Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapyttttamm

dlaczego niektórzy wyzywają takie panny że mają

Polecane posty

Gość pull up w twoją strone teraz l
co za dojne krówska :D

Gość zapyttttamm

Gość a ja ciee
i czemu tak uważasz? jesteś deską?

Gość pull up w twoją strone teraz l
mi się tam podobują!!!! to zassrane płaskie "chłopczyce" tak nadaja na prawdziwe kobiety!

Gość trudu
mmmniam fajne

Gość malpen
zgadzam się z lewiatanem, suuuper cycki :) Żeby każda miała takie ;)

Gość jedno pytanko
może dlatego że nam sie takie piersi nie podobają w życiu nei chciałabym mieć wielkich wiszących cyców...duże, okrągłe sterczące owszem....ale wiszących wymion do pasa to juz nie wolę mieć małe piersi ale na swoim miejscu niż wielkie wiszące do pasa wielkie rozciągnięte cycki wyglądają dobrze tylko gdy są upakowane w dobrze dobrany stanik....ale wystarczy zdjać stanik i czar pryska....

Gość malpen
ale kobito - czy te z fotek tutaj są zwisami?

Gość malpen
zresztą chyba faceci się lepiej znają ;) Dla mnie miodziooo takie z fotek niż jakieś małe jak u facetów

Gość do malpen
może twoja lala ma takie zwisy? i pewnie wyglada jak maciora

dla mnie to zwisy, jak wory z piachem, mi sie to nie podoba i tyle.W zyciu bym nie chciała takich. Wszystko jest ok kiedy sa w staniku,ale kiedy je sciagna to czar pryska.

Gość jedno pytanko
dla mnie tak....to zwisy jeśli pierś opiera sie na klatce piersiowej i robi się pod nią załamanie to dla mnie zwis.... każda szanująca się kobieta wie, że pierś uważa sie za obwisłą jeśli w pozycji stojącej da radę pod nią włożyć ołówek....i on nie wypada.... wiesz czemu nei podobają mi się takie piersi ? bo oczami wyobraźni to takie bym miała gdybym była matką karmiącą piersią.... rozumiem zachwyty panów bo oni z kolei wyobrażają sobie co można z taką iloscią materiału zrobić...długie wymiona dają gwarancję satysfakcjonującej miłosci hiszpańskiej

Gość malpen
pewnie płaska jesteś ...co? zresztą na ulicy widze same płaskie dechy fuuuuj,

Gość kochane kobieety płaskie
każdy szanujący się facet woli duże piersi nie wasze guziki. Iga ma sexy biust, poprostu zazdrościcie jej i tyle ;)

Gość jedno pytanko
słyszeliście kiedyś o porównaniu kształtu piersi do "kropli" w przeciwieństwie do piersi z implantami, które przeważnie są idealnie sfeczyczne, naturalne piersi mają kształt kropli, czyli są zaokrąglone dołem..... to co ma Iga to zwis, bo dół piersi tworzy długą fałdę pod piersią....mógłbyś nią złapać nie tylko ołówek ale całkeim sporty portfel a może nawet książkę telefoniczną

Gość do jedno pytanko
hmmm wyczuwam u ciebie nutkę zazdrości i widze że masz na punkcie piersi, biustu kobiecego jakiś kompleks....

Gość jedno pytanko
jeśli uznajesz miseczkę C za płaski biust, to owszem jestem płaska nie zazdroszczę Idze biustu, bo jej wg mnie ma daleko do ideału gdybym miała wybierać wolałabym raczej taki jaki ma Doda, czyli o rozmiar, dwa większy od mojego ale sterczący

Gość ojtam oooj tam
zwis nie zwis - mnie się podoba i to bardzo :))))

Gość aleee dodzia
ma sztuczne cycki,,,,co to za porównaie?

Gość jedno pytanko
to nie kompleks, po prostu mam jasno sprecyzowane co mi się podoba a co nie są ludzie którzy będą się zachwycać nad tyłkiem Jlo albo Kim Kardashian....a dla mnei to po prostu kurduplast laski o wielkich zadach.... umarłabym z rozpaczy gdybym miała ich sylwetkę: kacze, krótkie nózki i wielki zad

Gość aleee dodzia
ale sama widzisz że większość się jednak zachwyca ;) coś w tym jest;) dla mnie cycki igi są piękne. Jest za co złapać.

Gość ty juz nic nie mófff
łoł jak luknałem w 2 zdjęcie to aż mi stanął. Poważnie

Gość jedno pytanko
no podoba się wam bo faceci są dość prości w obsłudze i reagują instynktownie.... na widok Miriam też by wam stanął...i to akurat nie dowodzi tego że instynkt jest mądry

Gość jedno pytanko
małe piersi to słaby sygnał erotyczny wielkie cyce to sygnał jak z megafonu....megaoczywisty i trudny do przeoczenia to mniej więcej jakby laski miały instynktownie reagować na typ neandertalczyka o owłosionym jak małpa torsie i posturze Swarzeneggera..... bo ma mocno wyraziste cechy płciowe a z tego co wiem niewiele kobiet preferuje ten typ

Gość jedno pytanko
jesteście prości i wasze reakcje po prostu ukazują wasz małowyrafinowany gust a ja jestem zazdrosna bo jestem płaska ;-)

Gość jedno pytanko
widzę że faceci już ze mną nie dyskutują.....chyba nie mają kontrargumentu ;-)