Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietowa Panna

Dieta, wesele tuż, tuż !

Polecane posty

Gość Dietowa Panna

Witam! Jestem na diecie od 3 dni, dziś jest 3. Stosuję dietę MŻ, i wykluczylam z mojej diety : slodycze, chleb, tluste rzeczy , maslo, wędlinę (nie ma na co polożyć ;p), i inne tego typu rzeczy. Jeśli jest ktoś chętny do bycia na jakiejkolwiek diecie, to zapraszam do tego tematu. Chcę od jutra przejśc na jakąś konkretną dietę, bez efektu jo-jo. Ktoś chętny do bycia ze mną na dietce? Mam 163 cm, ważę 62.2, na początku ważylam 64.6 schudlam 2.40 :) jak na 3 dni, to dużo. ZA miesiąć niecaly ( 19 sierpień) muszę, ale to muszę ważyć 55 kg, koniecznie, jestem gruba, mam problem ze sobą i to potężny. Zapraszam wszystkie mlode, jak i starsze kobiety. Mój jadlospis na dziś wygląda tak: (nie będę pisać śniadanie itp. w kolejnośći jak jest to tak zjadlam) : - kawa z mlekiem - serek wiejski z pomidorem + sól + pieprz. - owsianka blyskawiczna zalana wodą (bez mleka) z lyzeczką miodu 5 suszonych śliwek i jedna nie suszona morelka. - herbata zielona z jaśminem - herbata czerwona - jogurt naturalny 500g z platkami owsianymi (nie specjalnie, myślalam że to otreby, a wiadomo, nie wyrzucę. ), otrębami, żurawiną , śliwkami suszonymi, i polową banana. - salata z grillowaną piersią kurczaka, z pomidorem, jajkiem, serem feta, dressingiem, nie wiem jakim. To wszystko mam miesiąc na zrealizowanie mojego marzenia. Czy ktoś może dolączy? Bardzo mi na tym zależy. -

Gość nigdyniespelnie
Brawo! Jesteśmy z Tobą! Kochamy Cie! Zawsze do przodu!

Gość Dietowa Panna
nigdyniespelne - dziękuję za mile slowa, może się przylączysz do mnie? Od jutra chcę jakąś zacząć może mi jakąś polecisz?

Gość mała zielona kropka
ja jak wazylam tyle co ty to wygladalam potwornie

Gość Dietowa Panna
Do kropki - dlatego pragnę to zmienić.