Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlfonsoRibera

Chłopak, który korzysta z usług prostytuki- czy jest u was skreślony

Polecane posty

Gość AlfonsoRibera

Witam, mam 25 lat nigdy nie miałem dziewczyny. Ostatnio ( od początku lata) mam coraz większe ciśnienie aby skorzystać z usług pani do towarzystwa aby wreszcze przekonać się czym jest seks. Ale, mam dylemat, co jesli za jakis czas znajde dziewczyne i bede chciałbyc z nią szczery i powiem jej o tym zdarzeniu z prostytutką to pewnie nie bedzie chciała mnie znać? Ale tak naprawde to wy kobiety nie wiecie jak dla nas niesmiałych chłopaków jest trudno znależć dziewczynę i moc się z nią kochać, a dla nas to bardzo wazne jest. Iść na dziwki i nie mowić o tym potem dziewczynie? Nie iśc i dalej sie meczyć , moze nigdy nie bede miał dziewczyny co wtedy ? umrę prawiczkiem

jak chcesz to idz ale mowc nie musisz nie ma obowiazku spowoadania sie z zycia intymnego ja bym osobiscie za to nie skreslila ale rozne sa zdania napewno nalogowe chodzenie na dziwki by mnie zniesmaczylo no chyba ze ktos by inaczej nie mogl, ale pare razy nie

Gość Teddy=)
Aż mnie krew zalewa jak słyszę jak dwulicowi są faceci:-O Chodzą na dziwki bo przecież to "nic złego" ale dziewczyna po paru normalnych związkach to już jest szmata bo miała czelność mieć kilku facetów:-O Autorze ja prędzej umówiłabym się ze skunksem niż z z taką męską zdzirą

Gość Panna LL
Ja bym nie chciała cię znać.

jak chcesz to idź kolego, ja mam 22 i też o tym myśle, normalnej dziewczyny możesz sie nigdy niedoczekać

zobaczcie idiotki że on ma 26 lat i nic, wy pewnie już sie sypałyście w gimnazjum

Gość AlfonsoRibera
Dodam dla porządku, iż nadal jestem prawiczkiem i nie skorzystałem z usług prostytutki. A z kobietami to nigdy nie wiadomo. Czy gdybym powiedzmy był w związku i przyznał się ze jestem prawiczkiem co to by było? Toż to coś musi byc ze mną nie tak, co nie? Tak uważa większość kobiet. Dlatego ja chciałbym się u tej Pani dowiedzieć czego o kobiecym ciele i nauczyć by w przyszłości nie wyjsc na jelenia, bo tak to jest dzis odbierane jak facet jeszcze nie uprawiał seksu.

Gość AlfonsoRibera
ostatnio woogle jest taki trend ze ludzi nie mogą sobie znaleźć drugiej osoby aby stworzyć zwiazek. Albo to ja tylko o takich przypadkach czytam. Jak to jest iż jednym to przychodzi łątwo a drudzy się męczą całe życie i zostją im potem juz tylko prostytutki?

jak poznasz jakąś puszczalską szmate to napewno Cie wyśmieje

Gość almnan.af
ale jesteś ułom a co to da ze pójdziesz na dziwki??? błonkę stracisz czy co??? MUSISZ iść żeby nie być prawiczkiem? :-O żeby nie być wyśmianym??? :-O jesteś idiota :-O większość dziewczyn wolałaby żebyś skłamał, ze nie jesteś prawiczkiem niż żeby się dowiedziały że byłes w burdelu, a pamiętaj, ze prawda zawsze wyjdzie na jaw i to w momencie w jakim się nawet nie spodziewasz. co ci to da, ze pójdziesz do burdelu? będziesz tam chodził za każdym razem jak ci sie zachce?

jak będzie prawiczkiem to też będzie skreślany

nie słuchaj sie bab, one zazdroszczą prostytutką że te na swojej dupie tak zarabiają a one muszą dawać za darmo

Gość almnan.af
i nie pierdol, ze dziwka ma cie czegoś nauczyć o kobietach :-O chlopie jak znajdziesz taką, która pokochasz to będziesz instynkytownie wiedział jak ją dotykac i oboje będziecie się uczuć siebie nawzajem. co ty myślisz, ze dziwka ci powie, ze lubui jak ją dotykasz tu i tu to wszystkie kobiety tak lubią???? ale ty jesteś ograniczony. Idź sobie na te dziwki, ale wtedy zapomnij już o normalnym związku z porządną dziewczyną :-O

Gość almnan.af
tak, zazdrościmy prostytutkĄ :-O niedouczony cwelu zwłaszcza tego, ze tępi nieudacznicy maczają w nich swe brudne huje

Gość almnan.af
a cały świat muis wiedziec że jest prawiczkiem????? kogo to kurwa obcghodzi? NIKOMU nie musi o tym mówić nawet dziewczynie, ale jak widać prawictwo to jednak choroba psychiczna a nie "defekt" cielesny

ja o higiene dbam, zresztą to nie średniowiecze

jak sie przy dziewczynie spuści w 3,4 sekundy to co ona se o pomyśli? że go tak podnieca

