Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rak82

Miłość zdrada i ukrywanie się przed światem

Polecane posty

10 lat kijowego życia damski bokser łzy i ból .Płacz dzieci i straszny ból.Teras od 4 tygodni jesteśmy szczęśliwi.Miłość od 1 wejrzenia kochamy się on bardzo kocha dzieci uwielbia Je. w czym problem nie wiem jak powiedzieć o tym męzowi boję się o swoje życie jest bez opamiętania co zrobić jak odejść zostawić mój dorobek dom i wszystko na co tak charowałam .MIŁOŚĆ MOJA 29 LETNIEJ DO 8 LAT MŁODSZEGO JEST PEŁNA I NIE MOGE ŻYĆ BEZ NIEGO ON JEST TAK DOROSŁY PEŁEN PIĘKNEGO UCZUCIA NIE PIJE ATO JEST DLA MNIE NAJWARZNIEJSZE . PROSZE O WASZOM POMOC

Gość yayyyaayyyyyyay
A Twój mąż Cię bije i pije?

4 tyg znajomosci i wielka miłosc :O? buahahahaha, dobre, dobre :D🖐️ p.s. kup sobie słownik ortograficzny- to naprawdę niewiele kosztuje

Gość klątwa faraona
musisz miec dowody ze cie mąz poniewiera wtedy mozesz cos ugrac w żadnym wypadku nie mów ze ogos masz

Gość klątwa faraona
miłość czy nie milosc rozstań sie z psychopata

Gość to nie miłość
to durna prowokacja :D

ZNAM GO OD PARU MIESIĘCY A OD 4TYGODNI JESTEŚMY BLISKO .MĄŻ JEST PIJAKIEM NIE UMIE ŻYĆ BEZ PICIA A OSTATNIO NOSTOP PICIE I KRZYKI

Gość yayyyaayyyyyyay
Powinnaś niezależnie od tego, czy kogoś masz czy nie rozstać się z mężem. Jak Cię pobije idź na pogotowie by mieć potwierdzenie, że zostalaś pobita. W sądzie otrzymasz zakaz zbliżania się męża do Ciebie, rozwód i alimenty. I możliwość umawiania się z kim chcesz ;)