Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

polecam pieluszki DADA

Polecane posty

nie moglam sie przekonac 5 mc zeby kupować inne pieluchy jak Pampersy. ale pewnego dnia akurat bylam u koleżanki i ta mi dala na wypróbowanie pieluszki DADA z biedronki. i powiem wam ze naprawde sa rewelacja, mięciutkie, chłonne bardzo podobne do pampesow w sumie prócz nadruków to identyko są. Naprawde goraco polecam. Stac mnie na kupowanie pampersow i jakos ak mi sie zdawalo ze skoro dada sa tanie to zle, a teraz zaluje ze sie wczesniej nie przekonalam bym kupe kasy zaoszczedzila. Kosztuja 26 zl za 54 szt. czyli praktycznie 2 opakowania w cenie jednej pampersow

Gość tralalalalalalalala
Super:) cieszę się ;)

Gość ja też kupowałam pieluchy dada
i już nie kupuję, powróciłam do pampersów. Dady są sztywniejsze i u nas przemokły kilka razy więc jak dla mnie odpada.

Gość nieprawda autorko
dada są gorsze o wiele od pampersów, tak jak pisze poprzedniczka,są sztywniejsze i potrafią przeciekać

Gość mamusia beatris
są super ,polecam

Gość fghbnjm,
A ja nie polecam.

Gość madomma
a moje dziecko ma w nich ciągle mokro. Zrobiłam tez test na wchłanianie i woda nie wsiąkła do końca. Te dady są cały czas wilgotne. Chyba niefajnie maleństwom się w czymś takim siedzi. Tylko pampersy.

Gość fghbnjm,
Potwierdzam. Skuszona opiniami z internetu też raz kupiłam dady, ale pupcia była mokra już po jednym siusianiu, więc zakładam je na chwilę żeby tylko zużyć i wracam do haggisów.