Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka prosty nos

Wakacje z chłopakiem i TEN problem. Problem zbliżenia.

Polecane posty

Gość henryka prosty nos

Hej. Za 2 tygodnie wyjeżdżam z chłopakiem w góry. On proponował nad morze, ale ja mu powiedziałam że kocham góry więc zorganizowaliśmy wycieczkę do Zakopca i mamy w planach pozwiedzać również okoliczne miasteczka, wsie no i góry... Ale mniejsza o to. Kiedy mi o tym mówił, widziałam w jego oczach i w gestach, w głosie że on chce się ze mną przespać na tej wycieczce. Jedziemy na 8 dni. Problem w tym, że ja jestem dziewicą, jesteśmy ponad pół roku razem i ja nie jestem jeszcze gotowa! Nie tyle fizycznie co psychicznie. Nie chcę brać tabletek, a z samą gumką to się boję. Wiem że on będzie rozczarowany, tylko nie wiem co robić- powiedzieć mu przed wyjazdem o tym czy w trakcie... Nie powiedziałam mu też że jestem dziewicą (mam 21 lat). On miał już partnerki seksualne. CO ROBIĆ.

Gość Kutanganangartel
Rób swetr na drutach :O🖐️

Gość Piękne i naturalne
Ja bym powiedziała teraz , żeby później się nie rozczarował ;)

Gość henryka prosty nos
a jak odwoła wycieczkę, albo nastrój na niej będzie grobowy? na pewno się na mnie nie wkurzy, ani nie obrazi bo to nie jego stylu ale będzie zawiedziony...

Gość margareta.
ja nie rozumiem, tabletek nie chcesz brac, z prezerwatywa sie boisz, zamierzasz cale zycie byc dziewica?

Gość margareta.
i ja dziekuje za chlopaka, ktory odwoluje wycieczke, bo nie chce sie z nim przespac... 🖐️

Gość nie chce brać tabletek
i zbrzydnac tak jak wiekszosc z was :O popekane naczynke, napompowane woda ciało,opuchlizna na ryju ...

Gość henryka prosty nos
nie chcę ich brać teraz. myślę o tym dopiero za rok. poza tym nie zarabiam jeszcze pieniędzy, tylko studiuje. mam mówić mamie: daj mi więcej kasy bo muszę iść do gina po tabletki?

Gość margareta.
"nie chce brać tabletek i zbrzydnac tak jak wiekszosc z was popekane naczynke, napompowane woda ciało,opuchlizna na ryju ..." slodkie :D jest XXI wiek, tabletki nie maja juz takich skutkow ubocznych, jesli sa dobrze dobrane przez lekarza :O

Gość henryka prosty nos
i po co mam sobie rozregulować organizm hormonami. w tak młodym wieku w dodatku, jeszcze nie wiem co zrobię ale mam ciążofobie chyba

Gość margareta.
jakas tam kase masz na pewno, mozecie sie na nie zrzucac z chlopakiem. Ale rob co chcesz. :)

"nie chce brać tabletek i zbrzydnac tak jak wiekszosc z was popekane naczynke, napompowane woda ciało,opuchlizna na ryju ..." tak, tak... ciekawe, pierwsze słyszę:) brałam tabletki 2 lata i ic takiego nie miało miejsca:D

co tzn dobrze dobrane przez lekarza ? spojrzy w cipke i wewnetrzny głos z niej szepnie mu " diaaaane" hormony to hormony działaja tak samo :)

do autorki: powinnaś porozmawiać z nim i tyle, nic innego ci nie pomoże...

Gość Piękne i naturalne
Tak naprawdę tutaj nikt ci nie doradzi tylko każdy skrytykuje . To jest twoja osobista sprawa od kiedy zaczniesz uprawiać sex , jeżeli nie chcesz się zabezpieczać ani brać tabletek powinnaś porozmawiać z chłopakiem i powiedzieć mu że jesteś jeszcze nie gotowa jeżeli Cie naprawdę kocha to powinnień zrozumieć .

"nie chce brać tabletek co tzn dobrze dobrane przez lekarza ? spojrzy w c*pke i wewnetrzny głos z niej szepnie mu " diaaaane" hormony to hormony działaja tak samo" widać, że nie masz pojęcia o tym... i nie wszystkie działają tak samo:)

Gość margareta.
dokładnie, przecież to też zależy od stężania hormonów w tabletkach, są różne ich rodzaje, a lekarz najpierw przeprowadza wywiad, robi badania i dobiera leki tak, zeby uniknac skutkow uobocznych, a wrazie czego zmienia te tabletki :O jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj...

"Piękne i naturalne Tak naprawdę tutaj nikt ci nie doradzi tylko każdy skrytykuje . To jest twoja osobista sprawa od kiedy zaczniesz uprawiać sex , jeżeli nie chcesz się zabezpieczać ani brać tabletek powinnaś porozmawiać z chłopakiem i powiedzieć mu że jesteś jeszcze nie gotowa jeżeli Cie naprawdę kocha to powinnień zrozumieć ." masz rację. Tylko szczera rozmowa, a jeśli jemu na tobie naprawdę zależy to zrozumie w 100%;)

Gość margareta.
stężenia*

wszystkie zawieraja syntetyczny odpowiednik progesteronu :D a dwuskłanikowe :gestagene i etynyloestradiol ii tyle :)

Gość margareta.
nie chce brać tabletek - pozdrawiam! :D

nie chce brać tabletek - nie będę komentować, skoro wiesz lepiej niż my które bierzemy lub brałyśmy... śmiać mi się chce:D 3maj się pozdrawiam:)

Gość oooolllaola
Jeśli jesteś niegotowa po pół roku to może to nie ten facet :) Ja byłam dziewicą, ale jak poznałam w końcu tego jedynego to kochaliśmy się po 4 miesiącach znajomości a tak naprawdę nie mogłam już wytrzymać dawno. I niedługo bierzemy ślub :) Więc widzisz.. też miałam kiedyś facetów i opóźniałam to na później. Podświadomie czułam, że to nie ten facet. Jeśli on nic nie mówił o tym wprost to nie zaczynaj tematu. Jak będziecie na wakacjach i będziecie w łóżku i powie, że chce się kochać to przytul go i powiedz, że nie jesteś gotowa na to. Może nastrój opadnie, ale bądź czuła, przytul go. Powiedz, że kochasz i takie tam ;)

Gość GanngBangg
21 lat i boi sie sexu...hahahahahaha