Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie zła matka

mój mąż ma mi za złe,że nie karmie tylko piersią

Polecane posty

Gość strasznie zła matka

j.w. właśnie usłyszałam,ze jestem próżna,samolubna, a on nie po to brał tacierzyński żebym ja karmiła butlą gówno go to obchodzi,że poród to było najgorsze wydarzenie w moim życiu mimo tego iż nasz synek jest przekochany, jak i to że od 8 dni nie mogę usiasc na tylku i najchetniej to robilabym wszystko na czworakach poczułam sie jak matka drugiej kategorii, jak worek na dziecko... w szpitalu przez 3 dni nie miałam w ogóle pokarmu, w 4 dobie lało sie ze mnie jak cholera ale mały ledwo co łapał te kamienie później znowu zanikło i teraz karmie go różnie nie wydaje mi sie zebym była przez to matka gorszej kategorii mam juz serdecznie dosyc wymagan z kazdej strony :O

Gość Dziewczyna..
czyżby pierwsze objawy depresji poporodowej? Hm.... żeby się zrozumieć z mężem trzeba po prostu rozmawiać.... pojawienie się dziecka to trudna sytuacja dla obojga parterow.. kazy ma własne oczekiwania i wymagania, musicie nauczyć się dogadywać...i porozumiewać.... Powodzenia!

Gość strasznie zła matka
mam nadzieje,że nie... ale oczekiwałam od niego wsparcia,a ma same wymagania :O

Gość Dziewczyna..
Musisz mu o tym mówić...że oczekujesz wsparcia.... musisz mówić o kazdej potrzebie.... no niestety mało który facet jest wystarczająco domyślny...

Gość strasznie zła matka
wiem, tyle ze on dorwal sie do dziecka ja mam je tylko "oporządzać" a on ma na gotowe poczułam sie troche jak jakis babol do rodzenia dzieci :O

Gość strasznie zła matka
poza tym nie uzalam sie nad soba, bo popekalam przy porodzie w srodku strasznie i do tego mnie nacinali ale robie wszytsko, bo nie znosze stagnacji tak jak wszystko robilam przez cala ciaze wiec wyrzucanie mi ze jestem egoistka było podle

Gość gdty46767
powiedz męzowi zeby sam sostawił dziecko do swojej piersi niech zobaczy jakie to wspaniałe uczucie kiedy np popekaja mu brodawki do krwi a dzieci ciągnie jak smok,powodzenia mu zycze,autorko swoja droga to rób swoje i miej głęęęęboko w dupce to co inni mówią.

Gość u faceta możana wywołać
laktację odpowiednimi substancjami dosypuj mu do żarcia i niech karmi jak mu się mleko poleje a na serio - współczuję beznadziejnego fiuta za męża. Teraz dopiero się poczułaś jak inkubator i urządzenie do obsługi JEGO potomka czy zawsze cię tak traktowa? W stylu "odpowiedniego materiału na matkę jego przyszłych dzieci" i temu podobne? Traktował cię w ogóle kiedyś jak kobietę, człowieka?