Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cała PrawdaPolacy

Polacy w oczach europy-wiocha

Polecane posty

Gość Cała PrawdaPolacy

http://www.youtube.com/watch?v=8QefYvOQwi4. wiesniactwo na swiatowa skale , mariolka i marian z gorzowa ... masakra wstydd na caly swiat. nawet , jesli nie znacie angielskiego , jest bardzo duzo po polsku

e tam nie taka wiocha;-) w skali swiata z pewnoscia nie - bo to nawet niezauwazalny narod;) ale fakt jez. angieslki - statystycznie kuleje - w porownaniu do np. europy zach. czy skandynawii - ale to akurat bardziej wina systemu edukacyjnego;-)

Gość Siemainara
Eeee...tam. Wilkie mi rzeczy, po co miałbym tracić czas na "Wielkich Ludzi Tego Świata"?

Gość hihihi...
ale chyba Europa w oczach Polakow tez lepiej nie wypada :)

Gość obiekcjazpewmosia
W tym filmie ostrzegali , ze tak moze wygladac Euro w polsce. Jak ja obejrzalem ten film , to az mnie wzdrygnelo.... Ross dobrze tam powiedzial , ze mozna obwiniac komunizm , system gospodarczy , system edukacyjny..... Najlepsze , jak te wiesniaki nie umieli konkretnie odpowiedziec na pytanie , tylko caly czas , ze glupie pytania ross zadaje. Agresja , wandalizm , imbecylizm . Ross oberwal kilka razy. Bardzo dobry film

Gość moniucchhaaa
A ja własnie obejrzalam na sky o morderstewie polakow w luton.I ten co zabil-bardzo du jest duzo kryminalistów , ktorzay rozrabiaja i wode chleją..........

Gość j-123
to prawda, braki w angielskim,izolacja w tzw polskim gettcie,polskie flaty,sklepy,polska tv itd,nie chcemy poznać UK,mało nas w muzeach mimo że są za darmo,co drugie słowo to k...wa, tak wygląda polski proletariat.Później płaczemy że tubylcy nie chcą z nami bawić się w piaskownicy

Gość przeciez tubylcy tez
mowia co drugie slowo fuck, wiec o co chodzi, z jezyka angielskiego za bardzo nie znacie, to myslicie, ze fuck to znaczy dziekuje :D Przestancie juz te bajki o kulturalnych i wyksztalconych Brytyjczykach, bo oni sami juz mowia o swoim analfabetyzmie, a wy jeszcze macie rozowe okulary na temat UK, no tak nauczcie sie lepiej angielskiego i zacznijcie wreszcie ogladac serwisy informacyjne BBC, szczegolnie te poranne, to skonczycie wreszcie psioczyc na siebie samych jacy to my jestesmy be, a Brytyjczycy cacy...