Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnotaaaa

jak sredniowecze

Polecane posty

Gość ja mam kocura
luisssaaa ciekawe teorie :) czyli jeśli nie lubię pracować i mi ciężko to powinnam rzucić ją w cholerę i siedzieć w domu, bo już ponarzekać nie można?

Gość ludzie przeciez rasowy Polak
ZAWSZE powie,ze mu ciezko, narzeka na wszystko,\, prace, kase, polityke. na zycie z dziecmi , na zycie bez dzieci. NA WSZYSTKO. Jakby brac to powaznie, to wyglada na to,ze prawie kazdy powinen sobie strzelic w łeb. Kobita miala klasyczna polska odzywke, a wy tu jakies ideologie na temat macierzyństwa akurat. NArzekacz na wszystko narzeka.

to sie nazywa rozpacz nad obsranym dzieckiem :D szkoda słów . Kto nie mam mózgu płaci podwójnie mawia szwagierek

Gość do ja mam kocura
jak chcesz żyć to pracować musisz, bo inaczej byś padła z głodu, a dzieci nie musisz mieć, samo posiadanie macicy nie upoważnia ciebie do bezmyślnego rodzenia dzieci

Gość ja mam kocura
ja mam jedno i na nim poprzestanę, ale zaciekawia mnie nadinterpretacja w tym temacie. Nie wiemy, czy kobieta jest w ciąży z drugim czy dziesiątym dzieckiem, czy jej ciężko finansowo, czy po prostu narzekała koleżance na dziecko. A już większość już o patologii pisze

Gość lakkkka
jak narzekała wcześniej to mało ważne, którym i z jakiego powodu, sam fakt narzekania już daje powód do tego, ze dalej nie powinna sie decydować, bez względu czy to z powodu wychowywania czy z braku finansow

Gość jaky polscy narzekacze
nie decydowali sie na dzieci to by naród polski wyginął:)

Gość ja mam kocura
"nie decydowali sie na dzieci to by naród polski wyginął" dokładnie ;) każdemu zdarza się pomarudzić, a to na dzieci, kasę, pogodę, samochód. Teraz dzięki kafe wiem, że nie mogę narzekać. Narzekanie oznacza, że nie powinnam mieć dziecka/samochodu/urlopu itp.itd.

Gość Martva dziecko drogie....
Idź zrób coś pożytecznego w życiu a nie gnijesz codziennie na kafeterii! Rzygam takimi "damami" Bleeeee