Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomiczófka chomiczófka

kto ma konto na chomikuj.pl? mam kilka pytan

Polecane posty

czy jest ono darmowe? czy jest jakis limit na ilosc sciaganych plikow? czy trzeba placic? wytlumaczcie mi

Trzeba wykupić sobie ilość ściąganych gb... Ale drogo nie jest.

Gość tak jest limit,
jak go wykorzystasz to się kupuje transfer, sms wysyłasz oni przysyłaja ci kod wklepujesz i masz znów mb, na ściąganie.

a ten limit jest na jakis czas? czy po jego przekroczeniu juz trzeba bedzie non stop wykupywac transfer?

Gość Franek Strzelba
chyba że inni użytkownicy ściągają pliki z twojego konta jednocześnie nabijając ci punkty które także możesz zamienić na lepsze konto ...lub na dodatkowy transfer... za totalną darmoche :)

no wlasnie ja nie chce nic wklejac i udostepniac, potrzebuje sciagnac troche rzeczy

Z Chomikuj nie wysyłają mejla potwierdzającego założenie konta, więc można sobie zakładać milion kont na fikcyjne mejle i mieć w rzyci ich limit 50 mb tygodniowo, wiadomo filmu nie ściągnie się, ale np jeśli chodzi o ściąganie plików mp3 z muzyką to jak najbardziej to się sprawdza.

Gość dscfsdfsd
za free można zdaje się ściągać pliki do 1 mb, nie jest więc różowo :D lepiej wysłać smsa z kilka złotych (3?) i mieć 2gb transferu

czyli co tydzien limit mi sie bedzie odnawial? mam 50 mb na tydzien? chodzi mi o kilka ksiazek w pdf

"za free można zdaje się ściągać pliki do 1 mb" To nie jest prawda. "czyli co tydzien limit mi sie bedzie odnawial? mam 50 mb na tydzien?" Tak. Masz 50 mb na tydzień i co tydzień to się odnawia. "chodzi mi o kilka ksiazek w pdf" Jak pliki są mniejsze niż 50 mb to je ściągaj, a jak ci się wyczerpie limit transferu to się wyloguj z konta i załóż nowe na jakiegoś fikcyjnego mejla i ściągaj dalej, jak ci się znowu wyczerpie limit to znowu załóż sobie nowe konto na fikcyjnego mejla. No a jak większe niż 50 mb to nie masz wyjścia i musisz kupić transfer.

ok dzieki za odpowiedzi:) a 800 KB to ile MB? :D

a jak zainstalujesz sobie idm to możesz za darmo ściągać mp3 wystarczy odsłuchać i pojawi sie taki znaczek ze można ściągać podobno z nowszymi firefoksem nie chce on działać internet downoland menedżer tym programem ściągam filmy online

kB 103=10001 kibibajt KiB 210=10241 megabajt MB 106=10002 mebibajt MiB 220=10242 gigabajt GB 109=10003 gibibajt GiB 230=10243 terabajt TB 1012=10004 tebibajt TiB 240=10244 petabajt PB 1015=10005 pebibajt PiB 250=10245 eksabajt EB 1018=10006 eksbibajt EiB 260=10246 zettabajt ZB 1021=10007 zebibajt ZiB 270=10247 jottabajt YB

Gość seledyn
Jeżeli ktoś potrzebuje pobierać więcej niż 50MB tygodniowo, to może skorzystać z z chomików o nazwie seledyn z kolejną numeracją. Np seledyn1 hasło seledyn1, albo seledyn2 hasło seledyn1. Kolejny chomik ma jakiś numer, a hasło jest zawsze seledyn1. Kiedyś ktoś napisał na forum tę informację i ja korzystam, kiedy potrzebuję. Nie mam jednak aż takich potrzeb, więc mogę podzielić się z wami. Np seledyn13 i hasło seledyn1, albo seledyn44 i hasło zawsze to samo seledyn1. No chyba, że jakiś gnój wejdzie na tego chomika i zmieni hasło. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Niektóre z tych chomików nie funkcjonują, ale jeżeli ktoś potrzebuje dodatkowego transferu, to nie ma sprawy. Zapraszam.

Gość pawełłooooo pacan
nie istenieja takie chomiki!

Gość gość
chomik: nowa-nazwa hasło: Haslo1 albo !Haslo1

Gość KontoChomika
Zrobiłem dla kogoś konto, ale nie chce ona dalej korzystać, a szkoda kasować. Na Allegro sprzedają czasami, jak zauważyłem. Jak by ktoś potrzebował prawie 1300GB to mogę odsprzedać wraz z kontem, ważne bezterminowo. Na chomiku trzeba płacić 1.17zł za 1GB, u mnie około 0.20zł za 1GB.

Gość KontoChomika
Jak ktoś jest z Warszawy, można się spotkać i przekaże dane do konta. Taki transfer starcza na długie lata. Chomik trochę punktuje, ale jest pusty i zamknięty dla innych, punktują pkt za pliki, które są na innych chomikach. W sumie niezła okazja, taniej nikt nie sprzedaje. Zainteresowane osoby, niech zostawią maila. Kto pierwszy ten lepszy. ;-)

Gość gość
Ostatnio sprzedało się konto 1400GB za 310zl

Gość KontoChomika
Ogłoszenie jest na gumtree.pl wystarczy wpisać konto chomik :-)