Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorszyjestsatanizm

dzissobotajutroniedziela

Polecane posty

Witajcie - ja dzis wstalam juz, ale co z tego? Nic z tego dobrego nie wyniknie raczej :( Nie wiem czemu . A moze wiem? Trudno orzec wiecie. Wczoraj nie moglam zasnac - siedzialam i sie balam. Okolo 3.00 w nocy lampka, ktora mialam zapalona zgasla i znowu sie zapalila. A gdyby tak wiecie przez glupie brygidki poszly w Niemczech wszystkie lampy? Jakie te baby sa durne. Jak ta moja uczelnia , z ktorej zrezygnowalam na zawsze. I wiecie - wszyscy sa idealni tylko ja jestem glupia. Przeze mnie nikt z pracy nie wylecial i tak dalej... no bo teraz bedzie W POLSCE bo gdzie indziej zwala wszystko na ludzi, ktorzy sa sami sobie winni - ze czarne msze sie odbywaja. No ale wiecie tez sie do cholery jasnej nie dam bo jak studiowalam to mnie chcieli porwac wiecie - satanisci chyba. Bo teraz znowu teraz bedzie, ze dziecko diabla przyczynia sie do wzrostu mszy satanisycznych. Tylko wiecie - niech bedzie i to. Ten biedny Pan Jezus tez to musi przezyc no ale ... on takiej mszy nie urzadzil. Jak ograc czarna msze zeby sie wyspac? Ostatnia Wieczerza i tyle. Opis Ostatniej Wieczerzy ewangeliczny lub inny i tyle. No i wiecie - to nie jest moja wina bo np takie UKD wszystko na mnie, ale ja nie wsadzam sobie papierosa do odbytu na przerwie, nie wyzywam Kosciola od tego, ze zalozyl go szatan - moze i zalozyl, matka mnie ZMUSZA tam lazic od dziecka - po co tam laze - bo mnie od dziecka zmuszaja. Ale po rozgrzeszenie bym lazila na msze bo to jest MADRE a reszta? Ale myslalam wiecie - ON PRZESADZIL , ON PO PROSTU PRZESADZIL, ze GLOSNO ODPUSZCZAL GRZECHY i nazywal sie Bogiem. Tylko tyle. Po prostu. Tak sie zaczelo. No a teraz bedzie ze jestem DAMIAN - DIMIEN. No ale wiecie - ja nie jestem facetem. No ale tacy sa ludzie. Tylko po co urzadzac sobie msze o 3 w nocy to nie wiem. I na przyklad zabijac koty, psy i ...no wlasnie. Ale wiecie tez sie nie dam. No dobra - nawet jak czarne msze sa przeze mnie - DZIECKO DIABLA to bede to wyciagac bo sama nalezalam do sekty, ale to nie jest w pracy nic - to oni sobie po pracy tam chodza - o 3.00 w nocy JEDYNA UZNANA PRZEZE MNIE CZARNA MSZA to bedzie. Nie ma zadnej innej. Bo to jest godzina szatana. Wczoraj mi zgasla i zaswiecila sie lampka o tej godzinie. Wiecej nie uznaje. Poszukam co to tam ma byc. Biblie Szatana pierdole, ale te msze msza uznac, ale tylko o 3.00 w nocy. O 2.00 sie musza zebrac o 3.00 msza it yle. I tam zabijanie rytualne kotow, psow. Bo wiecie tez nie pomawiajcie za duzo tych satanistow bo jakbyscie NA PRZYKLAD w Polsce cos z tym robic to musialabym pracowac na policji wiecie i na przyklad zajmowac sie sektami zeby bylo lepiej. A mam prawo bo na studiach w bialy dzien mnie porwac chcieli wiecie - BIBLIOTEKI SZUKALAM i tak szukalam ze omal nie znalazlam sie nie wiem gdzie. Kto sie tym zajmuje? Bo czemu ten diabel sie osmielil - przez zaniedbania i tyle. A teraz wiecie - ja tej ostatniej firmy nienawidze gdzie bylam ale satanista co psa i kota o 3.00 zabija to jeszcze nic jak na tym sie skonczy I NORMALNIE POWINNo wiecie - ofiare skladam diablu ze zwierzecia i ide. A czemu z czlowieka? Czemu zabijaja? Bo satanistow zabijaja. To jedżcie se wiecie do Holandii - tam sa RZEZNIKI a satanisci sa najgorsi - to prawda, no ale... kosciol zalozyl szatan jesli wyrzucimy Pana Jezusa i Maryje. A kosciol jest maryjny BO BUDA, a Chrystusowy bo rozgrzeszenie i oplatek na kanibalizm i tyle. I mieli isc NA PEWNO do Afryki, a poleżli do Rzymu - on mowil gdzie ma kto isc żeby mial sukcesy, a zrobili co chcieli. Zobaczcie jaki Bog jest inny od Europy od tego ZOO powie i tyle. Ten sw. Piotr silnie myslal zwierzetami i tak wlasnie polazl ZA ZWIERZETAMi do tego Rzymu. A nie mowcie ze ta Iwonka z Hands to work - ma wiecej wartosci ode mnie czy niejednego satanisty z Ukwiala - bo wiecie juz pierdole wszystko - wszystkie nazwy tych bandytow w Holandii i tyle. I to jest dobrze - kosciolek w niedziele wiecie , zarżnieta rodzina, corka rzeznika - nie ma kosciolka w niedziele - no to Boze Narodzenie i Wielkanoc im powie. A w zasadzie wiecie po co ta moja matka sluchala takiej muzyki? Dzieci Pan Jezus blogoslawil i tyle. Nie rozgrzeszal - blogoslawil i tyle. Polowa dzieci 10 lat to jest na przemial i tyle. I koniec. Satanisci mali i tyle :( A nauczyciele starsi i tyle :( Te moja pierwsza szkole tez powinni zamknac - oni mieli wiedziec wiecie, ze za paszport niemiecki wylecialam - powiedzieli ze LONDYNU nie mialam. Ależ mialam. Bo czemu moglam byc - BO MIALAM LONDYN i tyle. I mogli se pojechac. Ale oni wiecie - kto tam pojedzie. Bo ja myslalam wiecie, ze przepadlam bo nie palilam powiedziala dyra ze przez Londyn, a przez paszport i teraz gdybym