Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo333

książki o miłości nastolatków

Polecane posty

Gość Karo333

Cześć wszystkim ! poszukuję książki opowidającej o miłości nastolatków, może czytaliście coś takiego ? Może ktoś chce polecić jakiś dobry romans?

Gość w sidłach depresji...
Miłość w Berlinie

z mojej wczesnej młodości to najbardziej ukochana była "Zapałka na zakręcie" K.Siesickiej. Potem jeszcze "jezioro osobliwości" - tej samej autorki.

Gość nie na temat
Ostatnio przypomniałem sobie film "Pierścień i róża" z moich daawnych czasów i obejrzałem :) Polecam!

Gość Karo333
Dzięki laida, ale obie to szkolne lektury, i wątpię aby były tym czego szukam.

Gość dddsalFJLJDSLHGmDFdsf
jeżeli lubisz książki o wampirach to polecam tą jest po prostu boska : Ja Cię Kocham, a Ty Śpisz, Wampirze autorstwa: Sparks Kerrelyn . poszukaj sobie w necie ebooka. :)

fajne macie teraz lektury, zazdroszczę ;) napisz czego konkretnie szukasz, miłość to dość pojemne stwierdzenie, chyba większość książek dla nastolatków w jakiś sposób dotyka tego tematu

http://chomikuj.pl/Kattyg/ebook/Sparks+Kerrelyn/Ja+ci*c4*99+kocham*2c+a+ty+*c5*9bpisz*2c+wampirze+(05*2c+ca*c5*82a!),377621508.pdf tu znalazłam Ci ebooka :)

fajna też jest Paryska pokojówka . ewy grocholskiej

Gość Karo333
dziękuje dddsalFJLJDSLHGmDFdsf :) dokładniej szukam książki o miłości nastolatków, takiej w której będzie troche namiętności... hmm

Gość maturks4
Jesienny kochanek _ E.Lowell

właśnie w tej co Ci podałam o wampirach są opisane dwie sceny erotyczne ;d fajnie się czyta :D

Gość Marta .
polecam ksiązkę : Megan - przewodnik po chłopakach Kate Brain świetna ksiązka o dziewczynie która przenosi sie do zaprzyjaźnionej rodziny gdzie jest 7 chłopaków . Megan napotyka wiele przeszkód , ale zawsze znajduje jakieś rozwiązanie , i oczywiście genialny wątek miłosny

jesienna miłośc i ostatnia piosenka obie sparksa, hmm co jeszcze dziesiaty krag jodi picoult, jak cos mi si eprzypomni to dopisze

Gość mamado

Myślę, że pozycja dla każdego, patrzcie - livro.pl/arystokracja-romanse-i-milosci-w-xx-stuleciu-kienzler-iwona-sku1187164776.html

Konkretna, fajna, przyjmna książka, która pokazuje, jak to było w czasach, kiedy uczucia była na ostatnim miejscu. Tzn. może nie tyle o czasach, lecz o grupie społecznej, której to dotyczyło. I to raczej ciekawsza pozycja niż klasyczne romanse, prawda? 😉