Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie chłopak **********

Uwierzyć w miłość

Polecane posty

Witam! Jestem normalnym facetem mam mam 28 kiedyś miałem swoją drugą połówkę i pamiętam jak to było pierwszy pocałunek przytulenie kwiaty i staranie się o Nią a teraz każda moja znajomość z nowo poznaną dziewczyną szybko się rozwija i zakańcza co jakiś czas spotkanie pożniej gorący sex bez starania się (a nawet odwrotnie że to dziewczyna nalega) a po jakimś czasie stwierdzamy ona mi nie pasuje albo ja jej nie pasuje i w ogóle nie ma tego uczucia jak się miało te 18 lat chciałbym się zabujać tak jak kiedyś, żyć szczęśliwie i trochę się postarać o kobietę !!! Co wy o tym sądzicie ???? też macie tak jak ja ? pytam osoby w moim wieku lub starsze ode mnie chociaż młodszych ludzi też wysłucham pozdrawiam

Gość nieładnie
Ale czy Ty widzisz co napisałeś? Przecież Ty nie chcesz kochać, Ty szukasz tylko seksu. Mylisz zwykłe pożądanie z miłoscią. Jesteś jeszcze zbyt niedojrzały do miłosci.

Pierwsza miłość zawsze jest najpiękniejsza. Zawsze do niej między innymi myślami będzie się wracać zawsze pozostanie w głowie. To od nas samych zależy tylko i wyłacznie czy bedziemy chcieli uczynic nasz kolejny związek takim samym. Skoro masz 28 lat jesteś jeszcze młodym człowiekiem, nikt nie powiedział, że do 30 masz się ustatkowac mieć żone dzieci własny dom i drzewo przed nim ;) Postaraj się szukać kobiet takich w których mozesz odnaleść coś wiecej niż tylko "przypadkowy seks". Takich która będzie Cię fascynowała swoim zachowaniem , swoja inteligencją z która będziesz miał więcej niz dwa wspólne tematy ;) Takie kobiety są wrecz jest ich mnóstwo jednak gdy ktoś szukać nie chcę stają się one niewidoczne i mało atrakcyjne na tle wypacykowanych panien z solarium. ;) Pozdrawiam Hope

Gość Wooly
Moze dziewczyn szukasz w zlych miejscach, ze trafiaja ci sie takie, o ktore starac sie nie trzeba? albo i niewarto;)

Witam ! Widze ze w glowie masz po ukladane .Mysle ze zle trafiles , ze jest mase dziewczyn ,ktore sie szanuja ,ze chca byc zdobywane .Wszystko przed toba .Na wszystko przychodzi czas i pora .

Gość Dżastiiii
A ja uważam,że bardzo się idealizuje tą pierwszą miłość. Później niepotrzebnie porównuje się kolejnych partnerów do tej pierwszej osoby, szuka się podobnych cech charakteru, wyglądu i później jest żal, że nie wyszło i tęsknota za czymś co było 5,10 czy 20 lat temu :o Często odrzuca się fajne osoby, nie dając im szansy. Warto się postarać, nie pakować się od razu do pościeli

Gość nieładnie
Co z tego, że jest wiele dziwczyn co się szanują, Z tego co Autor pisze, on sam siebie nie szanuje. Skoro sam siebie nie szanuje to szkoda dla niego porządnej dziewczyny.

Nie szukam kobiet na sex lecz kiedy nalegają to facetowi trudno się oprzeć a może mi podpowiecie gdzie można znależć takie interesujące i o które trzeba się starać wiem wiem sam muszę się wysilić i poszukać pozdrawiam

Popieram Dżastiiii To prawda... Kurde nie oceniajmy ludzi...kontekst jest inny chłopak napisał przedstawiając swój problem nie róbmy już z siebie katów i dreczycieli którzy potrafią tylko osądzać... Mozna zastanowić się troche nad tym problemem od drugiej strony. Dziś tak jest, ma partnerki tylko na seks bo przyczyna lezy gdzieś indziej. Włąśnie w tej pierwszej wyidealizowanej miłości która miała miejsce kilka lat wczesniej. Trudno po niej znaleść kolejną tak wspaniałą osobę. Naprawde.

