Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damian0884

Pomoc w pisaniu

Polecane posty

Gość damian0884

Pomoc przy pisaniu prac Pomożemy napisać prace doktorancką, magisterską, licencjacką, maturalną, referat lub inny rodzaj pracy pisemnej. Gwarantujemy wysoką jakość. poprawki w cenie. Piszemy do skutku. Nasz zespół to wykładowcy, doktoranci i studenci z najlepszych uczelni w kraju. piszemy również w językach obcych Kontakt: mgrconsulting@onet.pl

Już co jak co, ale korzystanie z tego typu pomocy przy pisaniu pracy DOKTORSKIEJ to jest dno dna.

Gość dffdffgfgfg
wszystkie tytuly naukowe juz dawno sie zdewaluowaly ;)

Gość a ja nie skorzystam
ja jestem inteligentna , a przede wszystkim nie poniżyłabym się do takich metod.

Gość damian0884
To znaczy, że większość z was nie jest świadoma pewnej sprawy. Kochani wykładowcy każą pisać prace magisterskie i licencjackie na tematy narzucone przez siebie (nie zawsze ale jest to bardzo częste), taki student pisze i poci się aby zadowolić promotora - w końcu chce mieć tytuł mgr. A tak naprawdę nieświadomie opracowuje temat dla promotora do jego własnej pracy naukowej, gdzie zostanie wykorzystana jego praca i jak dobrze pójdzie (o ile promotor jest uczciwy) zostanie ona uwzględniona w bibliografii. Nikt nie pisze tu gotowców a jedynie tworzymy opracowania, mogące być podstawą do napisania własnych prac. Gdy napiszę takie opracowanie to własność intelektualna nadal należy do mnie nie do zleceniodawcy. dlatego nazywa się to pomoc w pisaniu a nie pisanie prac. chociaż i są tacy co myślą, że to o gotowce chodzi. pozdrawiam

Gość dffdffgfgfg
Ja myślę, że chodzi bardziej o to, że poziom umysłowy studentów jest coraz niższy i nie potrafią oni napisać najprostszej pracy, a co dopiero jakieś prace mgr ;) No ale chcą mieć papierek więc Wy im w osiagnięciu jego pomagacie. Ja nie potępiam bo sama zajmuję się pisaniem prac ;) Kaska zawsze się przyda...