Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ria79

Malinowski szczepienia limfocytami

Polecane posty

oj cięzko z nim bardzo moało komunikatywny człowiek z całym szacunkiem dla jego wiedzy

a ja byłam na kolejnym szczepieniu i wizycie .Wiiztya masakra on za każdym razem mówi co innego i bredził takie rzeczy ,zę jak wyszłam to nie wiedziałam czy on coś cpał czy jest głupi czy gadał bo myślał ze ja jestem taka głupia. generalnie nic nie powiedział ciekawego i waznego, oprócz tego ze problem jest w zagnieżdżaniu zarodka bo mój organizm go odrzuca na tym etapie. Wyniki mi się poprawiły chociaż nie wiem i nierozumiem czemu CD56 bardzo wzrosło pomimo , ze wszystkie inne są dużo bliżej lub w normie

Jak chcesz dam ci link na bociana na watek Jagua tam jest bodajrze pacjentka. Tak Dziewczyny sa mega obcykane jesli chodzi o badania i wyniki.

dzięki bardzo szukam odpowiedzi na necie ale jescze nic nie znalazłam

jestem po szczepieniach u malinowskiego w łodzi udal mi sie zajśc w upragnioną ciąze ale nawet nie dotrwałam do pierwszego usg , beta zaczeła spadac ,doktor zlecił kolejne badania i zobaczę co dalej czy jest ktoś komu się udało po szczepieniach prosze o odzew .

Witam, tak ja pisałam wczesniej tu na forum mogę sie pochwalić pięknym dorodnym synkiem po szczepieniach właśnie u profesroa , w trakcie ciązy doszczepiałam sie jeszcze dwa albo 3 razy pozdrawiam wrazie pytrań pisz chetie pomoge pozdrawiam Ps miałam bardzo niski progesteron i max dawki luteiny to chyba tez utyrzymało moja ciążę

RIA 79 UDAŁO CI SIE NATURALNIE CZU IVF,BO JA miałam criotransfer mrozonych zarodków był to mój 8 zabieg i chyba szczepienia pomogły ale teraz problem dlaczego nie zagnieżdziły sie na dłużej ,doszczepiłam sie w 3 tygodniu ale wtedy moja beta i tak już spadała ,malinowski zlecił mi kolejne badania moze wykryją czemu tak wczesnie poroniłam.

Gość gość
Witam, czy ktoś aktuanie leczy sie u prof. Malinowskiego? Ja jade do niego w grudniu. Jeszcze mase czasu ale mam nadzieje że mi pomoże :)

Gość zaspana_marzycielka
Ja się leczę.

Gość monika79m
Witam. Dziewczyny ja jestem po leczeniu u mal. Ogolnie poronilam 5razy , bylam wszedzie i trafulam wkoncu tam . przeszlismy cala serie badan i szczepien , koszt to ok 8 tys .to bylo ok 7lat temu. W ciaze zaszlam 2lata po zakonczeniu leczenia naturalnie, urodzialam jest ok , teraz drugi raz jestem w ciazy. Nie wiem czy to wszystko mialo sens gdyz rozstalam sie z mezem i dzieci mam z kim innym ale cos pomoglo.byly maz tez ma dzieci wiec z nim tez ok. :-) Albo szczepienie albo zmiana partnera . zycze wam duzo cierpliwosci i powodzenia. Ja jestem przykladem na to ze nawet jak wszyscy mowia ze sie nie da to sie nie wolno poddawac. Do szczepien podchodzilam sceptycznie ale je robilam bo chcialam mec dzieci. Ogolnie tam jest mega drogo i dziwnie ale ja akurat nie zaluje ani zlotowki. Trzymajcie sie .

Gość gość
Angela i co udało Ci się donosic ciążę po tych szczepieniach u Malinowskiego?