Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

jesli mowa o zodiakach to co myslicie o rakach?

Polecane posty

Czy osoba urodzona 22 lipca póxnym wieczorem to rak czy juz lew?

Gość cdfd
ja jestem raczycka z 16 lipca :P mam zmienne nastroje i humory ,nie wybaczam wyrzadzaonych krzywd , lubie czasami siedziec sama i myslec , przewaznie jestem niezdecydowana ale mam swoje zdanie, lubie byc czepliwa , strzelam fochy:P a zalety bardzo mocno sie przywiazuje , jestem wierna , odpowiedzialna, uwielbiam dzieci , typowa domatorka, systematyczna , spontaniczna, wrażliwa , doskonale rozpoznaje sie na ludziach i znam ich emocje to takie głowne ..ogólnie nie mam nic do siebie :P

ja jestem raczycka z 16 lipca mam zmienne nastroje i humory ,nie wybaczam wyrzadzaonych krzywd , lubie czasami siedziec sama i myslec , przewaznie jestem niezdecydowana ale mam swoje zdanie, lubie byc czepliwa , strzelam fochy a zalety bardzo mocno sie przywiazuje , jestem wierna , odpowiedzialna, uwielbiam dzieci , typowa domatorka, systematyczna , spontaniczna, wrażliwa , doskonale rozpoznaje sie na ludziach i znam ich emocje to takie głowne ..ogólnie nie mam nic do siebie Ja mniewam tez zmiany nastroju, ale wybaczam szybko i wszystko! Nie chowam urazy. Lubie czasami byc sama, ale przeraza mnie czasem samotnośc. Przywiązuje sie tez łatwo, tez jestem wierna, odpowiedizalna az za bardzo, domatorka, rozpoznaje podstep i intrygę. No i nadwrazliwosc. A z lwa to mam wytrzymałośc.

Sory ze przekopiowałam Twój tekst. Bo odniosłam sie do niego . Ja jestem z pogranicza , na styku lwa i raka. 22 lipca wieczorem.

Wiesz, jednak bardziej odnajduje u siebie cechy lwa niz raka. A tak na marginesie nic a nic nie ufam w zodiaki. Teraz wierze w swoja szczęsliwa cyfre dwie piatki!

Od dzisiaj musi byc w moim zyciu lepiej i coraz lepiej.

a tak w ogóle to mamy fajna date dwie dwójki obok siebie i siódemka..A od dzisiaj ja mam obok siebie cały rok dwie piatki.

55 czyli 5 + 5 = 10 czyli jedynka czyli poczatek wspaniałego zywota. niech tak bedize !

Gość lajkonik--
ja tez jestem z 16 lipca:P A Ty autorko jestes rakiem:) A ja z kolezanka z 16 lipca jestesmy blizniakami

Jestem rakiem :D Więc co mam powiedzieć... hm... raki są świetne :D

Ja nie czuje sie całkiem rakiem, tak bardziej rako - lwica

Gość lajkonik--
a czym sie czujesz gazia?

Gość lajkonik--
czytalas nowe reguly horoskpou? ze jest 13 znakow? mnie wyszlo ze jestem blizniakiem i powiem ze mam weeele cech blizniaka, wiecej niz raka to napewno

raki sa gościnne - nie jestem goscinna, raki sa rodzinne, nie jestem rodzinna

za to dbałam o swoje gniazdo, które apropos sie uszczerbiło...o meza ....poszedł w sina dal kilka miesiecy temu ....

Czyli wypadam na ewidentnego raka. Bzdura, gdzie moja gościnnosc? gdzie moja rodzinnośc?

rodzinnośc no to jeszcze...ale goscinnosc? Nie lubie zaproszonych gosci, jesli juz to niespodziewanych....wole.

Gość lajkonik--
wiesz co nie mozna 100 procent przypisywac sobie wszystkich cech znaku, ja wiem ze raki sa strachliwe nie lubia podrozy a ja zawsze to kochalam . I nagle dowiaduje sie jestem obiezyswiat blizniakiem.