Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwacz prawdy

podejrzewam męża o zdradę kto mi pomoże

Polecane posty

Gość poszukiwacz prawdy

podejrzewam męże że mnie zdradza, wiem że coś ukrywa. bo jak ktoś napiszę do niego nie da przeczytać i zaraz usuwa wiadomości i numery połączeń.. dziś pojechaliśmy do rodziny..mąż zapomniał telefonu z domu.mieliśmy zostać na noc u rodziców jego. ale ja udałam że się źle czuję i chcę jechać do domu tym samy pozwalając jemu tam pozostać. w domu szybkojego telefon oczywiście wiadomości zero ale znalazłam numery do których pisał i nie zdążył wyczyśc historii połączeń. a dzwonił na tamten nr kilka razy dziś do południa. zadzwoniłąm na ten nr i jakaś dziewczyna...czy ktoś jest kto by mi pomógł odkryć kto to? podam wtedy swoje gg

Gość o matkkkko
no nie ciekawie, a myślisz że byłby zdolny do zdrady?

Gość o matkkkko
a nie szykują się jakieś Twoje urodziny, rocznica itp? może jakaś koleżanka pomaga mu wybrać prezent? i napisz czy są inne świadczące o zdradzie znaki? wraca późno? unika sexu?

Gość na bank zdradza
zwróć się do agencji detektywistycznej jedynie w sprawie tej usługi/kto to?/ a przy okazji będziesz miala wydruk rozmów :ich częstotliwość -kiedy o ktorej - jak dlugo oraz ich treść możesz zacząć od prawnika a resztą cię pokiruje i wyegzekwuje

Gość o matkkkko
zdesperowana- takie historie też się zdarzają :D

"unika sexu?" Unikanie seksu nie jest oznaką zdrady. Raczej dziwny jego nadmiar.

Gość poszukiwacz prawdy
nie ma żadnej okoliczności..byłam pewna że nie zdradzi mnie ale teraz nie jestem tego pewna, kiedyś-nie bał się pokazać mi telefon a teraz jak tylko ktoś dzwoni to wychodzi i nie powie kto? sms kasuje zaraz ..historię połączeń też. czasem gdzieś jedzie ..moi że niedługo wróci ale nie chcę powiedzieć gdzie był i co robił. sądziłam że niebył y w stanie mnie zdradzić ale mam wątpliwości w chwili obecnej..była rozmowa i się go pytałam czy ma kogosna boki ..wypierał się ale co mógł innego zrobić. teraz chcę się dowiedzieć co to za dziewczyna ..bo nie da mi ten nr tel.spokoju. dodam że mamy małego synka. a po ślubie jesteśmy prawie 5 lat.

Gość poszukiwacz prawdy
co do sexu od 2 miesięcy jest tego nadmiar nawet...ma jakieś większe libido bo on chciałby nawet co dzień a nawet z 2 razy dziennie..i nie wiem czy czy chce przez to coś ukryć... jużnic nie wiem ..sama juz sobie wyszukuję ..ale jeżeli mnie zdradza wole to wiedzieć i nie żyć w kłamstwie.

Gość dfdsds
""Unikanie seksu nie jest oznaką zdrady. Raczej dziwny jego nadmiar." czemu?

Gość poszukiwacz prawdy
przepraszam za błędy ale mam okropnego nerwa i aż się wszystko we mnie gotuję a ręcę mi się trzęsą.

Gość Melcia77
U mnie było identycznie!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety, okazało sie ze ma kochankę.......

Gość poszukiwacz prawdy
to jak jest ktoś kto by mógł zadzwonic bądź napisac i pokierować rozmową w taki sposób by chciała mówić.

Gość o matkkkko
wiesz, kiedyś do mojego M. przyszedł nocą sms o treści ,, kochanie co słychać,, budzę męża żeby mi to wyjaśnił, on że pewnie pomyłka i napisał ,,kogo to nr,,, ale odpowiedz nie przyszła... moja wyobraźnia zaczeła działać i następnego dnia żeby się dowiedzieć napisałam ze swojego tel sms, z odpowiedzią co słychać i że tymczasowo mam ten numer, na ten ma pisać... i podałam się jako R. i numer el na jaki napisała nocą do mojego męża. w ten sposób sprawdziłam że faktycznie pomyłka... może zrób podobnie, ze swojej karty podawaj się za swojego męża, może czegoś się dowiesz?

Gość obrzydliwy zdradzacz
będzie łgał i nie przyzna sie do zdrady działaj---nie zwlekaj bo może być za póżno

Gość poszukiwacz prawdy
ja dzwoniłam z zastrzeżonego nie mam w zapasie innej doładowanej karty..a nie napiszę ze swojego nr ...no i nie będę gadac z nią żeby nie słyszała mój głos.

Gość poszukiwacz prawdy
może byc tak że ona zna mój nr i wRAZIE CZEGO JAK JA NAPISZĘ TO nic sięnie dowiem...a boję się odezwać do telefonu bo nie wiem czy sięnie znamy i czy nie rozpozna mnie...

Gość Aśka*
Najlepiej jakbyś wtajemniczyła w swój plan jakąś swoją siostrę lub przyjaciółkę od serca.Co my mozemy:(Jeszcze ktoś z tu obecnych może mógłby Ci zaszkodzić a tego chyba nie chcesz:)Ja myślę,że facet ukrywa prawdę,ma jakąś pannę,tym bardziej,że takowa odezwała Ci się w słuchawce.Może to być tylko flirt wirtualny,tego Ci życzę:)Wiem coś o tym,przeszłam przez zdradę męża w realu,ale żyjemy razem.Nigdy nie było dobrze,a po zdradzie straciłam do niego zaufanie-bezpowrotnie.Pękłam.Od tamtej pory tylko udaję przed sobą,że coś do niego czuję:(

Gość o matkkkko
kup może starter, 5 zł to nie dużo... i pisz smsami...

Gość poszukiwacz prawdy
po powrocie kładzie się na łóżko i ogląda telewizję albo idzie do kuchni. powie że wróci za pół godz czy za godz. bo musi coś załatwic ale ile razy można coś załatwiać. chyba ze to załatwianie to obracanie dupy...!!!

Gość goraca i mokra ja
sluchaj moge Ci pomóc,zadzwonie jutro rano bo dzis juz pozno

popros kogos zeby zadzonil niby z sieci za odpowiedzenie na 5 pytan dostanie doladowanie za 20 zl. typu czy jest pani zadowlolona z sasiegu, uslug bla bla. a na koncu zeby podala imie i nazwisko a jak ci to nic nie mowi, to wspomnij ze przesylacie jeszcze jakies male gifty dla klientow typu ladowarka czy karta pamieci do telefonu i wtedy zapytaj o adres.

Gość o matkkkko
jak znajdę swoją karte zapasową z numerm to mogłabym to zrobić za Ciebie...

Gość poszukiwacz prawdy
ale nie wyjdę teraz w domu mam małe dziecko i nie zostawię go samego a już śpi.

Gość goraca i mokra ja
zdesperowana dobrze gada. tylko niech ktos sobie glos wycwiczy i na kartce te "oferty" zapisze zeby siary nie bylo. jesli chcesz moge jutro zadzwonic do niej ale jak numer bys mi podala. bo napewno nie tu

""Unikanie seksu nie jest oznaką zdrady. Raczej dziwny jego nadmiar." czemu?" Temu, że człowiek stara się zachować pozory i nie wzbudzać podejrzeń.

Gość goraca i mokra ja
no ale chcesz zeby teraz ktos zadzwonil? przeciez juz strasznie pozno...