wiedziala wiecie to bym WYJECHALA i tyle. Bo czemu ja nie wyjechalam - tyle lat. BO NIE ZNALAM PRAWDY ze ja wylecialam przez paszport i tyle. A co zrobila dyra w jej szkole. Wspolzyla czy nie wiecie i co - paszport amerykanski chciala - wyjechac? Tam bedziesz WSPOLZYC Z MEZCZYZNA. Nie chcesz lesbijstwa to bedziesz wspolzyc z mezczyzna. Tak musiala jakos myslec i wiecie ogrywala swoj paszport amerykanski a matce nie dala i tyle. Bo czym do tego USA. Bo nie samolotow przeze mnie w palacu wiecie w Londynie i to moja wina. Nie to wina dyrektorki szkoly koscielnej tamtejszeej - szkolki niedzielnej ze tak a nie inaczej bo wszystkie lesby przez nia, ta paszport amerykanski wiecie miala - ALE CZYM DO TEGO USA - traktorem BIZONEM. Bo wszyscy mysla ze sie poddam bo na mnie wszyscy. A kto to jest te ksiazeta - jakies dwa zera i tyle. To John Lenon byl wiecej warty od nich i gdyby byli normalni to po cichu ich sprzatna , nie ma nikogo i tyle. Co oni sobie tam wszyscy nie mysla - ze mna nie wygraja i tyle. Jakies dwa pucybuty - to w ogole nie sa na pewno dzieci Diany - akurat to sa dzieci Diany - badania genetyczne niech se zrobia czyi oni sa a to i tak sluchajcie wszystko jest zle, tej rodziny nie powinny bo nawet jesli to sa dzieci Diany? TAKIE GLUPOLE? Sorry :( Jedynie ze maja rodowody OD SLUZBY - od psow lepszych niz od nich. Takie dzieci miala Diana i do nich sie musi przyznawac, ale te dzieci to wam pisalam ze wymodlone bo nie wiedziala o rodzinie, zeby nie wylecieli. Chcielibyscie miec dzieci z takim KAROLEM starym - 20 lat miala i tyle. Czyli ten amazon juz tez mam Z MAGAZYNU bo nie z magazynu go mialam - Diana 20 lat, Otto 44 - 34 i choc Diana pozycje przecwiczymy, a ona poszla po RODOWOD wiecie MALZENSTWEM , myslala ze rodzina magazynierow - no za takie malzenstwo powinien byc rodowod bo za co nie? Ale coz... taka rodzina jak Ottta - jeden przekret, nie wiadomo o co chodzi. O LAMPY. A jego ojciec -stary magazynier na lampie sie powiesil - on tez sie dowiem jeszcze troche takich listow bo teraz wiecie matke niosl na katafalk i niech se to ogra wiecie. Ja to wszystko pierdole. Koty, psy o 3.00 w nocy i nic wiecej. I msza taka - nie wolno sie spozniac, nie wolno glupiec. BIBLIA SZATANA to nie. Msza czarna. No sorry kosciol katolicki Biblii nie czyta w POLSCE bo w Anglii to nic wspolnego z tym nie mam. Ale w Polsce ktory katolik Biblie czyta? Biblia szatana to chyba 1974 i tyle. No i wiecie zamiast Kosciolowi pomoc, zeby panstwo bylo lepsze to Iwonka, ktora w nocy majaczy wiecie, 4 ludzi zabila -to na policje bo to wie co robi. A policja jedna rzeznia - sami mordercy jak w Holandii nikt mnie nie chce i tyle. Ta dyrektorka strzelila w tym Londynie wiecie do siebie. Ale rano - pospieszyla sie. I jeszcze sie smiala - Jezu Chryste jak sie na tym sznurze TA KURWA powiesila i sie meczyla DO POPOLUDNIA - na drugi rano dzien otwarli drzwi. Policja bo bylo zgloszenie I JEJ ZALOWALi a mojej matki. Zeby nie bylo ze cos tam. A to chyba byla PO CICHU satanistka i na nie wszystkie i OD NIEJ jest wzrost satanizmu. A co moja matka to SAMOBOJSTWA NA LAMPACH w magazynie. Ten magazyn to jedna lampa juz i nocka i tyle. I koniec. No ale wzrost satanizmu 3.00 w nocy bo w Wielki Piatek o 15.00 i tyle :( No i zeby nic nie bylo na mnie. Co z tego bylo na mnie? Te czarne msze? Ja chodzilam do kosciola BO MUSIALAM. gdybym trzymala z kosciolem - Z KIM? Siostry sie zabily, no ale co one i tyle :( i koniec :( Siostry na mnie muza bo widac - one uwazaly ze Bitlesami sie LONDYN ogrywa. One byly stukniety. Ja - Bitles wielka tragedia i tyle. Ten zabity, ten nie zyje. A matka sluchala PINK FLOYD i mogla choc mogla posluchac muzyki ogranowej i CHCIALA PLYTY chyba od Otta bo sluchal muzyki a otto jej dziecko porwal. A co tam jest nie tak w tym magazynie - na lampach niech sie wiesza cala ta rodzina. Bo czemu sie powiesil ojciec wlasciciela amazon - no przez co - bo go uczyl ze na magazynie jedyne co juz NA PEWNO istnieje czy tam jest PEWNE to lampa, a chcesz uniknac czegokolwiek to zapal se papieros i tyle. Bo tez z ojca ten magazyn i za to ZE Z DIANA NIE WYSZLO. No to wiecie 20 lat i 34 i taki koniec. I Diana powie - mieli se isc na magazyn lepiej zamiast sie ze zwlokami babrac, ale im nie dali bo chyba powiedzieli wrecz tym Spencerom ze w Niemczech jeden OTTO powiesil sie na lampie w magazynie i nie moga byc. I teraz wiecie - na pewno sie zgadali, na mnie. Bo mnie pasuje magazyn w Anglii i tam pisze ogloszenia - a przeciez SPENCER na magazynie by mogl byc, a ja dziecko diabla wiecie co... no teraz jakbym nie miala policji to wzrost czarnych mszy i ofiar w ludziach - tyle by moglo byc i tyle po BLOGOSLAWIENSTWIE mojej matki przez diabla. Bo skad sie wziely czarne msze. Bo jedna chciala