Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErotomanKrak

CO SIĘ STAŁO z Zia 86

Polecane posty

Gość ErotomanKrak

Czy ktoś mi wyjaśni czemu zniknęło tyle wpisów dotyczących ślubu Zia 86? Zawsze jak czytałem tematy poświęcone Zia 86 dobrze się bawiłem. Jak łatwo się manipuluje wszystko wiedzącymi, najmądrzejszymi panienkami.

Gość Bardzo normalnie myśląca
No właśnie co się stało z tematami poświęconymi ślubowi Zia?? Słyszałam że ślubu nie było?

Gość nuda nuda zieewe
Na gazecie są, ślub był ale tak jakby go nie było. Relacja jest tutaj http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,126732525,127014734,Zia86_wreszcie_wyszla_za_maz_relacja_cz_1.html i potem niżej. Było też kilka zdjęć ale amatorskich, zia mowi, ze czeka na te od fotografa ale cos mi sie to nie widzi ze tyle czeka. http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,zia86.html

Gość Rentko
Nie było ślubu Zia 86. Wiele tematów poświęconych ślubowi Zia 86 ginie z netu. Pokazane zdjęcia ślubne to mistyfikacja i to źle zrobiona. Profesjonalne zdjęcia też zapewne będą mistyfikacją promującą firmę. Strona ślubna Zia też jest tak zrobiona, aby każde wejście na stronę pozycjonowało w google firmy promowane przez Zia.

Gość no chyba cię
to cała zia była tylko podstawionym projektem?? ;)

Gość przyszła prawniczka
fajnych zdań używa "'No właśnie Wy wydajecie się nie wiedzieć o czym mowa'' by zia86

Gość iiiipepee
ślub humanistyczny jak w ich przypadku to totalna beznadzieja, nie daje korzyści cywilno-prawnych = nie jest ślubem, więc jest wyimaginowanym sposobem dostarczenia sobie wrażeń. Równie dobrze takie przysięgi składają sobie przedszkolaki czy dzieciaki na koloniach i mówią że się pobrali i będą żyli długo i szczęśliwie, a na koniec dają sobie buziaka w policzek. Jak przyjdzie pierwsza lepsza kłótnia, można spakować walizki i bez orzekania o winie zostawić swojego "małżonka" samego bo przecież nie wiąże z nim żaden traktat.