Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama po raz drugi chyba jednak

Potrzebuję waszej opini bo te testy mnie wkurzaja

Polecane posty

Moja sytuacja wygląda tak.23czerwca ostatnia pigułka anty.owulacja wg ginekologa około10lipca. Byłam u niego 14 i powiedział że jestem świeżo po owu i że nastąpił tzw efekt odbicia po pigułkach i że owu już była.test zrobiłam za tydzień po wizycie w środę wieczorem i wyszedł pozytywny, to była czułość 20.dziś zrobiłam25 czułość i negatywny potem ten sam 20 i też negatywny. O co tu chodzi bo ja już zgupiałam.proszę o opinię

Co myślicie na ten temat?

Gość Gosiaczkowo
ja miałam kiedyś dwie kreski na boboteście, inne pokazywały jedną, hcg negatywne ciąży nie było

Gość anicja kolo
mogłaś być w ciąży, ale jej nie utrzymać. Bardzo dużo wczesnych ciąż kończy się nie dotrzymaniem dziecka i pzyjściem normalengo okresu. To bardzo częśte, dlatego nawet lekarze nie zalecają robienia testu przed @ albo blad testow, trudno powiedziec..

Gość Gosiaczkowo
nie byłam, bo robiłam tego samego dnia betę

No to trudno jeśli nie jestem choć nadzieję miałam i zrobiłam w sumie ten drugi test dla męża a tu się okazało negatywny. No a potem już ten 3 żeby sprawdzić czy taki sam pokaże i dupa.oczywiście ja mam objawy ciążowe ale pewnie sobie wkrecam.mam już jedno dziecko i wydawało mi że że czuje się tak samo

Gość Gosiaczkowo
to zrób badanie z krwi, które da Ci 100% pewności. Są dwie opcje ten jeden się pomylił, albo tamte dwa