zeby ja szatan poblogoslawil. I prawie ja poblogoslawil ale nie chciala zdjac welonu i tyle. I jest cos takiego jak blogoslawienstwo szatana wiecie i oby ich w holandii wszystkich szatan poblogoslawil bo wiecie to sie nie da i tyle. Ona tak chciala byc poblogoslawiona przez BISKUPA. Albo mowily te zakonnice - BLOGOSLAWIENSTWO PAPIEZA by sie siostrze przydalo. I mialy racje tylko mialy tam jechac. A np. merkaba z kafe - 3 ludzi zabil. Ja sie nie dam. Co dalej z nim - i KK w Polsce go lubi , kocha i szanuje bo sie zle zachowywalam na AMAZON wiecie dajcie spokoj. A ta wies moja to jest satanizm - tu byla taka rodzina satanistow. Ja sie na tym nie znam. Ja mam tu tylko papier, ze tu mieszkam. Ja sie wam nie dam - ja cala te glupote ogrywam przyroda i tyle. I wiecie - czemu te Ottony przepadly w Niemczech - bo sie Irlandii nie umialy pozbyc i sw. Patryka I ALBION ich - bo tak sie mowilo na Anglie. I wiecie - tam chodzilo o to DO OTTONOW, ze chcieli Irlandie napasc i tak Albion miec i tyle bo sie Angliki na Rzym WYSRALI - taka byla opinia , ze przyjechali do Rzymu wiecie I SIE TAM poszli wysrac na korytarz. ZA CHRZEST. Jakas delegacja raz tam byla i tyle. Zeby sie te Angliki w tym Rzymie nie daly. Pan Jezus, Niemcy i koniec. I chcieli napasc Anglie Niemcy DO OTTONOW wiecie przez Irlandie ale nie umieli im dac rady i nie wiedzieli o co poszlo, a jak sie dowiedzieli no sie na Rzym wpiedolili i byl koniec Rzymu w Niemczech przez to. Ale przez co w sumie? Ha - no to musicie myslec bo i tak jestem dziecko szatana. I Polanskiego wybranialam - bo wy ze Bachledy. Nie Polanskiego i tyle. ZE WIELKI ARTIST. Jak moj mlodszy i tyle :( I wiecie ja sie w tej szkole nie dam NIGDY - ja przez dyrektorke z pierwszej musialam sie w swietym Jozefie zaczac niemieckiego uczyc i tyle. W swietym Jozefie mnie w ogole juz byc nie powinno wiecie, a po co mi ten niemiecki. Ja w ogole do Anglii nie umialam wyjechac. Jeszcze w 2007 roku kolezanka wyjezdzala i Z NIA MIALAM TRZYMAC - ale poszlam na wiatr buszujacy w jeczmieniu i stwierdzilam - ach ta Irlandia bo jak ja mam Irlandie - TAK i tyle. Zeby nie bylo, ze mam cos wspolnego ze sw. patrykiem - bo szkola sw. patryka w Londynie pasuje tam gdzie byly lesbijki i moja matka I TAK MIALO BYC bo wyszlo, ze w Polsce sa madrzejsi. OK ten patron tez moglby byc, ale co - to byla szkola JAK DLA MNIE MARII KONOPNICKIEJ CO NAJWYZEJ - nikogo wiecej - NA JAGODY i koniec. Jak sierotka w lasku jagodek szukala. A oni Pilsudski - ta stara pizda i nie umialam sie domyslic ze mnie ogrywa POLITYCZNYM PATRONEM bo bylaby Maria Konopnicka I PIERDOLE caly doktorat a tak siedzialam jak GLUPIA w tej szkole 10 lat, forsy ANI GROSZA - ja sie dam wiecie - po mnie w Polsce juz tylko bo zachod mnie nie uszanowal - zreszta szansy im nie dal w Polsce - no to las i dary lasu - to jest moj doktorat wiecie - bo rpzeciez mialam i laki i rzeki i pastwiska mialam z lak. Bo po co mi laki pastwiska - po matce z krowiego lancucha. Ale chodzilam zbieralam dary lasu i mialam wszystko w dupie, a najbardziej chuja w dupie niewartego promotora bo teraz mnie bedzie od Polek wyzwyal. Ale wyzwisko - jestem Polka - nic nie idzie i tyle. A ja siedzialam w Polsce jak ciolek bo tu mowili w domu - bedzie zwlaszcza w mieszkaniach. I wiecie tez sie nie dadza bo jestem w Anglii dawno i wygladaja. I tak sie skonczyla dyrektorka POLONISTKA w szkole PILSUDSKIEGO z paszportem niemieckim. Po niej zostawal mi natychmiastowy wyjazd na zachod albo samobojstwo niestety poszlam wyzej bo czemu mi nie umie dac rady - w sumie powinna. Bo poszlam do gimaznjum z podstawowki. I wiecie ona mowila - a z paszportem jakas , z uczelni wiedziala, ze nikt nie rozumial po co mi angielski jak mam niemiecki paszport lacznie z rodzicami, ale mialam. Tak jakbym niemieckiego nie mogla uczyc wiecie - i powiem wam - ale po co BIOLOGOWI niemiecki. Angielski wiecie i tyle. I koniec. A kosciol - bo nie chce isc do kosciola - tam w handel wiecie moge isc - i tyle - bo sluchajcie sprawa jest taka ze no tak to wyglada jak wyglada i koniec. A ciag dalszy nastapi - dziecko diabla. A czemu moja matka zostala zgwalcona przez 12 Apostolow. Bo jak nie miala Najsw. Sakramentu to wiecie zobacza przyznajmniej jak sie wsadza. Bo poszlo o pieniadze? To by je dostali wiecie. Tam poszlo bo chodzilo o to jak sie jej wsadza po tych badaniach i tyle. Bo czemu o nich nie stoi a powinna - nasrac na nich i tyle. I teraz jest ze nie moge jechac do Niemiec przez to ze zle sie zachowywalam na Amazon wiecie A POWINNAM DO NIEMIEC jechac bo jezyk a to jest przez starych zeby ojciec z pracy nie wylecial, zeby nikt PRZEZE MNIE nie dostal w POlsce zwolnienia dyscyplinarnego. Za te msze czarne i za te zmarnowane lata - oberwiecie i za tego CHUJA JEBANEGO W LEB w Chorzowie bo wie, ze w Katowicach baba ma paszport a on nie dostal - NIEMIECKI po zonie mu sie nalezal NA WYCIECZKE po Niemczech i by wygladal i wszystko. A ja nie mam takiego myslenia i tyle :( A tez nie ma idiota racji bo ten paszport to jest tylko kasa i kto ma pieniadze to go dostanie bo to NIC NIE ZNACZy. A ja wlasnie oszalalam bo ci pierdola ludzie tu Niemcy, Niemcy - no Niemcy - Niemcy sa leniwi jak brygidki, nic nie robia calymi dniami. Pomawiam ich ze zgnilki i zboki. I tyle :( A pracowite sa Angliki i Holendrzy tez sa pracowici, a oni nie. A Hilter ze ich zrujnowal to mnie nie obchodzi, a ja za 5 minut sie dowiem i tyle :(

