Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redeyyes

stożkowe, spiczaste piersi

Polecane posty

Gość redeyyes

Mam 16 lat i taki własnie kształt biustu. W staniku wyglądają one ładnie gorzej gdy jestem naga... nie są takie ładne okrąglutkie tylko rozchodzą sie na boki i mają taki jakby kształt stożków .. strasznie mi się to nie podoba . Moje pytanie : Czy z czasem może się to zmienić ?

Może jeszcze Ci się to zmienić, A jak zajdziesz w ciąże to albo będzie gorzej, albo mogą Ci wypięknieć ;)

Moja siostra ma takie, a jej faceci mówią, że im się podobają (tak przynajmniej twierdzi) :) Więc się nie przejmuj ;)

Gość stozkowa
niestety mam takie same i tak samo, w staniku - ok, bez stanika - tragedia. szeroki rozstaw i w ogole nie sa takie kuliste..no i do tego małe..

To może ćwicz? przynajmniej nie opadną i będą jędrniejsze :)

Gość gość
stożkowe piersi są właśnie mega fajne

Gość Stożek
Ja też mam takie - malutkie niezbyt jedrne i mają taki brzydki kształt. Mam straszne kompleksy na tym punkcie. Ja już nie mam co liczyć że cos się poprawi bo mam już 25 lat

Gość gość
a ja bym z checia popiescil takie piersi! dla mnie to jest wlasnie najlepszys ksztalt z mozliwych!

Gość gość
Jest szansa, że się zmienią z wiekiem, ja mam teraz piękne, pełne i okrągłe jak kiedyś marzyłam. Ale nawet jak miałam takie jak opisujesz facetom się podobały. Faceci tez mają ptaki w różnych kształtach , nic się nie przejmuj. Najważniejsze, ze naturalne.

Gość Stożek
Mi się nie podobają..są po prostu brzydkie. I malutkie:(

Gość gość
tak! najważniejsze jest żeby były naturalne! a okrągłe balony wcale nie są fajne. Pomacałbym Twoje cycuszki

Gość gość
Nie przejmuj się tak, jeśli ty je polubisz to też taką energię przekażesz chłopakowi i on je pokocha, nawet jeśli wczesniej podobały mu się większe. A z perspektywy lat, powiem ci , że małe piersi to los na loterii. Moje wszystkie koleżanki z obfitym biustem teraz martwią się że cycki leżą im na kolanach, kręgosłup boli, a moje pomimo 50-tki są jak u 20-tki (są pełniejsze niż w młodości i nawet nie mają zamiaru opaść).

Gość gość
chętnie poznałbym kobietę z takimi właśnie piersiami ;) pozdrawiam

Gość gość
To się nazywa kozi cyc. Moja koleżanka miała takie za młodu, jak urodziła 2 dzieci, przytyło jej się prawie do 90kg, to cycki ma teraz tak ogromne, niestety wiszące, ale kształt zmienił się całkowicie, takie wiszące piłki do rugby ma.

Gość gość
hmm na bank masz ładne cycki tylko wymyślasz, spróbuj je polubić...

Gość gość
To bardzo popularny kształt. Dawno temu, jak mi piersi dopiero co urosły i biustonosze kupowało się w pasmanterii, to nawet biustonosze miały kształt miseczki pod stożek. Teraz moda na modelowanie piersi w kulę ale nie zawsze tak było. Wiele bym dała za taki biustonosz bez fiszbin idealnie podtrzymujący piersi dzięki perfekcyjnemu krojowi. No i 60, 65 w obwodzie, to była norma, a nie fanaberia. Mityczne 75 B nastało z chwilą wejścia chińszczyzny na rynek i zniszczenia porządnych szwalni po 89 roku, ubiegłego wieku. Matko jaka stara jestem;(