Gość almnan.af
zadbaj o swoją ortografię najpierw będziesz bardziej atrakcyjny

Gość almnan.af
a co to ujma jakaś? acha czyli jak pójdzie raz do dziwki to za drugim razem z normalną dziewczyna już się nie spuści prze bite 6 godzin? idź się lecz

napewno będzie miał jakieś doświadczenie które zaprocentuje

Gość almnan.af
zdecydowanie zainwestuj w słownik

Gość AlfonsoRibera
Gdybym wczesniej np w wieku 20 lat znalazł dziewczynę to dziś nie myślałbym o prostytutce. Jednak natury nie oszukam, coraz większą mam ochote na kontakt fizczny z kobietą, nie mogę tego pohamować. Nie jestem ładnym facetem, którym musi odganiać od siebie grupę adoratorek. Wyglądam jak wyglądam co utrudnia mi otworzenia się na inne osoby. W takim przyapdku nie wiem czy warto czekać na tą jedną, która się mna zainteresuje. ( ja nawet nie wiem, jak wykonać pierwszy krok) czy udać się do prostytutki aby sie pozbyc np leku przed kobietą. Choroby psychicznej nie mam, proszę mnie nie obrażać ja nikogo nie obrazam , tylko się pytam i dyskutuje.

Gość ytytytytyt
AlfonsoRibera - masz 25 lat i nie miałeś dziewczyny, to już raczej miec nie będziesz. jestem w takiej samej sytuacji i powiem ci jedno - idź, jedyne czego będziesz żałował to to, że nie zrobiłeś tego wcześniej

Gość Jake
Ja mam 21 lat i wiem, że raczej nie znajdę żadnej porządnej dziewczyny :) większość(oczywiście nie wszystkie), (jak to kolega wyżej przytoczył) puszczają się w gimnazjum lub po jakichś dyskotekach:/ po co mi to... nie chcę się wiązać z kimś takim i również osobiście wolałbym burdel, niż być z kimś takim... tracić swoje pieniędze i czas...powiedzmy, że od jakiegoś czasu na coś pracuję, staram się, bo chcę coś osiągnąć w życiu...a później przyjdzie mi spełniać zachcianki jakiejś kobiety, która za młodu się "wyszalała"(bardzo delikatnie to ująłem), a potem zachciała sobie być tzw. matką polką, wzorową mamusią i idealną żoną...no proszę was...zwykła komedia. jak to powiedział kiedyś mój kolega: "w każdej kobiecie kurwy 2/3" :]. przepraszam wszystkie urażone moją wypowiedzią kobiety :) Czyli wracając do tematu...ja nie widzę nic złego w korzystaniu z usług prostytutek i nieprzejmuj się opinią kobiet:) żyj swoim życiem:)

Gość almnan.af
i co? tak ci ulży po tym jednym spotkaniu? czy może zamieszkasz tam, albo będziesz wpadał już 4-5 razy w tyg? jesli tak, niezłą kase tam zostawisz :-P ehh jacy ci faceci sa głupi :-O nie możesz zając się czyms pozytecznym w życiu tylko o swoim huju myślisz i to on teraz dyktuje co co masz robić? wiesz co jesteś słaby i dlatego kobiety cię nie hccą i idź sobie na te dziwki idź, baw się dobrze, zbieraj kasę i badaj się często

Gość almnan.af
następny ciul :-O nie chcesz puszczających się, ale do burdelu to sam chętnie polecisz :-O az żal, zmykam stąd bo poziom dyskusji z wami jest uwłaczjący

Gość ytytytytyt
almnan.af -ja tam chodzę regularnie i faktycznie to dużo daje. jesteś kobietą nie zrozumiesz jak silny jest popęd i jakie frustracje może powodowac jego niezaspokojenie. tak, trochę pieniędzy już tam zostawiłem, ale co z tego? na co mam wydawac? rodziny nie mam, dzieci nie mam, na ich przyszłośc odkładac nie muszę. a ty jak jesteś taka mądra to jedź do niego i daj mu dupy. a jak nie to się nie udzielaj , bo nic mądrego do powiedzenia nie masz

Gość almnan.af
jasne już lecę do niego :-O uprawiam seks tylko z uczucia, a nie jak bydlę aby tylko się poseksić :-O skoro nie panujesz nad swoim popędem to jesteś zwykłym samcem, jakoś wielu porządnych mężczyzn żyje bez seksu i żyje, ale wystarczy chciec przekierowac swoje myslenie na inne tory, a nie tylko myślec gdzie by tu podupczyć :-O jesteście dnem :-O i autor jak skorzysta to niech zapomni o normlanej przyszłości, bo nic lepszego go już w zyciu nie czeka poza płąceniem za seks. czy moze być coś bardziej upodlającego? dla ciebie oczywiście już wiemy, ze to nie ma znaczenia, bo jesteś prymitywny niczym goryl na babmusie