Diana 20 lat, Otto 44 - 34 i choc Diana pozycje przecwiczymy, a ona poszla po RODOWOD wiecie MALZENSTWEM , myslala ze rodzina magazynierow - no za takie malzenstwo powinien byc rodowod bo za co nie? Ale coz... taka rodzina jak Ottta - jeden przekret, nie wiadomo o co chodzi. O LAMPY. A jego ojciec -stary magazynier na lampie sie powiesil - on tez sie dowiem jeszcze troche takich listow bo teraz wiecie matke niosl na katafalk i niech se to ogra wiecie. Ja to wszystko pierdole. Koty, psy o 3.00 w nocy i nic wiecej. I msza taka - nie wolno sie spozniac, nie wolno glupiec. BIBLIA SZATANA to nie. Msza czarna. No sorry kosciol katolicki Biblii nie czyta w POLSCE bo w Anglii to nic wspolnego z tym nie mam. Ale w Polsce ktory katolik Biblie czyta? Biblia szatana to chyba 1974 i tyle. No i wiecie zamiast Kosciolowi pomoc, zeby panstwo bylo lepsze to Iwonka, ktora w nocy majaczy wiecie, 4 ludzi zabila -to na policje bo to wie co robi. A policja jedna rzeznia - sami mordercy jak w Holandii nikt mnie nie chce i tyle. Ta dyrektorka strzelila w tym Londynie wiecie do siebie. Ale rano - pospieszyla sie. I jeszcze sie smiala - Jezu Chryste jak sie na tym sznurze TA KURWA powiesila i sie meczyla DO POPOLUDNIA - na drugi rano dzien otwarli drzwi. Policja bo bylo zgloszenie I JEJ ZALOWALi a mojej matki. Zeby nie bylo ze cos tam. A to chyba byla PO CICHU satanistka i na nie wszystkie i OD NIEJ jest wzrost satanizmu. A co moja matka to SAMOBOJSTWA NA LAMPACH w magazynie. Ten magazyn to jedna lampa juz i nocka i tyle. I koniec. No ale wzrost satanizmu 3.00 w nocy bo w Wielki Piatek o 15.00 i tyle :( No i zeby nic nie bylo na mnie. Co z tego bylo na mnie? Te czarne msze? Ja chodzilam do kosciola BO MUSIALAM. gdybym trzymala z kosciolem - Z KIM? Siostry sie zabily, no ale co one i tyle :( i koniec :( Siostry na mnie muza bo widac - one uwazaly ze Bitlesami sie LONDYN ogrywa. One byly stukniety. Ja - Bitles wielka tragedia i tyle. Ten zabity, ten nie zyje. A matka sluchala PINK FLOYD i mogla choc mogla posluchac muzyki ogranowej i CHCIALA PLYTY chyba od Otta bo sluchal muzyki a otto jej dziecko porwal. A co tam jest nie tak w tym magazynie - na lampach niech sie wiesza cala ta rodzina. Bo czemu sie powiesil ojciec wlasciciela amazon - no przez co - bo go uczyl ze na magazynie jedyne co juz NA PEWNO istnieje czy tam jest PEWNE to lampa, a chcesz uniknac czegokolwiek to zapal se papieros i tyle. Bo tez z ojca ten magazyn i za to ZE Z DIANA NIE WYSZLO. No to wiecie 20 lat i 34 i taki koniec. I Diana powie - mieli se isc na magazyn lepiej zamiast sie ze zwlokami babrac, ale im nie dali bo chyba powiedzieli wrecz tym Spencerom ze w Niemczech jeden OTTO powiesil sie na lampie w magazynie i nie moga byc. I teraz wiecie - na pewno sie zgadali, na mnie. Bo mnie pasuje magazyn w Anglii i tam pisze ogloszenia - a przeciez SPENCER na magazynie by mogl byc, a ja dziecko diabla wiecie co... no teraz jakbym nie miala policji to wzrost czarnych mszy i ofiar w ludziach - tyle by moglo byc i tyle po BLOGOSLAWIENSTWIE mojej matki przez diabla. Bo skad sie wziely czarne msze. Bo jedna chciala zeby ja szatan poblogoslawil. I prawie ja poblogoslawil ale nie chciala zdjac welonu i tyle. I jest cos takiego jak blogoslawienstwo szatana wiecie i oby ich w holandii wszystkich szatan poblogoslawil bo wiecie to sie nie da i tyle. Ona tak chciala byc poblogoslawiona przez BISKUPA. Albo mowily te zakonnice - BLOGOSLAWIENSTWO PAPIEZA by sie siostrze przydalo. I mialy racje tylko mialy tam jechac. A np. merkaba z kafe - 3 ludzi zabil. Ja sie nie dam. Co dalej z nim - i KK w Polsce go lubi , kocha i szanuje bo sie zle zachowywalam na AMAZON wiecie dajcie spokoj. A ta wies moja to jest satanizm - tu byla taka rodzina satanistow. Ja sie na tym nie znam. Ja mam tu tylko papier, ze tu mieszkam. Ja sie wam nie dam - ja cala te glupote ogrywam przyroda i tyle. I wiecie - czemu te Ottony przepadly w Niemczech - bo sie Irlandii nie umialy pozbyc i sw. Patryka I ALBION ich - bo tak sie mowilo na Anglie. I wiecie - tam chodzilo o to DO OTTONOW, ze chcieli Irlandie napasc i tak