Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeronikkkk

DŁUGODYSTANSOWIEC...

Polecane posty

Gość Jeronikkkk
Nie, nie, to nie w tym problem - jestem szczęśliwy w życiu, mam własną firmę, wszystko jest ok, a to długie "dochodzenie" miałem tak odkąd pamiętam. Dziwiło mnie, że na forach niejednokrotnie widziałem załamane kobiety, bo ich partner dochodzi po 5min... Co prawda z 10 lat temu potrafiłem się zmasturbować w 10min, ale to było 10 lat temu...

No może "niemozliwe" to za dużo powiedziane, ale jeżeli jest mu potrzebna ponad godzina ciągłej "jazdy" (pomijając grę wstępną i inne zabawy) to dla mnie staje się to już kategorią "niemożliwe" bo, rzadko która kobieta to wytrzyma bez oporów

Gość Jeronikkkk
Dotychczas miałem jedna kobietę, która była faktycznie tym zachwycona - nawet mi o tym powiedziała - pozostałe, a było ich trochę - sprawiały wrażenie zaskoczonych niezbyt mile... Wnioskuję z tego, że swój musi trafić na swojego i tyle... Każdy będzie wtedy szczęśliwy...

Gość lalunkaakakajhu
A ja wręcz nie zmoszę długodystansowców i uwarzam że taki facet ma problem z głową a mianowicie z właczeniem woobrazni i podnieceniem sie. Nie kreci mnie to wogule, lubie sexy extremalne czasem w kinie, windzie, na klatce, wiec niema mowy na jakies długie i nudne barabara:) długi sex to niezła nuda, fuj! ja to pewnie bym usneła po 30min hahahahhaha

Gość Co ja Ci powiem
Wiesz jest pewien niekoniecznie dobry sposób.... Odpal sobie jakiegoś filma który na Ciebie naprawdę działa (podnieca) i sobie wal.... przy okazji napinaj sobie mięsień kegla - może pomoże po pewnym czasie... Ale to Tylko porada która nie koniecznie musi się sprawdzić

Gość lalunkaakakajhu
eee zapomniałam dodać ze długo zazwyczaj sie bzykam jak jestesmy spici:D wtedy troche dłużej ale na trzezwo to nie ma czasu na jakies maratony, wtedy moje mysli kraża nie tam gdzie trzeba i np. moge zaczac ksiazke czytac w trakcie sexu lub malować rzesy abo wyciskać pryszczy.

Gość p38
Jeronikkk . Troche Ci zazdroszcze

Gość lalunkaakakajhu
a ja współczuje:(

Gość milkae
ja mam spintera ktory po dluzszych pieszczotach ruszy 5 razy i juz dochodzi... i to jest bardziej wkurzajace

Gość zakazanyowoc
I tak źle i tak nie dobrze :) ale godzina ciągłej jazdy to nie dla mnie