Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okaleczona przez wlasna glupot

co ja narobilam.....

Polecane posty

mialam farbowane ciemne, dliugie wlosy, zachcialo mi sie blondu. nie pamietam juz ilu rozjasniaczy i farb uzylam by kolor byl idealny....z czasem zaczely wypadac, spalily sie koncowki. w efekcie mam kilka razy krotsze i ciensze a co najgorsze.... zadna farba juz sie nie trzyma!!! kazda wyplukuje sie po 2 myciach i mam kolor nieokreslony na glowie. mam ochote sie zabic

Gość njnfjsfkjsfaafjsnkj
Dlatego ja mam naturalny kolor i zdrowe, mocne włosy

Gość nastukany
obetnij resztki włosów, łyse jest pięknę :classic_cool:

to nie koniec świata.. blond niszczy włosy a na jaki kolor farbujesz włosy teraz.. ja na twoim miejscu wróciłabym do czerni/brązu

boze co robic zeby jakakolwiek farba sie utrzymala na moich zniszczonych wlosach.....macie jakies pomysly dziewczyny?

najpier robilam ciemny blond, ale sie wyplugiwal masakrycznie z poswiata zielona wiec teraz mam czerwien, ale wyplukuje sie po dwoch myciach na rudo jakis tam.... zgroza. a nie mam za ladnej twarzy i nie moge tego siana sciac. nie wiem co robic, teraz nie moge ich nawet normalnie rozczesac, sa okropne i lekko gumowe.

Gość no to siup...
z rozjasnainych wlosow zawsze kolr sie wyplukuje..jest na to rada: naloz cos co nie wnika wglab wlosa, tylko odklada sie na lusce..w stylu henna lub pianka ale nie farba tylko pianka bez utleniacza.Wzmoni Ci to wlosy ..tzn trosze pogrubi..kolor i tak sie wyplucze ale wlosy nie beda wygladlay jak martwe.Mozesz wkleic fotke obecnego koloru?

Gość o kurde, mój
co robic? iść do fryzjera, a nie samemu bawić sie w niego.

a mialabys linka zeby zobaczyc co to jest za pianka i henna, bo nie wiem czego szukac w sklepie. nie mam fotki ale kolor jest czerwony na odrostach a poznie wyplukany w rudawo brazowy, wiec sobie wyobraz ze nieciekawie to wyglada. nie wiedzialam ze farba az tak bedzie sie wyplukiwac, zeby po dwoch myciach juz ? makabra. tak zaluje, gdybym tylko mogla cofnac czas.

Gość no to siup...
fryzjerka obetnie Ci ale to nie rozwiaze problemu..ja Ci dobrze radze ..sprobuj Kup cos na koncowki wlosa ..nie zan polskich odpowiednikow ale w rosmanie napewno znajdziesz serum na koncowki

dziekuje za linki, ale tam pisze ze sa do 5 myc wiec chyba sie splucza :(

Gość no to siup...
rozjasnione wlosy pozbawione sa pigmentu ..dlatego nalozenie farby innej nic nie daje..pigment z innej farbki zostaje wyplukany przez szampon.

Gość bfgnf
ja bym sie wybrala do dobrego fryzjera

rozumiem, wyprobuje to kazda mozliwosc jest dla mnie wazna, dzieki

Gość no to siup...
bylam na roznych szkoleniach..niekiedy z fryzjerkami i wiem co pisze. Zadna fryzjerka nie da ci gwarancji ze kolor sie nie wypluka!!! zastosuj henne lub pianke. polecam henne odzywi Ci wlosy.

ja bylam u fryzjera, ale powiedziala ze moze co najwyzej sciac na krotko, bo kazda farba mi splynie po tygodniu slowa fryzjerki i to z dobrego salonu!!!!

a wiec kupie jutro henne, dzieki i mam nadzieje ze bedzie lepiej z moim siankiem

Gość no to siup...
henna jest preparatem ziolowym..osiada na wlosie..nie wnika do srodka., Nie wyplukuje sie tak szybko jak pianka.a co najwazniejsze nie uszkadza struktury wlosa. pozdrawiam

Gość no to siup...
okaleczona przez wlasna glupot ja bylam u fryzjera, ale powiedziala ze moze co najwyzej sciac na krotko, bo kazda farba mi splynie po tygodniu slowa fryzjerki i to z dobrego salonu!!!! dokladnie o tym Ci pisze..jestem po szkoleniach z kilkunastu rozych firm kosmetycznych w de..wiem co Ci pisze:-) Do mycia wlosow stosuj szampon dzieciecy i dobra odzywke..zobaczysz po miesiacu rezultat

wlasnie czytam o tej hennie, chyba mialas racje. no coz wyprobuje moze akurat, pozdrawiam :)

Gość bfgnf
a mozesz dac zdj wlosow?

Gość no to siup...
wstaw fotke doradzimy kolor..taki zeby pasowal..