Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski bardzo

Czy można wpaść w gumce bez wytrysku?

Polecane posty

Gość Ciekawski bardzo

Czy kobieta może zajść w ciąże jeśli partner w trakcie stosunku miał prezerwatywę (całą) i nie dostał wytrysku??

Gość gsdgasgasdgds
nie

Gość Ciekawski bardzo
Aha, dzieki. Dodam,ze prezerwatywy byly kupione w aptece, przechowywane zgodnie z zaleceniami. Preejakulat raczej nie wystapil.

Gość ja mialam roladki
nigdy nie wiesz kiedy poleci coś, nie ma 100 % zabezpieczenia. ja z narzeczonym kochałam się z gumką on niby nie miał wytrysku a za pare tygodni bach ciąża, teraz nasz synek ma 4 mce wiec różnie bywa

Gość asdfghjkl;lkjhgfdsasdfghujikjh
Już nie mogę z tymi tematami. Nie wierzę, że ludzie z takim brakiem wiedzy zabierają się za seks... :o

Gość vbzcXZ
ja tak właśnie wpadłam

Gość nimkaaas
Nie można. Chyba, że była nieumiejętnie założona. Od 7 lat używamy tylko gumki a stosunek jest do końca i w ciąże nie zaszłam . Nigdy gumka nie pękła itp

Gość ja najpierw scieram
moja kolezanka internetowa tak wpadla dodam , ze ona ma jeszcze PCO i bardzo nieregularne cykle a mimo to stalo sie :) autorko, masz meza to co tak panikujesz ???

Gość aaaaaaaaaajjjc
To jest strach przed ciaza i obsesja. To chyba nerwica seksualna... Ja tez tak mam. Biore tabletki+brak wytrysku+prezerwatywa i wiecznie sie boje!!!

Gość ja mialam roladki
prosze bardzo, kochaliśmy się w 11 dc, gumka była, mój nie doszedł niby, gumka nie pekła, nie zsuneła sie a ja zaszłam, sama nie wiem jak. bo wtedy to byl nasz jedyny raz.

Gość aaaaaaaajccc
w nocy cie zaplodnil potajemku

Gość matkapolkaaaaaa
matki polki potrafia

Gość Rym cym cym hahaha
Gdyby tak ludzie wpadali to Polakow by bylo wiecej niz Chinczykow, a prostytutki to juz wgl by rodzily taśmowo

Gość definicja ludzie
Zapłodnienie połączenie się jąder komórek rozrodczych (komórki męskiej i żeńskiej) (kariogamia), w wyniku czego powstaje nowa komórka nazywana zygotą. U ssaków, w tym człowieka, zapłodnienie może być skutkiem kopulacji pomiędzy osobnikami przeciwnych płci. Warunkiem zapłodnienia jest wniknięcie plemnika do komórki jajowej. Ma to miejsce w bańce jajowodu, aczkolwiek do zapłodnienia może dojść w innym odcinku układu rozrodczego kobiety. Zapłodnienie może też być wynikiem inseminacji lub metody in vitro. W wyniku zapłodnienia dochodzi do przekazania potomstwu zawartych w gametach czynników dziedziczenia (genów) obydwu organizmów rodzicielskich. Wynikiem zapłodnienia jest ciąża. U ludzi do zapłodnienia dochodzi zwykle pomiędzy 10 a 18 dniem cyklu. Współcześnie naukowcy postrzegają zapłodnienie jako proces ciągły, trwający w przypadku człowieka 12-24 godzin - nie sposób wyróżnić konkretnego "momentu zapłodnienia".

Gość aaaaaaaaaaaaaaajć
NIe, nie można... A te co twierdza,ze mozna to pewnie, na boku z innym uprawialy seks,i chca wcisnac kit facetowi

Gość gość00011
Ja równiez mam ten problem Kochalam sie z chlopakiem 2.12 , w nastepnym tygodniu bylach chora wiec w gre wchodzily ibupromy,apapy itd... Mialam ciagle stres i budzilam sie w nocy, do tej pory nie umiem funkcjonowac. Chlopak mial prezerwatywe, ktora nie pekla, I nie doszedl, stosunek byl krotki. Jednak okres mialam dostac 21/22 grudzien, bo kazdy kalendarzyk inaczej pokazuje, dodam ze mam okresy nieregularne.. Mam BMI ktore wskazuje na wychudzenie.. Objawow na okres/ciaze nie mam.. Czy mam jutro kupic test?

Gość gość
Po to się bzykasz aby zaskoczyć