Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze byc

nie znam drugiej tak zamulonej osoby po alkoholu jak ja!!! pomocy!!

Polecane posty

Gość co to moze byc

jestem najwikszym zamulencem podczas imprez ! po dwoch piwach biegam do toalety jak oszalala, kolo 23 zasypiam. Wszyscy zartuja ,rozkrecaja sie a ja wpadne w dobry humor na pol godziny i ziewam. Jestem jedyna osoba , ktora jest ledwo zywa po alkoholu. Tu nawet nie chodzi o wprawe. Moje kolezanki 30,40 letnie, szaleja na imprezach, weselach do bialego rana. Pija alkohol okazjonalnie .Ja ledwo zyje., Myslalam ze to moze kwestia niezdrowego stylu zycia, anemii. Porobilam badania, wszystko ok. Spie po 8 godzin dziennie, zdrowo sie odzywaiam, zero nadwagi, wygladam dobrze a tu takie cos:(

Gość w gruncie rzeczy ma Cie gdzies
też tak mam podbno niektórzy mają taki gen który powoduje ze sa oni bardzo wrazliwi na alkhol i czesciej niz innym robi sie przez to rak zoładka :O

Gość dobra rada.....
nie pij, pal ganje ;)

Gość co to moze byc
no nie jestem zbyt optymistyczna osoba, raczej pesymistka to moze miec wplyw na moja sennosc nawet po 1 piwie? dziwne...

ja nie mogę wypić więcej niż 3 piwa bo od razu wymiotuje a poza tym czuje sie okropnie, kręci mi sie w glowie i jest mi duszno. Dlatego nie ma po co pić jak tak sie czujesz