Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afgaadgagd

Co byście zrobili gdyby wasze 19letnie dziecko powiedziało że zostanie rodzicem?

Polecane posty

Gość afgaadgagd

W większości przypadków jest tak że córka jest zmuszana do aborcji a z syna rodzice są dumni że zostanie ojcem.

jak to co? skoro zostanie rodzicem to jest już gotowe aby sobie samemu radzić i już go nie wyręczać.

Gość afgaadgagd
Levviatan no i rodzice z córką tak właśnie zrobią, natomiast synowi i jego partnerce pomogą w wychowaniu dziecka.

Ja nie rozdzielam, czy córka, czy syn. dziecko to dziecko. Albo je się kocha, albo nie.

Gość afgaadgagd
Ale wiadomo ze synowi ojciec powie by przyprowadzil partnerke do nich do domu zeby zamieszkala a corce spakuje rzeczy. Np. w przypadku gdyby corka zaszla w ciaze i dziewczyna syna to corke wyrzuci a przyszlej synowej kaze sie sila do nich wprowadzic.

Gość kama 22
Poszłabym do barku , wyjęła dobry alkochol i wypilibyśmy oprócz ciężarnej Zdrowie Wnuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Kierujecie się stereotypami. To zależy od ludzi. A poza tym w tradycji mężczyzna jest głowa rodziny i powinien się opiekować żoną.

Gość ja bym nie pomógł ani córce an
i synowi. W końcu nie po to zapierdalałem tyle lat żeby potem pomogac im w wychowaniu ich dzieci.

Gość ja ja k j a
Jak to co byśmy zrobili? Otworzylibyśmy szampana dobrze schłodzonego szampana. Wiesz jak niski jest przyrost naturalny w Polsce?

Gość może inaczej zadaj pytanie
3 raz ten sam temat? i tu wkleje to co wpsiałam w poprzednich:O Może zadaj pytanie inaczej? bo np. jeśli jakieś dziecko jest niechcianym wnukiem to ma obowiązek na starość pomagać tym "dziadkom". Np. jak matka dzwoni do swojego dziecka by odwiózł jej rodziców do lekarza lub pożyczył pieniądze na leki? Wiadomo jeśli to dziecko będzie normalne to odmówi.