Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszę uciekać

Muszę uciekać

Polecane posty

Gość Muszę uciekać
Wiesz co? Nie bawią mnie takie rzeczy... Nie chcesz to sie nie wypowiadaj. Mam czarnego nicka ale nie chce go używać bo nie dawno wypowiadałam sie pod nim a zalezy mi na tym zeby ktos nie skojarzyl mojej osoby, ty bys sie obnosil/a z tym jak cie partner traktuje. Naprawde niezła sensacja...

Gość kama 22
Jesli to nie wymyślona historia , to wiej aż będzie za Tobą się kurzyło. Jeśli masz dopiero 21 lat to w sam raz aby zacząć zycie od nowa , bo jeśli zostaniesz to możesz długo nie pożyć, a jeżeli w taki sposób musiałabyś żyć przez kilkadziesiąt lat? To niech taka możliwość doda ci odwagi.

Gość Muszę uciekać
Ciężko mi... Mam takie myśli w głowie jakbym już na nic nie zasługiwała tylko miała wegetować. Od kilku lat staram sie zebrac w sobie. Nieraz kończyło sie rozstaniem, ale wtedy miałam przy sobie bliskich. teraz nie mam nikogo. Czasami sie zastanawiam czy on specjalnie tego nie zaplanował aby mnie odgrodzic od nich bo wie co ze mna zrobil i ze zadnej decyzji tak poważnej teraz nie podejme.

Gość cycuszekblondasek
PROWO! kto normalny w takiej sytuacji by sie na kafe dopytywał o niezbedne rzeczy;/

Gość siri
Ja to bym poszła na komisariat policji ....powiedziałabym co i jak i żeby mi doradzili jak mam jechać i td.i,że mam takie obawy itp.

Gość jak niccccccccccccc
cycuszekblondasek racja!!!!!!!!!!! a właśnie czemu na policje nie pójdziesz, proste jak drut!!!!!!!

Gość jak niccccccccccccc
idę na policję i po sprawie, po prostu!!!!!!!!!!!! gdybym ja była w takiej sytuacji to dawno bym juz uciekła a nie pisała na kafe, temat zmyslony!!!!!!!!!!!!