Albion miec i tyle bo sie Angliki na Rzym WYSRALI - taka byla opinia , ze przyjechali do Rzymu wiecie I SIE TAM poszli wysrac na korytarz. ZA CHRZEST. Jakas delegacja raz tam byla i tyle. Zeby sie te Angliki w tym Rzymie nie daly. Pan Jezus, Niemcy i koniec. I chcieli napasc Anglie Niemcy DO OTTONOW wiecie przez Irlandie ale nie umieli im dac rady i nie wiedzieli o co poszlo, a jak sie dowiedzieli no sie na Rzym wpiedolili i byl koniec Rzymu w Niemczech przez to. Ale przez co w sumie? Ha - no to musicie myslec bo i tak jestem dziecko szatana. I Polanskiego wybranialam - bo wy ze Bachledy. Nie Polanskiego i tyle. ZE WIELKI ARTIST. Jak moj mlodszy i tyle :( I wiecie ja sie w tej szkole nie dam NIGDY - ja przez dyrektorke z pierwszej musialam sie w swietym Jozefie zaczac niemieckiego uczyc i tyle. W swietym Jozefie mnie w ogole juz byc nie powinno wiecie, a po co mi ten niemiecki. Ja w ogole do Anglii nie umialam wyjechac. Jeszcze w 2007 roku kolezanka wyjezdzala i Z NIA MIALAM TRZYMAC - ale poszlam na wiatr buszujacy w jeczmieniu i stwierdzilam - ach ta Irlandia bo jak ja mam Irlandie - TAK i tyle. Zeby nie bylo, ze mam cos wspolnego ze sw. patrykiem - bo szkola sw. patryka w Londynie pasuje tam gdzie byly lesbijki i moja matka I TAK MIALO BYC bo wyszlo, ze w Polsce sa madrzejsi. OK ten patron tez moglby byc, ale co - to byla szkola JAK DLA MNIE MARII KONOPNICKIEJ CO NAJWYZEJ - nikogo wiecej - NA JAGODY i koniec. Jak sierotka w lasku jagodek szukala. A oni Pilsudski - ta stara pizda i nie umialam sie domyslic ze mnie ogrywa POLITYCZNYM PATRONEM bo bylaby Maria Konopnicka I PIERDOLE caly doktorat a tak siedzialam jak GLUPIA w tej szkole 10 lat, forsy ANI GROSZA - ja sie dam wiecie - po mnie w Polsce juz tylko bo zachod mnie nie uszanowal - zreszta szansy im nie dal w Polsce - no to las i dary lasu - to jest moj doktorat wiecie - bo rpzeciez mialam i laki i rzeki i pastwiska mialam z lak. Bo po co mi laki pastwiska - po matce z krowiego lancucha. Ale chodzilam zbieralam dary lasu i mialam wszystko w dupie, a najbardziej chuja w dupie niewartego promotora bo teraz mnie bedzie od Polek wyzwyal. Ale wyzwisko - jestem Polka - nic nie idzie i tyle. A ja siedzialam w Polsce jak ciolek bo tu mowili w domu - bedzie zwlaszcza w mieszkaniach. I wiecie tez sie nie dadza bo jestem w Anglii dawno i wygladaja. I tak sie skonczyla dyrektorka POLONISTKA w szkole PILSUDSKIEGO z paszportem niemieckim. Po niej zostawal mi natychmiastowy wyjazd na zachod albo samobojstwo niestety poszlam wyzej bo czemu mi nie umie dac rady - w sumie powinna. Bo poszlam do gimaznjum z podstawowki. I wiecie ona mowila - a z paszportem jakas , z uczelni wiedziala, ze nikt nie rozumial po co mi angielski jak mam niemiecki paszport lacznie z rodzicami, ale mialam. Tak jakbym niemieckiego nie mogla uczyc wiecie - i powiem wam - ale po co BIOLOGOWI niemiecki. Angielski wiecie i tyle. I koniec. A kosciol - bo nie chce isc do kosciola - tam w handel wiecie moge isc - i tyle - bo sluchajcie sprawa jest taka ze no tak to wyglada jak wyglada i koniec. A ciag dalszy nastapi - dziecko diabla. A czemu moja matka zostala zgwalcona przez 12 Apostolow. Bo jak nie miala Najsw. Sakramentu to wiecie zobacza przyznajmniej jak sie wsadza. Bo poszlo o pieniadze? To by je dostali wiecie. Tam poszlo bo chodzilo o to jak sie jej wsadza po tych badaniach i tyle. Bo czemu o nich nie stoi a powinna - nasrac na nich i tyle. I teraz jest ze nie moge jechac do Niemiec przez to ze zle sie zachowywalam na Amazon wiecie A POWINNAM DO NIEMIEC jechac bo jezyk a to jest przez starych zeby ojciec z pracy nie wylecial, zeby nikt PRZEZE MNIE nie dostal w POlsce zwolnienia dyscyplinarnego. Za te msze czarne i za te zmarnowane lata - oberwiecie i za tego CHUJA JEBANEGO W LEB w Chorzowie bo wie, ze w Katowicach baba ma paszport a on nie dostal - NIEMIECKI po zonie mu sie nalezal NA WYCIECZKE po Niemczech i by wygladal i wszystko. A ja nie mam takiego myslenia i tyle :( A tez nie ma idiota racji bo ten paszport to jest tylko kasa i kto ma pieniadze to go dostanie bo to NIC NIE ZNACZy. A ja wlasnie oszalalam bo ci pierdola ludzie tu Niemcy, Niemcy - no Niemcy - Niemcy sa leniwi jak brygidki, nic nie robia calymi dniami. Pomawiam ich ze zgnilki i zboki. I tyle :( A pracowite sa Angliki i Holendrzy tez sa pracowici, a oni nie. A Hilter ze ich zrujnowal to mnie nie obchodzi, a ja za 5 minut sie dowiem i tyle :(

