Maartynaa16 0 Napisano Lipiec 24, 2011 Witam . Jakiś czas temu byłam na imprezie i trochę za dużo wypiłam, w sumie nic z tej nocy nie pamiętam , ale koleżanka powiedziała mi, że jakoś rozkręciłam się do tego stopnia, że zrobiłam to z chłopakiem, którego kompletnie nie znałam , mój kolega podobno widział jak on dodawał mi coś do wódki, w sumie to trochę dziwne, bo zawsze jak byłam napita , to pamiętałam chociaż jakieś krótkie momenty, a teraz NIC :( Dodam też, że nigdy przedtem tego nie robiłam, z nim był pierwszy raz .. na drugi dzień jak z nim pisałam, to twierdził, że nie mam się co martwić, bo on się wtedy we mnie nie spuścił , ale nie wiem czy mu wierzyć .. 15-tego powinnam dostać okres , a do teraz nie dostałam. jestem załamana, mam 16 lat i nie chcę sobie spieprzyć życia ;( Okresu regularnie nigdy nie miałam, ale nie przypominam sobie, żeby mi się kiedyś aż tyle spoźniał, żadnych objaw ciąży też nie mam .. Ostatnio miałam też dużo stresów.. Nie wiem co robić :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 24, 2011 w sumie każda kobieta jest inna, jedne mają objawy ciąży takie jak bóle piersi czy mdłości już od samego początku ciąży, inne zaś nie i to możliwe że w tak wczesnej ciąży możesz jeszcze nie mieć żadnych objawów (oprócz braku miesiączki - to też "objaw") skoro ta sytuacja miała miejsce już dłuższy czas temu, a i okres już się bardzo spóźnia to zrób po prostu test ciążowy, po takim czasie on już będzie wiarygodny (okres sie spóźnia ponad tydzień wiec wynik który wyjdzie na teście będzie już pewny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maartynaa16 0 Napisano Lipiec 24, 2011 Tylko jak to będzie wyglądało, że 16 latka kupuje test ciążowy .. Ja ciągle mam nadzieję, że jednak dostanę miesiączkę .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubieznaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 24, 2011 omg co sie na tym swiecie dzieje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość per.profesorka Napisano Lipiec 24, 2011 zamiast po imprezach łazić, weź do ręki słownik poprawnej polszczyzny... ,,objawów" a nie ,,objaw" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirror mirror Napisano Lipiec 24, 2011 test ciazowy mozna kupic w hipermarkecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 24, 2011 no jak jesteś w ciąży to jesteś i czy sprawdzisz to testem ciążowym czy nie to i tak prędzej czy później się to jakoś okaże test ciążowy wstyd Ci kupić? a nie wstyd Ci upijać się do nieprzytomności? rozumiem, że typ mógłby Ci coś dosypać, ale sama pisałaś że już Ci sie wczesniej zdażało upijać sie i pamietać tylko urywki. i co, żeby tak sie bawić to masz JUŻ 16 lat, ale żeby spojrzeć prawdzie w oczy że mogłaś zajść i iść test kupić to masz TYLKO 16 lat? daj spokój, zrób ten test i bedziesz wiedziała na czym stoisz a nie sie zastanawiasz zaszłam czy nie zaszłam, tak już bedziesz wiedzieć i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freedom1999 0 Napisano Lipiec 24, 2011 dziewczyno :O obyś nigdy w życiu nie znalazła faceta który by cię szanował. nikt dziwek nie chce :O wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wlasnie... pierdolić to się nie wstydziła w tym wieku ale testu kupić to się wstydzisz?!!!!!!!!!!!!!!! mała kurewka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maartynaa16 0 Napisano Lipiec 24, 2011 No ja się za dziwkę nie uważam.. Ta impreza to była domówka , i większość dziewczyn w moim wieku była na takiej imprezie poza tym Gdyby mi tam nic nie dosypał to nigdy w życiu bym z nim tego nie zrobiła. Nie wiesz jak było, a masz czelność mnie oceniać.. no faktycznie , bardzo mądre . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to idź na policję Napisano Lipiec 24, 2011 zgłoś przypadek z tabletką gwałtu (o którym to przypadku dowiedziałaś się niedawno), zgłoś gwałt, przyciśnij gościa - masz telefon - nagraj go, masz jakieś smsy - bo mówisz, że z nim pisałaś. Sprawę masz wygraną. Proste. Kup test i nie świruj - nie takie młode dziewczyny testy kupują i nie mają cykora. Nie wiem czemu się burzysz. Co mają ci dziewczyny doradzić innego?! Przecież nie napiszą ci, że nie jesteś w ciązy, bo możesz w niej być. Nie wierzę, że gościu mając Cię całą dla siebie łaskawie się "nie spuścił". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luvdeluxee Napisano Lipiec 24, 2011 Kup test. Nie rozumiem wstydu przed jego kupnem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyrozumiała Napisano Lipiec 24, 2011 A ja Cię doskonale rozumiem. Ludzie! 99% młodzieży upija się do nieprzytomności na imprezach. Takie teraz czasy i nic na to nie można poradzić. Ale nie o tym jest ten temat ;) Najlepiej gdybyś zrobiła sobie test. Idź do apteki i po prostu kup, więcej niż 15 zł nie wydasz ;) I nie wstydź się, bo nie masz czego! Napewno przed Tobą wiele dziewczyn w Twoim wieku już kupowało test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość astFda Napisano Lipiec 25, 2011 cham i prostak z tego gościa ;/ test możesz kupić np też w rossmanie :) jeśli jesteś z Krakowa to ja ci mogę kupić i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach