałog wpaśc trudno z niego wyjść!!! znam kilka osob ktorym sie udalo i znam takie co sie nie udalo i już ich niema.http://poznajdate.com warto sprawdzić