Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek88

prawiczek szuka kobiety

Polecane posty

Witam, Jestem 23-letnim prawiczkiem. W sumie nie wiem czemu zalozylem ten temat, jednak nic nie trace probujac znalesc kobiete chetna mnie rozprawiczyc. Nie jestem jakos bardzo zdesperowany, po prostu mam juz dosc bycia prawiczkiem, a takze jestem bardzo ciekawy seksu i chcialbym to w koncu przezyc. Wiem ze wiekszosc osob uzna to za smieszne ale coz. Sa takie panie tutaj na kafeterii chetne na seks? Nie uwazam sie za osobe brzydka, chyba moja niesmialosc i zbyt mala odwaga sprawia ze nadal nie bylem z kobieta.

Drogie Panie Jestem dosłownie w takiej samej sytucacji jak kolega .Mam 22 lata , juz niedługo 23 . Jestem brunetem o sniadej karnacji , szczuplym , o nie nagannym wygladzie. Jestem z Warszawy Z tego samego powodu jak kolega nie byłem jeszcze z kobietą.Jestem bardzo niesmiały w stosunku do kobiet a w szczeółności do pieknych.A już napewno do starszych . Niestety ma straszny pociąg do starszych kobiet . jesli jestescie zainteresowane to czekam na kontakt przez kafeterie lub gadu 45139552

Gość och chłopcy
my, mężatki, lecimy na takich, jak wy...biedaki taki wiek i jeszcze nic... odezwę się jak mąż zaśnie

Ogarnąć się ludzie. Prawictwo to nie koniec świata. A ta pomarańcza brzmi coś bardzo znajomo...

Gość och chłopcy
z Tobą Garry jeszcze nie miałam nic wspólnego coś Ci się...z resztą dziś ryj Cię piecze to może dlatego...

Na jaką literę zaczyna się Twoje imię? To wtedy się połapię.

Gość świrolog
nie było mnie przy moim narodzeniu

Gość och chłopcy
na k jak...kobieta

Gość och chłopcy
oj już dawno nie czysta...

Gość och chłopcy
aż tylu was dzisiaj... odezwę się dobranoc na 7 do pracy idę

Gość Kolejny prawik
ja też mam 23 lata i jestem prawiczkiem :( nie jestem brzydki tylko jestem nieśmiały bo mam fobię społeczną :( chyba nie jestem aż taki straszny bo okazje miałem kilka razy, ale jestem trochę wybredny :) Szukam ŁADNEJ dziewczyny w podobnym wieku. Nie byłoby dla mnie lepszego świątecznego prezentu niż sex z piękną dziewczyną ;)

Gość Kolejny prawik
Niestety, ale dochodzę do wniosku, że większość kobiet w Polsce to "arystokratyczne damy" z wielkimi wymaganiami. Czemu jest tak mało dziewic a dużo prawiczków? Bo one szukają bogatych sponsorów niestety :/

Gość Kolejny prawik
Najlepsze w tym, że gadają, że chciałyby prawiczka, a tak na prawdę one gardzą takimi osobami :(

Gość nie wytrzymam zaraz
Żadna normalna kobieta nie zechce jakiegoś pryszczatego prawika. Tak więc spier.dalać stąd w podskokach.

Do :och chłopcy Jesli mówiłaś szczerze ,że jestes zainteresowana to napisz do mnie coś o sobie . Najlepiej jakbyś podała do siebie jakiś prywatny namiar-meila lub gadu. Moja oferta jest poważna , to nie żarty czy szczeniackie zagrywki . Nie mam za to pewności co do chłopców pozostałych , czy są prawiczkami.Fakt raptem ich tylu:) Czekam na Ciebie :* Do :och chłopcy Jesli mówiłaś szczerze ,że jestes zainteresowana to napisz do mnie coś o sobie . Najlepiej jakbyś podała do siebie jakiś prywatny namiar-meila lub gadu. Moja oferta jest poważna , to nie żarty czy szczeniackie zagrywki . Nie mam za to pewności co do chłopców pozostałych , czy są prawiczkami.Fakt raptem ich tylu:) Czekam na Ciebie :* Do :och chłopcy Jesli mówiłaś szczerze ,że jestes zainteresowana to napisz do mnie coś o sobie . Najlepiej jakbyś podała do siebie jakiś prywatny namiar-meila lub gadu. Moja oferta jest poważna , to nie żarty czy szczeniackie zagrywki . Nie mam za to pewności co do chłopców pozostałych , czy są prawiczkami.Fakt raptem ich tylu:) Czekam na Ciebie :* Do :och chłopcy Jesli mówiłaś szczerze ,że jestes zainteresowana to napisz do mnie coś o sobie . Najlepiej jakbyś podała do siebie jakiś prywatny namiar-meila lub gadu. Moja oferta jest poważna , to nie żarty czy szczeniackie zagrywki . Nie mam za to pewności co do chłopców pozostałych , czy są prawiczkami.Fakt raptem ich tylu:) Czekam na Ciebie :* Do :och chłopcy Jesli mówiłaś szczerze ,że jestes zainteresowana to napisz do mnie coś o sobie . Najlepiej jakbyś podała do siebie jakiś prywatny namiar-meila lub gadu. Moja oferta jest poważna , to nie żarty czy szczeniackie zagrywki . Nie mam za to pewności co do chłopców pozostałych , czy są prawiczkami.Fakt raptem ich tylu:) Czekam na Ciebie :*

Zdziwiłbyś się ilu jest takich jak my. To trochę jak z ukrytymi chorobami. Już działa i zżera od środka, ale zobaczysz to dopiero na chwile zanim Cie zabije :D Ale porównanie, lol...

Znaczy, że prawiczków wcale nie jest mało, po prostu się nie ujawniają zazwyczaj.