Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlfonsoRibera

Chłopak, który korzysta z usług prostytuki- czy jest u was skreślony

Polecane posty

Gość ytytytytyt
a co to jest "normalna przyszłośc"? z żoną i dziecmi? jeśli gosc do tej pory nie miał baby "normalnie" to już miec nie będzie. a ci twoi "porządni" :D albo mają małe libido, albo walą konia na potęgę:D

Idź, co Ci szkodzi, skoro nie możesz znaleźć dziewczyny... nie wiadomo, jak długo jeszcze będziesz szukał i czy w ogóle znajdziesz.

Gość ytytytytyt
Maladie - przywracasz mi wiarę w kobiety:)

Gość AlfonsoRibera
do almnan.af: jaką masz więc radę dla takiego człowieka jak ja, co zrobić z tym fantem. Jeśli jestes facetem to wiesz ze zostałes stworzony aby założyć rodzinę i sie rozmnażać. Nie oszukujmy się ciągnie nas do płci przeciwnej w tym własnie celu. 1.Co wieć czynić: uderzać do każdej laski i liczyć porażki az się w koncu człowiek załamie totalnie i wpadnie w depresje? 2. Czy korzystać z możliwości jakie oferują panie świadczące usługi towarzyskie i jakoś isc przez zycie , czekają na tą jedyną?

Gość Jake
Wolę burdel :] Stać mnie na to fakt, o pieniądze raczej tu nie chodzi, ale gdybym miał być na codziń z taką dziwką to już nie :] Dlatego lepiej raz na jakiś czas wydać te 400-500zł, niż wiązać się z jedną z takich panienek :]

Gość ytytytytyt
Jake - 500? widzę, że w wyższą półkę celujesz:)

Gość ytytytytyt
Maladie - to z nie-dziwką jest jakoś inaczej???

dziwki są pewnie bardziej sztuczne i spełniają wszystkie zachcianki.

Gość Jake
Maladie, jesteś zainteresowana? (po nicku sądzę, że jesteś kobietą) Polecam portale typu roksa . pl :)

Gość ytytytytyt
eeee wszystkie to nie;) a sztuczne w jakim sensie?

Gość almnan.af
mnie nie obchodzi co zrobisz ze swoim życiem. martwi mnie tylko to, ze na własne zyczenie chcesz zmarnować swoje własne :-O no chyba że nie masz sumienia i mało cię obchodzi, ze będziesz tak blisko z kobietą którą posuwa 10 tego samego wieczoru, dla której jesteś totalnie nikimk bylebyś tylko zostawił kasę :-O zamiast iść na łatwiznę postaraj się trochę a wierz mi, ze lepiej na tym wyjdziesz. zadbaj o siebie (może trochę sportu) żeby lepiej się czuć samemu ze sobą, idź w różne miejsca próbuj się spotkać z kobietami, ale BEZ CIŚNIENIA (laski wyczuwają zdesperowanych), koleguj się, spotykaj z ludźmi, rób to, co cię interesuje, znajdź ludzi którzy robią i lubią to samo (różne fora z twojej okolicy). Do dziwki jest najłatwiej sobie pójśc, zapłacić i wszystko mieć w dupie, ale pamiętaj, ze nigdy nie wierz, co cię w życiu czeka, a zawsze lpeij być sobą i być porządnym człowiekiem. 1.Odpowiedz mi co CI da ta jednorazowa wyprawa? (pytam powaznie, staram sie zrozumieć, no chyba ż eplanujesz tam zamieszkać) 2. co zrobisz jesli teraz pójdziesz na dziwki, wkręcisz się, będziesz chodził coraz częściej, uzależnisz się od wrażeń itp. i w wieku 29 czy 32 lat spotkasz swój ideał, dziewczynę, którą pokochasz miłością o jakieuj nawet nie masz pojęcia i ona odzwajemni to uczucie, ale dowie się o Twojej przesżłości (wierz mi, świat nie jest taki wielki) i spierdolisz swoją szansę po całości, bo żadna takiego nie bedzie chciała nawet tknąć palcem :-(

