Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilu_malinu

Dziewczyny blagam jesli komus z was

Polecane posty

Gość Lilu_malinu

udalo sie zajsc w ciaze pomimo pcos blagam niech sie tu wpisze! im wiecej was tym wieksza nadzieja dla mnie i innych dziewczyn ktorym brakuje juz sil do walki...

Gość Marilen
O matko! Ja to bym sie chyba zabila jakbym zaszla w ciaze, a tu jest ktos kto sie spala bo nie moze zajsc! Alez ten swiat jest roznorodny! Tak wam spieszno zeby sobie zycie zniszczyc? Nie rozumiem po prostu co wy w tym widzicie. Dla mnie to rezygnacja z zyciazawodowego i osobistego, zarwane noce, babranie sie w gownach, obwisle cialo, zero czasu dla siebie i ten straszny krzyk ktory mi dociera do szpiku kostnego. I pomyslec ze to tylko poczatki, bo im wieksze tym wiecej problemow. Taka jestem szczesliwa ze dziecka nie mam! Mam 35 lat i zawsze tak myslalam.

Gość mavernax
popieram ...nareszcie jakas madra kobieta na tym forum...

Gość Lilu_malinu
No rzeczywiscie jest taka madra ze szkoda odpisywac to po pierwsze, a po drugie to nie topik dla ciebie. Nie no sory to forum jest nie dla ciebie! Pozdrawiam i zegnam!

Gość Lilu_malinu
Up up up

13 Cykli tony leków masa wylanych łez. Teraz mam małą wredotkę, która patrzy na mnie tymi swoimi niebieskimi oczami i krzyczy, aby odpiąć ją z leżaczka i wziąć na ręce. Będzie dobrze. PCOS da się zaleczyć. Potrzeba trochę cierpliwości.

Gość ttrree
ja dzis dostalam okres i jestem przeszczesliwa ,popieram 35 latke,zalamalabym sie totalnie gdybym zaszla w ciaze:O

Gość NomJasne
Albo jestes ta sama 35latka( buhahahahaha) albo jestes nawiedzona bo rzeczywiscie patrzac na powyzszy wpis TO NIE JEST FORUM DLA CIEBIE!!

Gość werabezrowera
podbijam! Dziewczyny dajcie znac!