No wiecie te listy sa dlugie, ale przeczytajcie sobie je DOKLADNIE - ta dyrektorka musiala byc satanistka na reszte bo nie dawala im rady bo BAJKAMI zyla i reszta przez nia. Powiesila sie na tym o 15.00, ona chyba dzwonila rano na policje, do palacu - i ta policja dala jej sie powiesic bo ja chcieli za paszport wziac i zamknac ze narkotyki rozprowadza, ale nie umieli. Dzieciom w szkole ze daje narkotyki - SRODKI NASENNE chyba ze w razie co przyjdz i ja ci dam srodki nasenne i dlatego jej nie chcieli, na nia i ta moja matka mogla byc. Jak ona mogla byc jak takie rzeczy robila? A ona zyla Indianami w USA wiecie i tym, ze indianie takie rzeczy robili , to wszystko od Indian kupowala a ze nie umiala wyjechac bo nie miala samolotu wiecie. A jak miala miec samolot jak to z USA ma i co oni tam wyprawiaja? A to od Indian miala i tyle. I nia mi leci pierwsza szkola , ze nie musze stac o nich - o amazon. de musze stac O MAGAZYN i o te szkole i tyle. Sw. Patryka tam robia, to przenosza w takim razie i wszystko wyjasniaja. No ale patrzcie jakas indianska lesna szkola, a tu sw. Patryk? Bez sensu. Medyczna szkola po matce tam powinna byc bo tego nie wiedziala, a powinna. Bo czemu jej ludzie nie bronia bo nie wiedziala ze takie rzeczy sie dzieja. I teraz myslala, ze ludzie nie wiedza, ze nie ma samolotu, ale wiedzieli i dali jej sie powiesic. Jedynie mieli powiedziec, ze po nagu sie powiesila matka. Bo nie moga uwierzyc ze matka wyzej bo to wiedza i tyle. Ze Indanie srodki nasenne jedli I SPALI. SRODKI nasenne - trucizny bo co mieli robic i tyle :( Tak musialo byc i koniec. Oni jednak i tak sie nie dadza bo zgubil jedna legende. Ja nie powiem jaka - taka piekna, ale no zgubili ja i tyle. Mieli taka legende bo wiedzieli ze na dole poszlo o studnie, a o co poszlo im i tyle :( No i ta legenda byla z nimi i nie byla. U mieli ja sobie zmienic, ze mieli wedrowac, ale nie mieli map. Bo po co im papier. Ale mapy musza byc. Po co w Chinach papier? DO MAP. Bo tyle to wszystko warte. Jakies pisaniny - najlepsze a Boga nikt nigdy nie widzial. Czy on istnieje? I ze do map papier bo tyle warte. O bo po co Chinom papier. DO MAP. I tyle :(

Czemu ta dyrka mogla byc - bo miala bajki indianskie i od tych bajek mogli plywac, ale byla straszna i polecieli do matki, ze z niej by mogli od Darwina wiecie. Ale ona tego nie pojmowala wiecie bo wszystko by bylo inaczej. Ona chyba wiedziala ze ojciec sie na lampie Otta powiesil w magazynie. - Przez to on taki jest myslala. Bo ona zostala zgwalcona, ale zastanawiala sie nad skrobanka tez bo co to tam. Co to za Otto - to nie jest zaden lesnik - co one pierdolily. Myslala ze to lesnik. On ma tylko mundur wiesz to jest BYLY ksiadz nie chcieli go bo ojciec magazynier mna lampie sie powiesil wiecie. - No i ta matka zaczela myslec. No to ta lampa z niego a duszenie z diabla. Choc diabel z lampki wylecial. DZINU i tyle. No i tyle z wszystkiego wiecie. A co zrobi w pierwszej szkole to nie wiem. A tu wiecie - zamiast na uczelnie w sw. jozefie to miala dzwonic do pierwszej bo musialam sie jezyka niemieckiego przez nia uczyc bo nie dawalam rady. Bo co ja robilam w Niemczech. A wiecie czemu moglam byc rok w tej pierwszej szkole? Bo dyra myslala, ze mysle paszportem niemieckim, dzieci pierdole. A te dzieci byly tez pol na pol - a niektorzy mowili tak - tu ma spokoj, zalezy jaka bedzie, ale w tych Niemczech to sie ja zniszczy - zalezy co tam jeszcze. Bo jedna forsa. Ale mieli racje widzicie. Jedna forsa jakby mi dali na studia wiecie - na angielski CHOC SKIEROWANIE. To 1% racji. A tak zero. Bo by mnie chcieli ale po takiej matce to nie - to straszne. MATCE? A szkola lesbij im nie przeszkadza? To byly wszystko lesbije - dlatego ich nie chcieli. I nigdy nie rozumialy w wydziale edukacji czemu te nauczycielki z wycieczek nad morze nie mialy morza a te dzieci tez, a te znowu byly takie glupie wicie ze nie rozumialy - te nauczycielki ze to plywac na statkach chcieli i mogli w tej szkole i tyle. A dzieci sie gubily i podejrzewali ja o morderstwa i tak bylo, ze ona dawala niektorym dzieciom cos do picia czy jedzenia, tam byly srodki nasenne, te dzieci umieraly, ale policja nie umiala jej zlapac - brygidki robia to samo. Nie brygidki zabijaja dzieci gdy spia. Bo czemu ja jestem taka - bo brygidki zabijaja dzieci we snie i tyle :( I koniec. I moge byc w Londynie i wszystko gra. Dziecko diabla - no to msza satanistyczna , biblia Szatana moze byc, ale to nie ja - ta msza to ja, Biblia nie ja i tyle :( Ale ofiara ze zwierzat i tyle jest ode mnie. Zabijanie ludzi to nie. Szatan żąda zwierzat - Jezus Chrystus nie istnial nigdy. I szatan zbiera tam chyba zadośćuczynienie za swoje zbrodnie? To jest bez sensu, ale wszystko jest szatana - Kosciol od sw. Piotra jest TAM bo pierwszych chrzescijan i reszta to bzdury, Jezus Chrystus nigdy nie istnialal i tyle :(