Gość Panna LL
No tak, dziewczyny, które w wieku nastu lat kochały się ze swoim partnerem są złe, puszczalskie i nie chciałbyś takich ale jak ty pójdziesz na dziwki to jesteś super facet nie? :-O Zastanów się kto ciebie zechce hipokryto:-O

Gość ytytytytyt
"idź w różne miejsca próbuj się spotkać z kobietami, ale BEZ CIŚNIENIA" koleś ma 25 lat i nie miał panienki. jak "bez ciśnienia":) takie głupoty tylko baba może napisac "i w wieku 29 czy 32 lat spotkasz swój ideał, dziewczynę, którą pokochasz miłością o jakieuj nawet nie masz pojęcia i ona odzwajemni to uczucie" już większe prawdopodobieństwo, że w wieku 32 lat napisze na forum "czy warto, żebym poszedł na dziwki bo jestem wciąż prawikiem" a ty mu wtedy doradzisz " poczekaj może w wieku 45 lat poznasz ideał" nie wspominając już o tym, że jeśli by faktycznie spotkał ( mało prawdopodobne - wiem po sobie ) to przeca nic jej nie musi na ten temat mówic

Gość almnan.af
być porządnym człowiekiem to sie zawsze opłaca. mój przyjaciel po rozstaniu z dziewczyną w wieku 19 lat (byli razem 2 miesiące, był bardzo zakochany, nie było seksu, bo to były czasy, ze się ludzie jeszcze szanowali)był sam do 33 roku życia i jakoś przezył bez seksu (a cudowny z niego facet, dobry, uczciwy i porządny) i co? w wieku 33 lat spotkał cudowną kobietę i dzięki niej, jak sam mówi, ma raj na ziemi :-) są bardzo szczęsliwi już długo a on sam mówi, ze warto było czekac i gdyby musiał to czekałby na nią i do 40 :-D Tobie tez życzę dobrego zakońćzenia, bądź mądry i nie rób głupstw. Nasze decyzje zawsze niosą konsekwencje i nie będzie tak, ze wtedy kiedy będziesz chciał wytniesz sobie ten incydent z dziwką ze świadomości/ zżyciorysu ;-P / z zycia. Rób jak chcesz!

Gość almnan.af
na zaczepki dziwkarzy nie reaguję, więc sorry panowie

Gość ytytytytyt
to jeszcze nic. znajomy z wojska mojego dziadka był prawiczkiem do 69 roku życia i poznał wspaniałą osiemnastkę, pobrali się , mieli dzieci, żyli długo i szczęśliwie. bujac to my, a nie nas:) a że nie odpowiadasz to oczywiste, też bym milczał jakbym nie potrafił sensownych argumentów przedstawic:)

Gość almnan.af
nie gadam z męskimi dziwkami i nieudacznikami, którzy posuwają dziwki bo sami są na tyle beznadziejni że żadna normalna fajna kobieta ich nie chce :-D weź idź wylewac swoją frustrację na swojego fiutka :_D

Gość almnan.af
jem kupę :classic_cool:

Gość almnan.af
czasem wsadzam sobie palec do pipki, trzymam tam przez chwilę, a potem wącham :classic_cool:

Gość AlfonsoRibera
Szczerze to wszedzie naookoło jest presja otoczenia. Z każdej strony. Wiek inicjacji seksualnej spada a u mnie sie wydłuża. Chiałbym uniknać sytuacji, w której spotkana za jakis czas dziewczyna ( a szanse są coraz mniejsze dodam) dowie się, że jestem jeszcze prawiczkiem, mnie po prostu rzuci, bo po co jej niedoświadczony zółtodziub. To będzie dopiero porażka, po której kto wiem, mogę sie juz nie podnieść A zapewne się dowie, jesli nie odmnie wprost to domysli sie po moim sposobie działania ( m.o.) Może po wizycie u prostytutki nabrałbym większej ochoty do działania w kierunku pozyskania dziewczyny. Może bym był smielszy i odważniejszy. Chaiłbym woogle sprawdzić czy dam radę, czy ze mną wszystko ok. Dla niektorych to mogą być błachę powody albo zadne, ale wy pewnie macie partnerów i nie wiecie jak to jest zyc bez kogos bliskiego.

