Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theres no fate

Nie mam dziewczyny bo mieszkam z rodzicami.

Polecane posty

Gość theres no fate

Nie mam co ofiarować dziewczynie, dlatego nigdy nie byłem w żadnym związku mimo iż mam już prawie 30 lat. Nadal mieszkam z rodzicami, nie mam własnego auta, dopiero w tym roku kończę studia itd. Pracę mam taką sobie, wizja awansu dopiero po otrzymaniu dyplomu. Co z tego, że odkładam każdy grosz. Na moją korzyść nie przemawia to, że mam perspektywy awansu zawodowego, to że mam działkę na której chcę wybudować dom. W opinii niektórych jestem wiecznym studentem, który nie umie nawet skończyć studiów. Z tych powodów które wymieniłem wyżej nie mam i nigdy nie miałem dziewczyny, bo gdzie niby miałbym ją zaprosić, do pokoju ? Czym miałbym ją odwieźć, pożyczonym autem ? To dobre ale dla 20-to latka a nie 30-latka. Przez to nie jestem pewnie dobrze postrzegany w oczach kobiet. Pewnie trochę jak sierota i nieudacznik. Mam na tym punkcie ogromne kompleksy i szybko to się nie zmieni, bo pewnie dopiero za kilka lat czegoś się dorobię. Tylko czy wtedy nie będzie już za późno na szukanie kobiety ??? Pewnie sporo kobiet poznało swojego faceta gdy też nie miał nic lub miał niewiele. Tylko, że ona miał wtedy 20 albo 25 lat gdy był zaraz po studiach. Ja jestem w dużo gorszej sytuacji, bo na faceta który ma 30 lat kobiety patrzą jak na przyszłego męża i ojca. Ja niestety wypadam blado.

Gość to jest to
A to ciekawe: Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13 Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13 Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5= 13 Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13 Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter czy to zbieg okoliczności ?

Gość we4354
Ja mam 26 lat i mam swój samochód bo jakoś uciułałem na niego, też mieszkam z rodzicami z tym że mam do dyspozycji całe piętro czyli połowę mieszkania dla siebie.Ciesz się że nie masz dziewczyny, szkoda czasu na życie z kobietą, po co się ograniczać.Miałem cztery dziewczyny i żałuję że w ogóle wiązałem się bo dzisiaj mam 26 lat i ogromny bagaż doświadczeń.