I wiecie ja NIGDY do szkoly nie wroce bo widze ze ta pierwsza szkola paszport niemiecki , druga to samo, trzecia cicho siedzieli bo nikt mi na studia nie dal a studia robilam - jakis tam papier mialam. A to ja zostawiamy i tak wyjedzie tylko zrobi ten jej DOKTORAT. Tam sie miala hajtnac i normalnie zyc - z ...bylym satanista na pewno. Bo przeciez taki dziwny byl ten facet i tyle. I w Londynie siedzi na pewno i nie wiem co robi. Pierdzi - siedzi tam i ich zanieczyszcza, a jest wszystko na mnie. No to w desperacji za Otta jakbym z nim w ciazy byla bo jemu sie ojciec powiesil na pewno i przez to za maz nie wyszlam. Dobra - dziecko diabla nie mialo szans na malzenstwo i tyle i co sie zmienilo przez czarne - zawsze myslalam - po co ja zyje? A teraz tak jeszcze smutniej - PO CO JA ZYJE i tyle :(

Powiem wam ze jak tak patrze na to cale dno za granica to mysle sobie tak - jedyna mysl ktora dodaje mi otuchy - CZASEM CZASEM lepiej byc dzieckiem diabla niz normalnym dzieckiem. Naprawde. I Lord Jim mial racje To dziecko diabla moze byc bardzo dobre, wcale nie powiedziane, ze ono musi byc zle i tyle. Nieprawda. Ono moze byc wrecz lepsze od wielu dzieci. Ale jednak jest to dziecko diabla i trzeba uwazac. No wlasnie, ale chyba bedzie najlepsze. No tak, tak - chyba nikt go nie pobije. Jim a dalbys troche na lekarstwa - te dzieci sa takie chore... no dobra macie. I ci Indianie tez nie wiedza jak to wszystko bylo wiecie i tyle. A ten Jim tez chyba szukal odpowiedzi... eee ...zawsze bedzie ze zgubili legende za szaty i tyle. A to tez jest prawda. I chyba gdzies w tych filmach jest ta legeneda wiecie i to jest tak powiedziane, ale nie rozumieli czemu. A ja wiem czemu i tyle :(

Wiecie - ja sie nie moge wydac, dziecko diabla nie moze sie wydac i tyle. I wiecie - ta moja matka miala tego Otta potepic nie umiala i mialy powiedziec MU ze powiedzialy ze ojciec sie powiesil na lampie w magazynie wiecie. Brygidki w magazynach moga pracowac kiedys z zywnoscia, ale musza byc moralne bo jak ten Pan Bog im wpierdoli to ino raz. Taki jest. Beda siedziec i tyle. W wiezieniach jak beda krasc. Bo zaczelo sie od tego, ze kradly zarcie na dzieci, a dalej to nie wie juz nikt co sie dzialo. To byly kobiety ktore uwazaly, ze zakon sw. Augustyna jest zalozony przez sw. Monike zeby nikt sie nie ludzil dziecmi , miala go zabic takie rzeczy - na niego zakon zalozyla i on tak sie nawroci bo myslala, ze ma dziecko na nia a przeciez on dziecka nie urodzil i tyle. I tak po 15 latach z tego zakonu sie nawrocil wiecie i odprawil te babke swoja z tym dzieckiem do Augustianek o nie - tego bylo za duzo i uratowala ich sw. Brygida szwedzka bo kazda augustianka ma dziecko po cichu to brygidki tez. Oni chyba chcieli zeby se poszly do augisanek i dziecko po cichu bo co robic na misjach w Afryce? Jesc dzieci? Kazdy wiedzial, ze trudno tam juz zabic zwierze. No i powiedzial im idzcie do brygidy szwedzkiej ona wam pomoze. I ona to wiedziala i na 1 -2 dzieci pozwolila a tam niekore 10 maja. Ciagle w ciazy chodza TO JEST NAJLEPSZA POKUTA sie dowiem. No a pozniej urodza i MALUTKIE ZJADAJA. Tam chodzi tylko o brzuch - bo wiele osob by poszlo, no jak zabilyscie rodzicow , mozna sobie zrobic tam dziecko i odejsc z dzieckiem tez mozna, ale slub koscielny po tym to nie chca. No trzebaby sie zainteresowac pogadac z nimi PRZEZ TELEFON albo LIST im wyslac - bo co ci Apostolowie tyle pisali - no to troche pozyli i tyle. Bo tak by ich zjedli - bo to sie je podobno. Do jednych pasowalo pojechac, innym list napisac i tyle. I koniec :( no takie zycie :(

Wiecie ja brygidkom NIGDY racji nie przyznam. Jest to z punktu widzenia mojego zycia niemozliwe i tyle. No ale sa - kazdy ma inne zycie i tyle. Ale z punktu widzenia mojego zycia nie maja racji. W sumie z kim one maja te dzieci to Bog raczy wiedziec i tyle. ci ksieza niby o nie stoja, a powinien byc tam policjant chyba wiecie i to by mialo wiecej - dzieci by liczyl, ciaze - ktora to w ciazy i tyle. I one tak bylyby bezpieczne i dobrze by im bylo. Ludzie by o nie stali bo od nich MAJA JEDZENIE. oni powinni miec jedzenie z magazynu wiecie. Od brygidek dobrze sie gotuje. Dlatego sa. Powinno sie gotowac z magazynow z zywnoscia. Ale kto tam jest sie dowiem? No wlasnie moze jakas brygidka tam powinna siedziec i by bylo lepiej. Bo przeciez wszystkich ludzi nie zwolnia rodziny sa jakie sa, ale sa - ZWLASZCZA PEDALY MAJA RODZINY, no ale... ja jestem bez rodziny. Bo bez rodziny nie idzie sie na magazyn , czego tam szukam. No ale jaka rodzina? Co oni bredza? Nie zyje sie na 2 panstwa powiem chyba ze tak sie pracuje - co mnie w Polsce obchodzi niemiecki magazyn, nie? Oni sa jebnieci. Bo rodzina - wlasnie ja rozwalaja - stary czy matka siedzi pol roku czy rok z dala od rodziny sa SMSy no sa, sa - zwlaszcza w szkole. Dzieci im sie na pewno traca - tam by sie zainteresowali i by bylo bo na pewno jest haja bo dzieci sie zaczely im tracic w szkole. Bo wiecie czemu nie do ogrodnictwa bo teraz PRZEZ IWONKE sie dowiem, ze miala 3 dzieci ale W SZKOLE jej sie stracily i tyle :( No to jest madrosc Iwonki i tyle. Zeby mogla wrocic do dziecka - na stale najlepiej i tyle jak dla mnie. Albo dziecko do niej - 15 lat to tak akurat. I jaki jest najlepszy na I stosunek. 10 lat. jeszcze przed pokwitaniem, zeby nie bylo problemow z okresem. Zeby mial wyleciec bo czasem nie umie i tyle. No takze i tyle :(

