Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarrna98

2 kreseczki w tym jedna bladziutka

Polecane posty

Gość Czarrna98

Witam wszystkich ! Mam następującą sytuację, robiłam już drugi test i znów mam taki sam przypadek. Jedna kreska normalnie zabarwiona druga, jasna ale widoczna. Chciałabym mieć już dziecko. Czy to oznacza ciążę? Jak wy sądzicie?

Gość do czarrna
wrzuć fotkę.

Gość 2miesiace
ja tez tak mialam. blada druga kreska ledwo widoczna. zrobilam cztery rozne testy. zawsze wychodzila bardzo blada kreska. nie wierzyłam ze to wyczekiwana ciąza zrób badanie krwi beta hcg. ja zrobilam i okazalo sie ze juz 4-5 tydzien

Gość 2miesiace
ja tez tak miałam:)) zrób badanie krwi napewno jestes w ciązy

Gość 2miesiace
i podobnie jak ty szukałam odpowiedzi w necie. musialam tez czekac do poniedzialku zeby zrobic badanie krwi

Nie musicie szukac odpowiedzi w necie, jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE

Gratulacje!:) napewno jesteś w ciąży tez tak miałam jedną dobrze widoczną drugą mniej a teraz jestem już w 35tc. i tylko zostało nam 5 tygodni i malutka będzie z nami:)

mój test też tak wyglądał:) dziś mój syn ma 7,5 miesiąca: Gratuluję

Gość 4tech ssss
No u mnie trochę inaczej to wyglądało. Straciłam trzy ciąże bardzo wcześnie pewnie ze względu na niski progesteron ( w jednej zdążyłam zrobić to badanie). I niestety te ciąże miałam z bladymi krechami... a teraz jestem w 4 i jest ok. Progesteron wysoki a krecha na tydzien przed okresem była bardzo wyraźna.

Gość mamacóreczki
gratuluje jak tak miałam a teraz 12 tydzien ciaży )

Gość 39tc
Spoko, jesteś w ciąży 🌼 Ale na wszelki wypadek zrób jeszcze test beta hcg. Ja tam miałam, a teraz.... jak widać po moim nicku:-D

G.R.A.T.U.L.A.C.J.E :) testy pokazują ciążę ! nosisz w sobie nowe życie. ja juz 4 sierpnia zobaczę moją upragnioną córeczkę :):):)

Gość Czarrna98
Mam też cały czas napięty brzuch jak zwykle miałam przy okresie. Okres już 3 tygodnie nie przychodzi. Mam też bóle pleców w okolicach krzyża i bóle od czasu do czasu brzucha tak jak przy okresie. Dokuczają też bóle głowy i jak narazie mam 37C jak codziennie mierzę temperatuę. I sutki obolałe.