Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @!!Brandy

po co facet odzywa sie do kobiety po latach np 5, 8 lub10?

Polecane posty

Gość @!!Brandy

jakie może mieć motywy?? Chłopaki odpowiedzcie

Gość Cos mu w zyciu nie wyszlo
i z braku laku ma nadzieje ze ta wolna czeka?

Gość XXXx234
po to zeby przekonac sie, ze wciaz ma na nia wplyw. podbija swoje ego.

Gość @!!Brandy
do: XXXx234 ale po co mu to, to chore

Z sentymentu, gdy nie może jej zapomnieć. Bo wszystkie kolejne kobiety w jego życiu nie wytrzymały porównania z nią. Z wyrachowania, gdy z tą kobietą miał wyjątkowo udany seks. Z poczucia winy, jeśli skrzywdził ją i ma wrażenie niewyrównanego rachunku. Z nudów. Z ciekawości, bo właśnie coś mu ją przypomniało i chce się dowiedzieć, co porabia. Bo rozwiódł/rozstał się z kimś i szuka atrakcji.

5,8 lub 10 lat wcale nie musi pokrywać się z kryzysem wieku średniego i nie wyjaśnia to czemu kobiety robią tak samo :P Chociaż fakt faktem, jak zdradzać czy podbijać sobie samoocenę to ex jest pierwszą osobą o której się pomyśli.

Gość nirenuirnvtriuguir
niestety, to jest prawda :( jak eks się do ciebie odzywa, to chce albo się z tobą przespać albo zobaczyc czyci nadal na nim zależy..łechtanie męskiego ego.. nie łudź się, że jest inaczej :(

Gość Cudne
To trzeba kopiować i słać dalej !!!!

Gość A ja poczekam 4 lata
chce sprawdzić czy jesteś sama i się z Tobą ożeni :P

Gość nauka wyjaśnia
kiedy kryzys wieku średniego....raczej później, po osiągnięciu jakiejś stabilizacji Ale psychiczny kryzys pojawia się w głowie faceta już po kilku latach związku gdy opadnie poczucie nowości i oswoi się zauroczenie...czyli nawet młodzi faceci wpadają w pułapkę sięgania do oswojonych i znajomych "dziur" czyli do tych potencjalnie łatwych do odnowienia znajomości...czyli uderzają do byłych znajomych......szansa na poruchanie jest większa i łatwiejsza A wam się wydaje że w takim facecie przetrwała wielka miłość do was? Przez 5, 8 lub 10 lat ?......???

Gość __Szukajcie a Znajdziecie__
hehe :classic_cool:

ja mam nadzieję , że jej dopiekę za to że mnie rzuciła, uważam że byliśmy idealnie dopasowani- zazwyczaj jak odpisze to pluje jadem i chwali się swoim mężusiem i porównuje mnie do niego. pewnie ma kompleksy i jest nieszczęśliwa :D

Ego? Pewnie tak. Spróbuje może się uda? Pewnie też. Zwykła ciekawość spowodowana sentymentem też wchodzi w grę. Przecież odpowiedzi może być sporo więc czemu myślisz że wszyscy mają jeden główny powód...

Gość nauka wyjaśnia
jasne ....motywy mogą też być inne....choćby ciekawość i sentyment ale przy takich motywach....kontakt jest sporadyczny i nie przeciąga się w czasie...niekoniecznie też prowadzi do bliższych i częstych kontaktów...po tym można odróżnić motywy wynikające z ciekawości i wspomnień...one nie odgrzewają dawnych emocji kończy się na "odezwaniu się".......od czasu do czasu....i nic nie iskrzy

Gość A ja poczekam 4 lata
tak przy okazji powiedzcie mi czy powinienem czekać te 4 lata - jeszcze tylko 2 ;) kedyś bardzo mi zależało, Jej nie.... i odpuściłem - tylko boje się, że zapomne :( a Ona zbrzydnie zatstarzeje itd itd hmmmm

Gość lekko zdziwiona
A do mnie facet własnie przysłał smsa po 5 latach. Rzucił mnie wtedy. Złamał mi serce. Był moją wielką miłością.W tym smsie napisał tylko,że przeprasza, że przez niego cierpiałam. Hm, lepiej późno niż wcale. Wtedy brakowało mi właśnie słowa "przepraszam". Fakt, wolałabym usłyszeć je w bezpośredniej rozmowie abo chociaż podczas rozmowy telefonicznej ale dobry i ten sms. Dodam, że on ma 31 lat(czyli po 30-tce:) Jeszcze jestem w szoku, bo jedną z ostatnich rzeczy jakich się spodziewałam była wiadomość od niego. Zastanawiam się, dlaczego się odezwał po tylu latach. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że sumienie go gryzie po tak długim czasie. No i nie wiem, czy powinnam mu odpisać a jeżeli tak, to co???

Gość a po co baby nagle sobie
przypominają o starych znajomych kiedy rzucą faceta albo kiedy dostana kopa w dupe? swedzi cos?

Gość taka jedna26
hmm, a jak psychologia wyjasni moj przypadek ? mam znajomego , lubimy sie , zawsze mielismy dobre relacje, pisze , odzywa sie przez kilka miesiecy , nawet codziennie... a potem ..znika na kilka miesiecy i tak juz 3 lata ..teraz znowu zniknąl on jest w związku , ja też..

Gość figo fago ///
w kazdym przypadku chodzi o figo fago:P:P:P

Gość nie lubię nudnych kobiet
tylko zex

Gość dfghjfdghjfdghjkdfghj
bez problemu i szybko ja nie wiem w ogole po o kobiety tak sie spiesza z wychodzeniem za maz czy uwazaja ze bycie sluzaca dziwka i kucharka za darmo i do tego sprzataczka to taki zaszczyt a moze by sie przydalo najpierw jakies marzenia zrealizowac no penis nie ucieknie moze tam tego tam tamtego zobaczyc czy jakis sie talent ma poza wyszczepieniem z macicy nowego czlowoeczka -jak chlopczyk to pan wlasca jak dziewczynka to niwolniczka ot wychowuje sie tych tam http://www.youtube.com/watch?v=H7yTe2ch_Mw

do już zdobytych i zamotanych znajomych z przeszłości..." DODAJ KOBIET :) na marginesie , to wystawiłas piekna wizytówkę pięknej płci ;)

Gość nie lubię nudnych kobiet
bo robi bilans zycia

Gość jurna babeczka
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę albo o doopę :D

po 5 latach to długo...może dlatego ze coś mu nie daje spokoju, coś go dręczy , ma jakieś urojenia, albo musi się do czegoś przyznać...cholera wie. Albo po prostu mu nie wyszło coś i liczy że wejdzie drugi raz do tej samej rzeki

Gość najczesciej jest tak ..
że po prostu z ciekawosci żeby podbudowac swoje ego albo maja ochote na jakis flirt albo nawet romans bo byc moze w związku wieje nuda , albo cos innego..

Gość malgosiaaaapp
No wlasnie. Nie wiadomo po co to robia. A moze tak niektorzy odnajduja siebie ponownie..

Gość raiders
desperacjo szuka wora na sperme

Gość 78uj58ji78
mój były odezwał się po 3 latach. Jestem pewna, że chodziło mu o seks. Niestety na wieść o spotkaniu, napisałam mu, że to niemożliwe i że życzę mu wszystkiego dobrego :D Kretyn :o