Widzicie jak sie lesby w Londynie nie daly? Zawsze bylo co one tam robia - niech sa - przynajmniej bedzie Grecja od szkoly sw. Patryka bo mial plywac wiecie i uciekl bo nie bedzie bo nie bedzie kanibalem jak pierwsi chrzescianie bo jego poglad byl taki, ze oni sie SAMI ZEZARLI. na pewno tak bylo bo jedzcie do Rzymu i by byli a przeciez na tych arenach jest pusto. I ze wszystko do dupy, ale jedna rzecz maja dobra w tym chrzescijanstiwe KONICZYNKA czemu jest taka dziwna - 3 listki bo tam Trojca swieta rzadzi - no na jednego to nie ma szans zeby jeden to chujstwo utrzymal. A tam jest jakis oplat mowili ci Celtowie - oplat do tylka wsadzaja. Eee Patryk cos zle mowisz - wez no jedz sie poucz, pozniej przyjedziesz i sie poprawisz bo nam pasuje ze do ust sie to przyjmuje a ty mowisz ze do tylka zeby sie dobrze sralo i jeszcze mowil, ze na pal byl Chrystus nabity, zadnego Egiptu nie bylo, Zydzi to wariat - on tez mowili w Irlandii ale zawsze mogl bo..SWIETY kanonizowany w Rzymie i tyle. Najgorszy swiety jaki mogl byc - chyba najgorszy z wszystkich w irlandii i tylko ta koniczynka i tyle. A jak sa 4 listki sie go pytali - zazwyczaj sa 3. 4 ... hmmm to jeszcze ktos sie urodzi moze jeszcze 1 bog... no kto wie. I powiedzieli 3 to normalne, a 4 to szczescie sie zrobilo z czasem to 4 bog sie mial narodzic. To pasowalo. Ale pozniej zapomnieli co to te 4. I wiecie jak oni maja Rzym i wszystko bo maja - oni od tego, wy nie. Bo kazdy wiedzial, ze w Rzymie bylo objawienie ze rodzi sie Bog. Co to ten Rzym sie tak nawrocil. I sw. Pawel pisalo oltarz NIEZNANEMU BOGU no i i ze taki oltarz stal to ich nawrocil a tak to by nawet nie pierdnal na nich przez lesby ale ze ten oltarz jak w Rzymie bo to wiedzial to nawrocil i tyle. I spotkal sie w dzien smierci z tym sw. piotrem i ten mu mowil - kurde malo brakowalo i bylibysmy tacy bogaci w tym Rzymie bo gdzie indziej to bieda a on mowil wiesz co taki koniec ty chyba tu nie miales isc. No ja mialem plynac do irlandii, ale mi sie nie chcialo i tyle. Na ZIELONA WYSPE mnie wyslal, ale poszedlem do Rzymu bo pomyslalem tu zwierzeta tam zwierzeta na to samo wychodzi i tyle :(

ten amazon to chyba mogl byc dawniej juz ale wiecie Indianie sprzedawali narkotyki po cichu i tak zarabiali, czemu oni sie nie uczyli - tego to warte. Dyra byla straszna widzicie - rodowod - od sw. Patryka. I pierwszy raz od wielu, lat lat sie laczy Rzym z irlandia oni nie mieli nigdy sw. patryka bo nie chca tam zrobic szkoly niech jest jak jest i tyle. A to nie moja sprawa i tyle. No i co? Co z brygidkami teraz i tyle. To pytanie juz dawno powinno pasc - ja je zadaje tym samym, zeby nie bylo ze stoje o brygidki - matka stoi o augutianki i sw. Augustyna i od niego jest NA NIE - JAK TO BYLO OD POCZATKU niech to gdzies pisze i tyle. Po prostu zeby ludzie znali prawde. Bo swoja racje tez miala - w koncu wyleciala dyscyplinarnie jak ojciec PRZEZ BRYGIDKI i tyle. I wiecie one tez pieprznely wszystkim bo na magazyny mogly isc i ludzie tez tego zaluja - w ciazy moga lazic, no ale... gdzie krzyz i tyle. Bez krzyza wtedy by musialy byc, stala praca i tyle. A krzyz jest ponad wszystkim i koniec. Tak kiedys bedzie, ale nie szybko i tyle. I caly Rzym zajechaly, ze Afryki nie ma bo nie ma Irlandii, zwierzat - nie tylko one ale RYBY no to dalej nie ma. Papiez nasz tego nie wiedzial i tak przepadal. Po co on tyle jezdzi? Bez znaczenia. Zyjcie sobie z takimi i tyle. Bo jak moja matka moze miec polskiego papieza. BO ZYC SIE TAM NIE DA z rybami jak ryba nie jestes i tyle :(

Wiecie bo teraz wychodzi ze mam wspolczuc ojcu ze ojciec mu sie powiesil i nie mogl miec rodziny swojej , musial isc na ksiedza - ale wiecie matce mogl pomoc paszport amerykanski zalatwic z Niemiec po niemiecku z nim gadala - JEZYK DIABLA i tyle. Dziecko mowi troszke w jezyku diabla i tyle :( No i koniec piesni :( Bo ona nie chciala wyjechac bo nie szukala wyjazdu z Niemiec - chyba tyle mogla - do USA. No wiecie akurat by jej dali. Mogla probowac, ale uwazala, ze nic z tego bo chyba ten moj ojciec mowil, ze ojciec chcial wyjechac do USA ale mu nie dali bo ...i tu mial powiedziec manko wiecie, a powiedzial ze bez powodu nie dali. A nakradl , przekretow narobil i sie powiesil i nie mial przez niego szans na normalna prace a ona byla uczciwa , miala go olac i jeszcze przez niego dostala zwolnienie dyscyplinarne ze cos zwinela? To juz nie wiem :(