Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda Asystentka

Seks z szefem lub szefowa.

Polecane posty

Gość Mloda Asystentka

Kto mial?

Gość Biz-fr
Jestem biznesmenka, mieszkam na zachodzie i generalnie nie uprawiam seksu z pracownikami. Jezeli potrzebuje faceta na wieczor i noc to zamawiam go z agencji. Faceci sa kulturalni i bardzo dobrze wyposazeni. 20cm to dla mnie minimum. http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/b1ra0wthkz67.jpg

Gość Mloda Asystentka
Masz szczęście, że Ciebie stać na facetów z agencji, a jak byś nie miała pieniędzy, to byś wtedy nie kaprysiła, że minimum 20cm, a jak nie to wtedy wibrator :)

Gość igtam
Mloda Asystentka :) a Ty miałaś sex z szefem lub szefowa?:)

Gość Biz-fr
Nie jestem kaprysna, ale jezeli juz wydaje moje pieniadze to liczy sie jakosc.

Gość quqfra
Pomysl logicznie. Jej narzedziem pracy jest napewno komputer. Jaki problem wejsc na strone "kafeteria". A oprocz tego, ktory biznesmen pracuje 24 godz na dobe.

kurde nie stać mnie na nawet na najniższą krajową dla Ciebie :o może na staż chcesz? :D

hmmm...:O no to niezla z niej dominatorka :D:P teraz trzyma cie w niepewnosci :P pewnie jak sie odezwie to bedziesz merdal ogonkiem ;):D

mmrrr.... suczka :classic_cool:?? zawsze takową chciałam byc :P tylko musiał bys mi pokazac że sie nadajesz na "mojego" psa:classic_cool::D:P

Pomarańczowy Skurwysyn "Męska dominacja" czyli facet wygrywa z Tobą w domino nie tylko w domino :P pozwolila bym mu wygrywac w każda grę :classic_cool::P

Gość a ja mialam rozne
przygody,spotykalam sie z moim szefem kilka miesiecy,taki niezobowiazujacy romans,nawet kiedy juz nie pracowalam w firmie to nadal sie spotykalismy,swietnie nam sie razem czas spedzalo,a druga to krotki romans z szefem,ktory trwal kilka tygodni i sama go zakonczylam kiedy zaczal obiecywac rozwod itp,a ze mnie tylko seks ruszal to z niego zrezygnowalam:)