Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppoooollllooooo

wazne wejdzcie

Polecane posty

Gość pppoooollllooooo

od razu powiem mam 20 lat i spotykam sie z chlopakiem jakies 3 miesiace . To moj pierwszy chlopak mimo ze na zainteresowanie nie narzekalam ale jakos z nikim nie chciałam sie wiazac. moj problem polega na tym ze zastanawiam sie co do niego czuje... otoz jak go widzę od razu mam ochote go przytulic i byc kolo niego ;całowanie i przytulanie jest przyjemne ale nie czuje żadnych motylków w brzuchu ani nic. Znam go ogolnie jakis rok, ale jak sobie o nim myśle to czuje takie ciepło w środku i tęsknie za nim. ale teraz on wyjechal za granice do pracy i zaczynam rozmyslac;glownie z tego powodu ze rzadko sie kontaktujemy bo za bardzo nie ma jak i mam takie chwile ze bardzo mi go brakuje a czasami jest tak ze mam to gdzies...

Gość pppoooollllooooo
dodam tez chociaz nie wiem czy to istotne ze jak wyjechal to nie mielismy kontaktu przez jakies 4 dni i myslalam ze zero kantaku z jego strony oznacza koniec miedzy nami i caly czas wtedy myslalam o nim i zdarzylo mi sie poplakac

Gość my też mamy to gdzieś
:classic_cool:

Gość pppoooollllooooo
zastanawiam sie czy to co czuje to milosc? ludzie jestem mloda i glupia i cos takiego zdarza mi sie pierwszy raz wiec za bardzo nie wiem co myslec i robic

Tylko ty mozesz wiedziec co czujesz naprawde. Moze tylko chęć bycia z kims i na jego miejscu mógłby byc ktokolwiek a moze jednak to uczucie. Z uczuciami tak jest ze nie da sie przyspieszyć by poukładalo sie nam w glowie i byśmy wiedzieli co jest grane.. Czas pokaze.

Gość pppoooollllooooo
za jakies 3 miesiace i przez to ze go nie ma i mamy taki kontakt to mam metlik w glowie

Miłość to nie zawsze fajerwerki i motyle w brzuchu, czasami do uczucia trzeba dojrzeć, grunt to poczucie bezpieczeństwa i pewność tej drugiej osoby, głowa do góry, będzie dobrze, z czasem sobie to wszystko poukładasz. ; )

Gość pppoooollllooooo
mam nadzieje; bo mam wrazenie czasami ze to jest to i ze go kocham a potem jak sie nie odzywa to najpierw sie zloszcze a potem strzelam jakby to powiedziec focha i mam gdzies to i czekam jak glupia ze napisze