Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blanka27

czy mu na mnie zależy ?czy interesuje go tylko sex!

Polecane posty

mam kochanka i kochaliśmy się tylko raz ,piszemy do siebie on twierdzi że mnie lubi ale boi się za angażowania próbowaliśmy skończyc to ale myślimy o sobie i jak on twierdzi jest mu dziwnie beze mnie doradzcie czy tu jakieś uczucie wchodzi w grę

Gość kaj9120msl;
nie bede lac wody, napisze krotko odpowiadajac na twoje pytanie: tak, zalezy mu na tobie 🖐️

Gość fervexxxxx
a jak ma mu zalezec na tobie jak juz dostal sex

Gość kaj9120msl;
bo on mysli o tobie i jest mu dziwnie bez ciebie 🖐️

ja czuje się dobrze przy nim myślę o nim często ale głupio mi pytac jak u niego się perzedstawia sytuacja ,bo miał nas łączyc tylko sex

Gość tamara 28
to jak cie łączy z nim tylko seks to o co ci chodzi? chyba układ mialas z nim jasny

ale za nim do tego doszło sporo się znalismy i nie nalegał i dodam że nadal chce być ze mną nawet jak bym powiedziała nie i zero sexu

Gość ekspertem nie jestem ale
....wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie. Mialam podobny przypadek. W koncu posprzeczalismy sie i powaznie pogadlismy... Powiedzialam mu wyraznie ze jesli chodzi mu tylko o sex to chcialabym to wiedziec bo nie chce zostac zraniona.... Byl w szoku i oczywiscie powiedzial ze absolutnie nie o to chodzi i zapewnil ze nie chce mnie oszukac ani wykorzystac.... Spotykalismy sie jeszcze przez 2 tyg po czym stwerdzil ze sie nie zakochal i nic z tego nie bedzie... Przynajmniej mial odwage powiedziec mi to prosto w oczy.

Gość kaj9120msl;
jesli facet chce byc z kobieta w zwiazku bez sexu to cos jest nie halo

tamaro 28-może być układ ale ja jako kobieta odczuwam cos jezscze z jego strony .......no ale faceci mogą ściemiać bo sa dobrzy w tym

Gość fervexxxxx
bosze ale jestescie naiwne to nie sa zadne zwiazki ani bycie ze soba tylko zwykle ukladziki na sex i pa zauwazy ze sie angazujesz i zacznie byc niemilo

Gość asztonhopkins
Piszesz, ze masz kochanka. To chyba znacie sie od bardzo niedawna, ze kochaliscie sie tylko raz... Coz to za kochanek? Nie spelnia swoich glownych funkcji i zadan. Moze po tym 1 razie mu sie spasowalas i woli przejsc na stope kolezenska? Bralas to pod uwage. Zwlaszcza, ze powiedzial, ze moze spotykac sie z Toba dalej, juz bez sexu.

Gość tamara 28
ale autorko jestescie w róznych związkach czy jak?