Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukaskas

Jak ocenić seks.

Polecane posty

Gość jukaskas

Ostatnio znajomy powiedział o swojej eks, że była "świetna" i "dawała, mu kiedy chciał" - chodzi o oczywiście o seks ;-P Zaczęłam sie zastanawiać, czy to że "dawała mu..." stanowi kryterium jego oceny, że była "świetna" w łóżku. Czym mężczyźni się kierują oceniając zdolności kobiety w łóżku? Giętkością? - nie ma przeciwskazań do wykonywania akrobatycznych pozycji. Brakiem zahamowań przed wzięciem go do buzi tudzież połykaniem? Ciasnotą między nogami? Mężczyzno, jaka musi być, co ma robić kobieta żebyś wydał ocenę, że była "świetna w łóżku".

Gość hjbhjkhjkh
To zależy od faceta dla niektórych seks jest dobry gdy kobieta często mu daje jak to napisałaś a dla inncyh np dobry seks to wprowadzanie nowych i coraz ciekawszy pozycji seksualnych no i oczywisccie niektórzy biora tez pod uwage to czy dziewczyna robi loda czy tez nie bo dla wiekszości fcetów seks bez loda to nie seks

Gość ankaaaaa25
nie wiem wlasnie...

Jeżeli facet opowiada o swoich byłych to znaczy tylko jedno..że będziesz też tą była, Dla mnie aktywność kobiety jest wyznacznikiem, jesli mozna tak powiedzieć. Dla gosci zaliczajacych panienki po dyskotekach to zapewne jak połknie i krzyczy jak to jej dobrze.

Gość pierdny wąchacz
kobieta musi przejmowac inicjatywe i byc aktywna bo jak leż jak kłoda i czeka na trzęśienie ziemi to niech spada na bambus

Po prostu aktywna i bezspuderyjna. A do czego jest skłonna to już drugoplanowa sprawa jeśli się nie jest tylko dla sexu ale się kocha.

Gość anitaaaaaaaaaaaa25
up

Gość jukaskas
Wychodzi, więc na to, że podstawowym kryterium jest: "żeby nie leżała jak kłoda tylko skakała" "często mu daje" "wprowadzanie nowych pozycji seksualnych" "robi loda" "być aktywną i przejmować inicjatywę" Czy są jeszcze jakieś cechy, które mężczyźni życzyliby sobie, aby posiadała "świetna w łóżku"? Jesteśmy ciekawe jak nas widzicie w sypialni. Prawda? *do NIBY JAK Jestem zapoznana z zasadą, że mężczyźni mówią o łóżkowych zdolnościach kobiet między sobą, pod warunkiem że są to ich byłe. Wychodząc z tym zapytaniem na forum miałam nadzieję uzyskać odpowiedź od szerszej liczby zainteresowanych (wśród znajomych ciężko uzyskać szczere wyznania).