Nikt nie powie Ci "słuchaj idz do biblioteki" albo "idz na stype, samotne i smutne ale fajne " Prawda jest taka że najwiekszą miłość znajdzie się wtedy kiedy sie jej nie szuka.Kiedy człowiek wreszcie zacznie inwestować w siebie wtedy zaczyna poznawać nowych ludzi i wtedy jak grom z jasnego nieba pojawia sie ona/on. Wiem, bo miałam podobnie. To moja druga wielka miłość. Choc dziś traktuję ja jako pierwszą jedyna najwiekszą.

Gość dla normalnej.........
bzdury z ta pierwsza miloscia:P kazda milosc jest inna, problem w tym, ze jeszcze nie trafil na taka w ktorej sie zakocha z wzajemnioscia.

Gość nieładnie
Nikt go tutaj nie osądza. On sam napisał o sobie wystarczająco dużo. Wskakuje do łóżka byle komu, po kilku spotkaniach ale od kobiet wymaga aby były wartościowe i wymagajace. A czy on wymaga czegoś od siebie?

Można tak powiedzieć ze idealizuje się moja pierwszą miłością ale w moich związkach były takie kobiety na których mi zależało w sumie nie było takiego uczucia jak z ta pierwsza tylko zaś one nic do mnie nie miała oczywiście ta sama historia łatwo przyszło łatwo poszło

Dodam też ze jeśli odmawiałem sexu (co rzadko się zdarzało ) to zostawałem wyśmiewany śmieszne to ale taka prawda

nieładnie. Czytaj ze zrozumieniem i łącz słowa w zdania a nie skupiasz sie na wyrywkowych słowach ustalając własną wersje wydarzeń. Przeczytaj jeszcze raz jego pierwsza wypowiedz ze zrozumieniem i wtedy może dojdziesz do wniosku jak to wszystko wygląda i co miał na myśli.

Gość nieładnie
Jesli chłopak 28-letni pisze o "zwiazkach" czyli było ich już kilka albo kikanaście [ tylko się domyślam] to co on tu bredzi o miłosci. On tylko lata z kwiatka na kwiatek, jest człowiekiem bez żadnych głębszych wartości, pusty chyba jak te dziewczyny co je "przelatuje" raz po raz, bo one "nalegają" a jemu nie "honor" odmówić. Masz Autorze dobre zadatki na tzw. "dziwkarza- roochacza. No, chyba, że dojrzejesz z wiekiem i coś zrozumiesz.

Cieszy mnie wasza różnica zdań bo tu i tu jest dużo racji Nieładnie - posłucham twojej rady będę zakańczał związek z każdą dziewczyną która będzie nalegała na sex i do końca życia będę się onanizował hehe oczywiście to żart

Dla kobiet miłość to wyłącznie seks, wiec się nie dziw ze tylko tego chciały. Każda taka jest.

Gość ja;)))
Pare lat temu mialam chlopaka ktory latal wlasnie "z kwiatka na kwiatek"pewnie robi tak do tej pory heh tak sadze:/W przeciwienstwie do Ciebie rozstalismy sie bo nie chcialam sie wkoncu zdecydowac na sex,moze nie tyle zdecydowac co poprostu nie bylam gotowa mimo ze kochalam go nad zycie...Skonczylo sie tak,ze mnie nie zaliczyl i z tej zlosci kazal mnie zgwalcic swoim kolegom...Mialam wtedy 18 lat.Psyche mam zryta do tej pory a kutas pewnie nawet nie wie ,ze ja wiem ze to przez niego!Zemsta najlepiej smakuje na zimno!

Gość wiem,ze to ty
mam nadzieje ze zdechniesz razem z ta dziwka!!!!!!!!!!!!!!!

mam 11 cm