Gość Kolegiattt
No tak bo przecież prostytutka to bardzo bliska osoba:) Nie piernicz autorze, że chodzi ci o miłość, chodzi ci tylko i wyłącznie o seks, a normalna dziewczyna nie skreśliłaby faceta tylko i wyłącznie dlatego, że jest prawiczkiem

Gość ytytytytyt
AlfonsoRibera - może nabierzesz większej odwagi, ale to raczej i tak niedużo zaprocentuje. a teraz chwila szczerości, jeśli to nie prowo - fakt że o takie rzeczy pytasz kobiety ( tu ich większosc ) a nie np kumpli każd mi przypuszczac, że i tak nie dasz rady pójsc do agencji. będziesz sobie robił tysiąc wymówek, że może kiedyś jakaś się trafi, przecież dziewczyny z kafe pisały, że będą mną gardziły itp., itd. baby i tak nie znajdziesz, na panienki nie pójdziesz i umrzesz od trzepania kapucyna. HEJA!!!

Gość ytytytytyt
raport dostarczenia - ma 25 lat i nigdy nie był z kobietą. wątpię żeby coś wyrwał Kolegiattt - jest normalnym facetem, jasne że chodzi mu o seks. o miłośc pewnie też, ale zaczyna zdawac sobie sprawę, że i tak jej nie zazna. a seksu może...

Gość almnan.af
Autorze, jaka presja otoczenia? co ty mówisz? czy wszyscy dookoła CIę wypytują czy spałes już zdziewczyną? wex nie przesadzaj, miej jaja i nawet jeśli ktos jest takim głupkiem żeby włazić z buciorami w tak intymne sprawy to miej odwagę powiedzieć spierdalaj, to moja sprawa i już. Ja nie rozumiem takiego myslenia, ze presja itp. taki słabyu jesteś? że gadanie ludzi cię obchodzi? czy to inni będą zyć z myslą, ze musieli się zeszmacić??? :-O niesttey dziwka cię niczgeo nie nauczy, nie nabierzesz u niej pewności siebie :-O co za durne myślenie. wszystko co się dzieje, dzieje się w Twojej głowie! myślisz, ze dziwka dotknie Cię swoim cipskiem i uzdrowi Twoją niską samoocene i w mgnieniu oka sprawi że staniesz się jurnym kochankiem? Wiesz co? nie chce mi sie już produkować i przekonywac Ciebie :-( bo i tak zrobisz jak zechcesz. Chciabym tylko, zebyś myslał perspektywicznie i nie spierniczył sobie życia głupimi decyzjami i pochopnymi działaniami -podejmowanymi przez hormony. Będziesz żałował juesli pójdziesz. Żegnam! :-)

Gość almnan.af
jeszcze jedno! nie bój się o to, ze jeśli spotkasz fajną dziewczyną i połączy was chemia i uczucie to ona cie zostawi z tak idiotycznego powodu! trochę wiary człowieku i mniej kafe, bo tutaj tpo już jest samo piekło kurestwo itp. tak życie nie wygląda

Gość almnan.af
już mnie tu nie ma :-D ale jeszcze słowko NAIWNY jesteś mysląc, zę rzuci cię z powodu prawictwa a nie z powodu tego, zę chodziłeś na dziwki! bardzo naiwny

Gość almnan.af
mnie chemia połączyła z moim kochanym Pimpusiem - owczarkiem alzackim. zanim go spotkałam, też myślałam, że będę starą panną, ale teraz jesteśmy parą i baaaaaardzo się kochamy.

Gość almnan.af
oto dowód mojej miłości - jak wczoraj na spacerze zrobił piękną, dorodną kupkę, to aż z wrażenia uklękłam i pocałowałam ją mówiąc "kocham Cię Pimpusiu" :)

Gość almnan.af
te podszywy Autorze, to jest włąśnie efekt uboczny tego, co się dzieje z prawiczkami korzystającymi z dziwek :-D i ciebie to czeka :_D