Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlfonsoRibera

Chłopak, który korzysta z usług prostytuki- czy jest u was skreślony

Polecane posty

Gość almnan.af
także nie martw się, przyjedź do mnie, Pimpuś ma dużo koleżanek, np Aza jest wolna, to taka bardzo fajna bokserka, na pewno się polubicie. powiem w sekrecie, że kiedyś z nią zrobiliśmy sobie trójkącik i naprawdę ma słodziutką pupcię, nic tylko lizac:):):)

Gość Realistkopesymistka
Dla kobiety zawsze lepszy bd prawiczek niż dziwkarz ( dla normalnej kobiety :P) mam 21 lat, jestem dziewicą, nie moge znaleźć faceta, myślicie panowie że powinnam zrobić to z jakimś przypadkowym gościem żeby sie pozbyć błony??? :P

Gość ytytytytyt
on jest prawiczkiem. i jak widzisz do tej pory "normalne kobiety" mają go w dupie. pozdrawiam:)

Gość dla mnie taki facet to
nieudacznik, jesli w tej dziedzinie, to pewnie w innych tez. Wiec na pewno nie pociaga. Lepiej znalezc normalna dziewczyne, to nie takie trudne, nawet dla niesmialego.

Gość AlfonsoRibera
Nawet nie wiesz jak bardzo. Jesli w szkole podstawowej koleżanki cię nie dażyły sympatią, bo pochodziłes z biedniejszej rodziny i nie miałeś super ciuchów i modnych gadzetów... ...potem szkoła średnia technikum , gdzie w klasie nie było żadnej dziewczyny, a jak wiesz koleżanek z podstawówki nie było... i tak rosła trema i nieśmiałość i masa kompleksów przed dziewczynami, ajesli juz był jakiś kontakt to tylko taki formalny, grzecznościowy... .. jak juz wspomniałem amantem nie jestem i jest bardzo trudno w tym wieku poznać kogoś.... .. tymabrdziej ze większości ludzi w tym wieku jest już w związkach... ... ale niektórzy tego nie rozumieją, nawet nie mają pojęcia jak to jest być sam bez perepektyw na przyszłość

Gość AlfonsoRibera
Dodam ze mieszkam z rodzicami i w domu sie nie przelewa.

Gość AlfonsoRibera
i nie wyraźnie mówie, czasem musze powtarzać drugi raz aby mnie dobrze zrozumiano

Gość jestes żałosny bo tylko
szukasz usprawiedliwienia swojego nieudacznictwa, zamiast jak facet zacząć działać :-O a w przedszkolu nikt ci ę nie krzywdził, przypomnij sobie, na pewno jakas cię skrzywdziła w przedszkolu, ba! szukaj dalej, moze i w żłobku \! moze to jest przyczyna Twoich problemów z kobietą?

Gość Jake
Pierwsze co wg mnie powinieś zrobić to wziąść życie w swoje ręcę, zamiast zastanawiać się kogo by tu wdupczyć :) masz 25 lat i nadal mieszkasz ze starymi? ja mam 21, mieszkam sam. 25lat to chyba najleszy wiek, żeby kogoś poznać, więc do dzieła. One przecież same się proszą, żeby je bliżej poznać :P :)

Gość AlfonsoRibera
ty chyba nie mieszkasz w PL co? skoro tak piszesz. Moze należysz do tych ładnych, zadbanych kolesi co mają bogatych rodziców i na wszystko ich stać i nie mają problemów... jesli tak to rozumiem, nie obawiasz się o swoją przyszłość , miałes wszystko, nie masz kompleksów niższości i kobiety to czują i dlatego nie masz takich problemów jak ja

Gość Jake
Bogatych rodziców?! Ja z rodzicami nie mam kontaktu i niech tak zostanie, poza tym raczej nie są bogaci. Twój problem tkwi w tobie, dlatego ciężko ci go dostrzec. Pozdrawiam.

Gość Trystan
o jakim problemie wy piszecie?