Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalzałamka

Jak to mozliwe?

Polecane posty

Gość totalzałamka

Nigdy nigdy ale to nigdy przez 20cia kilka lat nie byłam gruba zawsze miałam niedowage . Wystarczyła jedan ciąza i cała moja siwtena przemianę szlak trafił. jak tomozliwe sie pytam ze z wychudzonej nadmiernie dziewczyny po ciazy wygladam jak arbuz. nie moge sie z tym pogodzić, co wieczór palcze i ogladam stare zdjecia.

Gość totalzałamka
Nikt mi nie odpowie nie pomoze ;((((((

Gość fghbnjm,
Mam to samo. Popadam przez to w depresję. Najgorsze są uda....

Wiele kobiet jest w tej sytuacji co Ty, dal męża i dziecka i tak zawsze będziesz najpiękniejsza ;) Powodzenia!

ciało się zmiania w trakcie ciąży i po niej.Ja przez całe życie byłam gruuba i mam słabą przemianę materii. Jedyny sposób w jaki udało mi się schudnąć to była głodówka. Żeby nie przytyc jem jeden posiłek dziennie.

Gość dżordżini armani
skoro żarłaś jak pojebana to teraz masz.... :(

Gość totalzałamka
Byłam głodna to jadłam, przed dzieckiem tez jak bylam głodna to jadłam.NIgdy nie musiałam sie głodowac wievc nie odmawialam sobie niczego. Nie sądziłam, ze moja przemiana materii zwolni do zera.Przez głupie 9 mcy tak sie organizm przestawił. Nie moge tego przbeolec ze całe zycie nosiłam 36 rozm. teraz 38 masakra. ;.......(

Gość totalzałamka
Dlaczego ta przemiana materia tak zwoniła. Najdziwnijesze jest to ze moj mozg tak zakodował sobie moja sylwetke z przed ciązy w pamieci,ze po ciazy myslałam ze jestem zajebiscie zgrabna. W lustrze widziałam laske, myslalam ze waga jest zepsuta. Ze ciuchy sie skurczyły po praniu. Ale zdjecie nad jeziorem otworzyło mi oczy normalnie jeden wilki arbuz.

a ja po ciąży zrobiłam się super kobieca,nic nie przytyłam tylko nabrałam seksownych kształtów.Może za dużo jadłyście?hehe